kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

beklentisi olmasa ev alınca küsmezdi, konuştuğumuz zamnlar araba almıştık hayırlayabilirdi onuda yapmadı. mirasın yarısını aldık gerisini bağışladık . Buna yorumu zaten durumları iyi alsınlarda bi taraflarına ... oldu.

Sizin eltiniz ediyor amenna, sırf sizinle aynı durumda diye konu sahibinin eltisini koruma duygunuz yersiz. Kaldı ki kadın dediğiniz gibi çalışamıyor değil çalışmak istemiyormuşş anladınız değil mi aradaki farkı??

Yok öyle karı koca emeği ile alınan evi kıskanıp konuşmamak hele ki miras haklarının yarısını onlaraev sahibi olmak için veriyorlarsa.. Hemen zaten size para yardımı yapılıyor diye yapma diyenlere saldırın ne güzel!

Benim esim bekarken iyi yemisler esimin maasi 5 bin kaynimla karisi borc yapar esim odermis esyalarini bile esim duzmus en sonunda eltim birine essek gibi bakacak ne yersem o kar yarin bir gun evlenince elin kizi para mi yedirtir deyince kesmis bi de eltimin plani esimin aldigi eve konmakmis o da olmayinca kaynimi terketti bosandilar.yani ben olsaydim izin vermezdim oldu benim esim calissin cocugumun rizgini onlara yedirsin asla kabuletmezdim

alın teriyle alınan eve konmak. insanlar çok vicdansız ve aç gözlü iyi kaynınız boşanacaklar korkusu ile evi vermemiş. bnm eşim bir zamnlar boşanacaklar korkusu yüzüne yardım etmiş ama artık bannane boşanırsa boşansın diyo

arabamızda var şükür durumumuz iyileştikçe eltim kaynama baskı yapıo biz alamıoz yapamıoz diye kaynanam o baskıdan dolayıda triplenio olabilir.

e sende cevap ver. anne ben eltim evde otursun diye çalışmıyorum kusura bakma, bir daha da bu mevzuyu açma de. rahat yaşamak isteyen çalışır ben kimseyi yaşatmak için sabahın köründe kalkıp işe gitmiyorum kendi ailem için gidiyorum kusura bakma de.

Ömür boyu yardım mı edecekmişsiniz, saçmalık. Ek iş yapsınlar, kadın da çalışsın bu durumdan rahatsızlarsa.
Keyfi bir yardım bu ve asla yapmazdım.

Kaynım yabancı bir ulkede bılmemkacıncı zengın.. fabrıkası osu busu bırkac karısı bırkac ıs sektorunde cıddı paraları var.. bırak sızın gıbı evden feragat etmeyı,kp in 80 bine sattıgı arsanın parasını aldı. Biz de ıhtıyacı var herhalde dedık sustuk :) yanı bır sey yapmayın

Basliga istinadan saglik durumu kotu ise, cikmaz bir yolda ise , cok caresiz ise , ogrenci ise yardim edilebilir.Cok zor durumda kalmistim ogrenciyken kaynim hic bag olmamasina ragmen ufakcik bir miktar vermisti.Hic unutamam onu cok caresiz kalmistim cunku .Bazen lafini ederim .Eger zaruri durumlari varsa lutfen yardim edin.Sartlarin zor olmasi cok ama cok kotu.

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Bir de böylesine asla etmem. Eltinize de bir işe gireyim teklif edin

Evi aldığınız gün küstü mü. Allahımm. Onun rızkıyla mı aldınız sanki. Hiç canınızı sıkmayın, üzülmeyin kv yi de takmayın.

Okuyun edin şu devirde, Allah bilir ne zorluklar gördünüz. Ev alınca küsen elti için değil çocuklarınız içindir emekleriniz.

Herkes çok doğru söylemiş borç olsa, sağlık sıkıntıları olsa insanlık gereği yapılır ama geçinemiyolarsa abisinden beklentiye girmek yerine karısı da çalışsın destek olsun.

malesef her ailede bir tane aileyi somuren surekli borc yapan nasl yerim diye plan yapip duran birileri cikiyor.benim babam ihrac edildi ailem bir kurusumuzu bile kabuletmedi.bu arada Kaynimin degildi ev esimin esimde o kadarini yapmazdi

kimse kimseye bakmaya mecbur değil içinden gelirse ayrı konu çoçuklara üst baş sğlık sorunu felan olursada ayrı artık etmem akılnadım ama sizin birşey dikkatimi çekti ortak evden hakınız olan ücreti zaten almışsınız neden sanki iyilik yapmış gibi bahsetmişsiniz onu anlayamadım ki zaten eski yapı felan bahsetmişsinizde

malesef her ailede bir tane aileyi somuren surekli borc yapan nasl yerim diye plan yapip duran birileri cikiyor.benim babam ihrac edildi ailem bir kurusumuzu bile kabuletmedi.bu arada Kaynimin degildi ev esimin esimde o kadarini yapmazdi
pardon eşiniz, eltinizin boşanmasınadan iyiki korkmamış demek istedim

Çok olağan üstü bi durum olur yardım ederim ama sürekli tekrar tekrar yardım etmem benimde evim yuvam var sonuçta

eşi hanfendiler niçin çalışmıyor ?

Ben sabah besde kalkiyorum hazirlaniyorum sabahin 6sinda kizimi uyandiriyorum onu hazirlayip okula birakiyorum gelip saat 8 e kadar evde is yapiyorum camasir atiyorum katliyorum tuvalet banyo temizliyorum. Kostur kostur ise gidiyorum. Aksam saat 18 de (oda en erken) evde oluyorum hemen sofrayi kur cocugu yika ders yaptir onu yatir yarina yemek hazirla sabah asilancamasiri katla yada ütüle evi süpür sil. Dusa gir saatte bir bakiyorum olmus 23/24 hoop yataga sabah yeni bastan. Simdi bu durumda eltim degil de keyfine calismayan bacim olsa yine vermem. Ha acil ihtiyac haric. Oda borc olarak.

evden bize düşen hak 40 bindi biz 20 bin aldık istesek hepsini alırdık kanunen

Allah bağışlasın çocuklarınızı ne güzel nasip etmiş Allah :) ilk üçüz sonra ikiz maşallah :) ne güzel insanmış eltiniz de sizde. O size zorda kalırsınız diye yardım etmiş, sizde iyiliğini bilip dua ediyosunuz. Allah razı olur inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…