- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.281
- 298
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Ha birde halam zengindi. Depremden sonra kendi evimizi satmak zorunda kalmıştık. Kiraya çıkacaktık. Babam annemden habersiz halama gidip evlerinden birini kiralık istemiş vermemiş. Parasıyla oturmasına musade etmemiş. Bu kadar da katı olmayın, insan ciddi anlamda içerliyor. En azından çocuk varsa onların eğitim ve sağlık masraflarını karşılayabilirsiniz
Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Haaa belli oldu sizin durumunuz.Ben zaten öğretmenim ücretsiz izindeyim uzun zamandır. Kaç tane çocuk yapacağımıda size soracak değilim. İlk üçüz sonrada ikiz oldu. Rabbim böyle nasip etti. Eltime yardım edin de demedik hiç bir zaman kendi insanlığı allah razı olsun.
ömür boyu yardım edemeyeceğinize göre kaynınızın eşi çalışmaya başlasa iyi olur çünkü 1500 lira maaşla çok zorlanırlarkızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Yok esim bosanmalarini istedi geldi geleli cok cektirmis surekli kavga ederlermis kaynimla kayinvalidemgilde solugu alirlarmis hir gur cikarirmis esim defolup gitsin dedi kaynim bosanmak istemedi esim bundan sana kadin olmaz dedi cunku etrafta kaynimi sevmedigini falan soyluyormus kulagimiza gelmisti.bi tane cocuklari var olan ona oldupardon eşiniz, eltinizin boşanmasınadan iyiki korkmamış demek istedim
aynılar eltimle oda ev de olmasa ayrılırdım diyo. kaynamagilde ondan korkuk onlarnda bir çocuk var.Yok esim bosanmalarini istedi geldi geleli cok cektirmis surekli kavga ederlermis kaynimla kayinvalidemgilde solugu alirlarmis hir gur cikarirmis esim defolup gitsin dedi kaynim bosanmak istemedi esim bundan sana kadin olmaz dedi cunku etrafta kaynimi sevmedigini falan soyluyormus kulagimiza gelmisti.bi tane cocuklari var olan ona oldu
çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göreSöylediniz mi bilmiyorum ama okumadım kaynının eşi neden çalışmıyor? Küçük çocuk falan mı var?
Etmezdim. Belki arada bir ama sürekli hale gelmesini istemezdim..
O zaman 1500 llrayla gecinecekler.çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre
istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre.iyilik yaptık aldınız parayı bi tarafınıza ... diyeceğine Allah razı olsun demek varkenBirincisi eltin neden calismiyor hastami?
Yada anam olsa söyle derdi "eli ayağı tutmuyormu kırık mi?"
Yoksa esimi izin vermiyor öyle bile olsa o zaman yetinmesini bilecekler karımi çalıştırmam diyen erkek iki işte çalışır yine kimsenin eline baktirmaz!
Miras meselesi ise ben olsam hak olan ne ise onu yapardim sonuç da Allah razı olsun diyen olmadığı gibi hala kötü sen oluyorsun (bkz)eltin
çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre
çocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre
Yazik ya boyle kadinlardan nefret ediyorum.aynılar eltimle oda ev de olmasa ayrılırdım diyo. kaynamagilde ondan korkuk onlarnda bir çocuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?