- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
gerisinide taksitle isteyinevden bize düşen hak 40 bindi biz 20 bin aldık istesek hepsini alırdık kanunen
eşim 4 bucuk bnmki 3 bucuk bnmde o yuzden versim gelmiyo . ister çalışır ister çalışmaz ama çalışanların durumu iyi diye yakınması garipEşinizin geliri nasil?
Sizin gelirle beraber 8 bin. Onun karisida çalışsın onunkide belki 3 bin olur.
Evde karpuz gibi büyümeyi beklemiyorsa zirnik vermem
eşim 4 bucuk bnmki 3 bucuk bnmde o yuzden versim gelmiyo . ister çalışır ister çalışmaz ama çalışanların durumu iyi diye yakınması garip
almadık suan istesekde alamayız vazgeçmiş olduk. eşim abisininde evinin olmasını isiyordu bnde kendi kardeşlerimi düşünerek empati yaptım.Gönüllü vazgeçtik.gerisinide taksitle isteyin
O zaman kaynanan versin paraaile yapılarında çalışma yokmuş kaynamnamda kabul etmiş durumda
eşim küçük kardeş bu arada yanlış anlaşıldı sanırım dediğiniz gibi yapıormBunu böyle cart diye hesapla kv denilen kemgözlüye...
4'5 gelir...
Kira filan fişman cikart...
Kocanin eline 300 lira kalirsa şükür namazi kılsın. Kv ye söyle... kari parasinla abilik yapilmaz diye
çalışmak istemiyor yoksa iş hazır inanınki
verio yetmiyormuşO zaman kaynanan versin para
Bende çalışmıyorum ama kalkıp da çalışan kimseye el açmıyorum. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Siz neden bu kadar sinirlendiniz?Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
eşim küçük kardeş bu arada yanlış anlaşıldı sanırım dediğiniz gibi yapıorm
Siz de mi ayni durumdasiniz?Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
işlerine geldiği gibi davranıolar insan oğluKaynanan kendini Robin Hood saniyor herhalde
Iste gicikligina hepsini alacaksin. Ondan anliyor millet.
Iyi de yardim ederseniz sizin maasiniz da isin icine girecek. O zaman gurur olmuyor mu?
işlerine geldiği gibi davranıolar insan oğlu
Seneler once okuldan alinan bi kiz icin yasli bi teyze "aman okuyup ne yapacak evinin kadini olsun" demisti. Ben de doktora gittiginde kadin doktor ariyorsun ama deyince "aman acik saciklar olsun" demistiYani size olan olmus maksat eltiye bisey olmasin
Ben de..Böyle teyzelere acil durumda erkek doktorun..."ben elleyemem" demesini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?