- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
beklentisi olmasa ev alınca küsmezdi, konuştuğumuz zamnlar araba almıştık hayırlayabilirdi onuda yapmadı. mirasın yarısını aldık gerisini bağışladık . Buna yorumu zaten durumları iyi alsınlarda bi taraflarına ... oldu.iyi de sizden talebi olmamış ki elti ve kaynınızın.
valideniz de kendi kendine talep ediyor.
üstelik hakkınıza düşen mirasdan bile hakkınızı almışsınız daha neyin sorgulaması.
kadın çalışır çalışmaz herkesin özgür kararıdır.
Ben zaten öğretmenim ücretsiz izindeyim uzun zamandır. Kaç tane çocuk yapacağımıda size soracak değilim. İlk üçüz sonrada ikiz oldu. Rabbim böyle nasip etti. Eltime yardım edin de demedik hiç bir zaman kendi insanlığı allah razı olsun.
alın teriyle alınan eve konmak. insanlar çok vicdansız ve aç gözlü iyi kaynınız boşanacaklar korkusu ile evi vermemiş. bnm eşim bir zamnlar boşanacaklar korkusu yüzüne yardım etmiş ama artık bannane boşanırsa boşansın diyoBenim esim bekarken iyi yemisler esimin maasi 5 bin kaynimla karisi borc yapar esim odermis esyalarini bile esim duzmus en sonunda eltim birine essek gibi bakacak ne yersem o kar yarin bir gun evlenince elin kizi para mi yedirtir deyince kesmis bi de eltimin plani esimin aldigi eve konmakmis o da olmayinca kaynimi terketti bosandilar.yani ben olsaydim izin vermezdim oldu benim esim calissin cocugumun rizgini onlara yedirsin asla kabuletmezdim
arabamızda var şükür durumumuz iyileştikçe eltim kaynama baskı yapıo biz alamıoz yapamıoz diye kaynanam o baskıdan dolayıda triplenio olabilir.
Bir de böylesine asla etmem. Eltinize de bir işe gireyim teklif edineltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Evi aldığınız gün küstü mü. Allahımm. Onun rızkıyla mı aldınız sanki. Hiç canınızı sıkmayın, üzülmeyin kv yi de takmayın.Durumumuz daha kötü kelimesinin arkasına sığınıo hep. En azından bir evleri var kirada olan ne yapsın kaynanmda gözlerini açar inş onların çocukları var bizim henüz olmadı torunuma acıyorum deyip duruo. Biz evi aldığımız gün küstü eltim.
onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde
malesef her ailede bir tane aileyi somuren surekli borc yapan nasl yerim diye plan yapip duran birileri cikiyor.benim babam ihrac edildi ailem bir kurusumuzu bile kabuletmedi.bu arada Kaynimin degildi ev esimin esimde o kadarini yapmazdialın teriyle alınan eve konmak. insanlar çok vicdansız ve aç gözlü iyi kaynınız boşanacaklar korkusu ile evi vermemiş. bnm eşim bir zamnlar boşanacaklar korkusu yüzüne yardım etmiş ama artık bannane boşanırsa boşansın diyo
kimse kimseye bakmaya mecbur değil içinden gelirse ayrı konu çoçuklara üst baş sğlık sorunu felan olursada ayrı artık etmem akılnadım ama sizin birşey dikkatimi çekti ortak evden hakınız olan ücreti zaten almışsınız neden sanki iyilik yapmış gibi bahsetmişsiniz onu anlayamadım ki zaten eski yapı felan bahsetmişsinizdekızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
pardon eşiniz, eltinizin boşanmasınadan iyiki korkmamış demek istedimmalesef her ailede bir tane aileyi somuren surekli borc yapan nasl yerim diye plan yapip duran birileri cikiyor.benim babam ihrac edildi ailem bir kurusumuzu bile kabuletmedi.bu arada Kaynimin degildi ev esimin esimde o kadarini yapmazdi
Çok olağan üstü bi durum olur yardım ederim ama sürekli tekrar tekrar yardım etmem benimde evim yuvam var sonuçtakızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
eşi hanfendiler niçin çalışmıyor ?kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
evden bize düşen hak 40 bindi biz 20 bin aldık istesek hepsini alırdık kanunenkimse kimseye bakmaya mecbur değil içinden gelirse ayrı konu çoçuklara üst baş sğlık sorunu felan olursada ayrı artık etmem akılnadım ama sizin birşey dikkatimi çekti ortak evden hakınız olan ücreti zaten almışsınız neden sanki iyilik yapmış gibi bahsetmişsiniz onu anlayamadım ki zaten eski yapı felan bahsetmişsinizde
Allah bağışlasın çocuklarınızı ne güzel nasip etmiş Allah :) ilk üçüz sonra ikiz maşallah :) ne güzel insanmış eltiniz de sizde. O size zorda kalırsınız diye yardım etmiş, sizde iyiliğini bilip dua ediyosunuz. Allah razı olur inşallah. :)Bizim sadece eşimin maaşı 5 binden fazla. Ben uzunca zamandır ücretsiz izindeyim. 5 tanede çocuğum var. Kaynımlarda eltimle beraber maaş toplamları 4.5 bin. 2 tanede çocukları var. Ben çalışmıyorum parada yetmez diye yardım ettiler. Allah razı olsun darda kalmadım hiç. İyilikler unutulmaz gün olur devran döner. Eltim başımın tacı. Allah cenneti cemalini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?