kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

Neden? Elti evde ottursun kadin kismi calismaz diye gurur yapmaya devam etsin diye mi?

kadının çalışmasını gurur meselesi sayıp etraftan para dilenmeyi normal karşılayanlar kadın düşmanıdır.

esas kadın düşmanı kadının çalışmasını gurur sayıp sağdan soldan dilenmesini normal karşılayanlardır.

ben 5 çocuk yapıp eltimden yardım isteyeceğime bakabileceğim kadar yapıp kendimi bu durumlara düşürmezdim mesela. hadi oldu diyelim o zamanda o eş, ikinci işe falan gidecek.yine kimseye muhtaç etmeyecek benim hayat görüşüme göre.

Bu arada mirası almasaydınız olabilirdi. Kaynınıza kalsaydı direk.Bana miras kalırsa direk kardeşime vereceğim çünkü.Onun daha çok ihtiyacı var. Diğer konularda haklısın

Haaa belli oldu sizin durumunuz.

Desenize 5 cocul yaptim isime donemiyorum.

Bu yuzden bu tarz yardimlari normal buluyorum.

Bu devirde 5 cocuk.
Helal olsun vallaa
Allah kolaylik versin

ömür boyu yardım edemeyeceğinize göre kaynınızın eşi çalışmaya başlasa iyi olur çünkü 1500 lira maaşla çok zorlanırlar

pardon eşiniz, eltinizin boşanmasınadan iyiki korkmamış demek istedim
Yok esim bosanmalarini istedi geldi geleli cok cektirmis surekli kavga ederlermis kaynimla kayinvalidemgilde solugu alirlarmis hir gur cikarirmis esim defolup gitsin dedi kaynim bosanmak istemedi esim bundan sana kadin olmaz dedi cunku etrafta kaynimi sevmedigini falan soyluyormus kulagimiza gelmisti.bi tane cocuklari var olan ona oldu

Söylediniz mi bilmiyorum ama okumadım kaynının eşi neden çalışmıyor? Küçük çocuk falan mı var?

Etmezdim. Belki arada bir ama sürekli hale gelmesini istemezdim..

aynılar eltimle oda ev de olmasa ayrılırdım diyo. kaynamagilde ondan korkuk onlarnda bir çocuk var.

Söylediniz mi bilmiyorum ama okumadım kaynının eşi neden çalışmıyor? Küçük çocuk falan mı var?

Etmezdim. Belki arada bir ama sürekli hale gelmesini istemezdim..
çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre

Birincisi eltin neden calismiyor hastami?
Yada anam olsa söyle derdi "eli ayağı tutmuyormu kırık mi?"
Yoksa esimi izin vermiyor öyle bile olsa o zaman yetinmesini bilecekler karımi çalıştırmam diyen erkek iki işte çalışır yine kimsenin eline baktirmaz!
Miras meselesi ise ben olsam hak olan ne ise onu yapardim sonuç da Allah razı olsun diyen olmadığı gibi hala kötü sen oluyorsun (bkz)eltin

istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre.iyilik yaptık aldınız parayı bi tarafınıza ... diyeceğine Allah razı olsun demek varken

çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre

O zaman gururlu ama parasız yaşasınlar.
Özellikle bu kafadaki birine asla yardım etmem.
Kolay mı para kazanmak?

Hayır yardım etmem. Ben kendime ve eşime çalışıyorum bir başkasına değil. Ha üzerimde çok emeği olur okurken falan bana yardım eden birisi varsa ki bu kişi anne baba oluyor, sadece onlara yardım ederim. Gerisi fitre zekat başka kimse bişey beklemesin. Gobegim çatlıyor o parayı kazanicam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…