KAYSERİ SAFFET ÖRS burun ameliyatı olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zobu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben kayseriliyim evet ama orda yaşamıyorum.ailem orda.ameliyat olmuş birilerini görmedende karar veremeyiz kisaffet örse ameliyat olan biçok kişi resimlerini kaldırmış.1 kişinin gördüm oda gayet doğaldı bence..dediğin doktor ismini kardeşime söyleyeyim bi araştırsın yinede.başka doktorlar duyarsam paylaşırım..

Ya Hani birde insanın beklentileride önemli . Ben doğal Dursun istiyorum bazıları çok abarta biliyor . Ben burnumdaki Kemerden rahatsızim ve çok tıkanıyor, ve tabiki sonucu beğenmek önemli .. Birde tabi burun sekilleride biraz kişisel zevk meselesi . Hani ben beğenmem ama sen beğenirsin.. Ama burda fikir ve görüşler tabiki çok önemli.

Koncee sen kayserilimisin , ben danimarkadan gidip amaliyat olacam , ama surda kizlardan biraz bilgi aliyim dedim ama kimseyi bulamiyorum ..

kayseriliyim canım:) iyice araştırmadan olmamak lazım.kafam karıştı valla.

aysu3866 canım rica etsem resim koyarmısın?sadece burnunun resmi olsun,yüzüm görünmesin diyorsan.eğrimi oldu,büyükmü oldu,nefes mi alamıyosun...yani şeklinin nesini beğenmedin?ben kayseride değilim..olsam söylediğin isimlerle gidip görüşürüm ama uzaktayım işte netten araştırabiliyorum.senden ricam resmini koyman ya lütfen

Bu arada Erhan Alemdar'ı duydunuzmu .?? Benim bı arkadasımda ona yaptırdı Kartal Erciyes hastanesinde çalışıyormuş. Arkadas çok memnun kalmış burnuda gayet doğal duruyo . Onunda bana tavsiyesi çok fazla araştırinca insanın kafası karışıyor diyo.

aynen..kimisi kavisli bi burun istiyo,kimisi düz istiyor..ben doğallıktan yanayım.baktığında hiç belli olmasın...inşallah kurtuluruz şu burun derdinden ya.aylardır doktor araştırmaktan bi hal oldum..

Evet ya lütfen aysucum bende görmek isterim . Gerçi ben yeni oldugum için 25 mesaj yazmadıkta resim falan göremem . Ama acaba arkadas listesine eklesem gorebilirmiyim .. Bende uzaktayim orda olsam heryeri araştırirdim o kesin.

Evet yaa aynen :-( .. Koncee aslında ben Ekim'de gidiyordum biletimi aldım hazırlığımı yaptım ancak oglusum çiçek çıkarınca kaldık iptal etmek zorundaydik uçağa alamıyorlarmış çiçek çıkaranları. Tamda cesaretimi toplamistim:-( .. Hayırlısını diliyorum herkes için

çok saol koncee gerçekten çok sevinirim tek isteğim güzel sevimli bir burun yapacak doktor inş. buluruz doktorumuzu

çok saol koncee gerçekten çok sevinirim tek isteğim güzel sevimli bir burun yapacak doktor inş. buluruz doktorumuzu

ne demek..inş.yardımcı olabilirim.sonuçta duygular ortak...seninde 2.ameliyat olcak dimi?ilkini nerde oldun,kim yaptı?

herşeyde bi hayır vardır bencede..oğluşun sağlıklı olsun bizim burunlar hallolur nede olsa dert etme..zor bi ameliyat değil kafanda büyütme ama ok.erhan alemdarıda araştıralım bakalım

ekledim kızlar biri gülerken önden =) diğeri yandan ..arkadaşım sanada arkadaşlık gönderim ben kabul edin öyle bakın çünkü sadece arkadaşlarıma açık ocak fotolar.

benm sorunum nefes almada değil kızlar dediğim gibi önceden burnum uzunlugundan sikaytciydim ben kısa bi ufak burun istiyordum olmadı

herşeyde bi hayır vardır bencede..oğluşun sağlıklı olsun bizim burunlar hallolur nede olsa dert etme..zor bi ameliyat değil kafanda büyütme ama ok.erhan alemdarıda araştıralım bakalım

Evet tabiki cocugum onceligimdir o iyi olsun gerisi olur.... bi doktor daha var onada yine nisanda bi arkadasimin kiz kardesi olacak okan ozgur özturana simdi onuda bi arastiracam ... erhan alemdari googldan tikliyorum fakat bisey bulamadim ..

Ya birde ben sivastan kayseri gidip gelecem biraz ugras olacak ama sonuc iyi olsunda.. koncee senin ne gibi bir sorunun var burnusunla ??

evet zor olur ameliyatlı ama yakın yerler iyi ki..canım benim 2. ameliyatım olcak bu ilkini kayseride okurken üniversite hastahanesinde olmuştum..burnum sağ ve soldan farklı görünüyo çünki sağ tarafta bi çöküklük var..öndende ucu top gibi sonradan eklenmiş gibi..ayrıca nefeste alamıyorum sağdan falan filan.benim iş uzun:)acaba saffet bey 2. ameliyattada iyimidir ki..

Konce.. Ben ilk amaliyatini olacaksin sandim , canim bi kac gundur sadece uc kisi yazisiyoruz o yuzden bi bilgim yok malesef, ama kizlarin eski yazilarida var bi bak istersen belki ikinci amaliyatini saffet beye yaptiran olmustur ..

Konce.. Ben ilk amaliyatini olacaksin sandim , canim bi kac gundur sadece uc kisi yazisiyoruz o yuzden bi bilgim yok malesef, ama kizlarin eski yazilarida var bi bak istersen belki ikinci amaliyatini saffet beye yaptiran olmustur ..

okumam mı :) forumda yazılan bütün sayfaları okudum neredeyse...saffet örse 2. ameliyatını olan su.ay var bitek oda resimlerini kaldırmış forumada uğramıyor..ama iyi şeyler yazmış :)

ne demek..inş.yardımcı olabilirim.sonuçta duygular ortak...seninde 2.ameliyat olcak dimi?ilkini nerde oldun,kim yaptı?

evet canım benimde 2. ameliyat olacak o yüzden araştırıyorum son ameliyat olsun bu artık insanın psikolojisi alt üst oluyor. ben sivasta anadolu hast.de oldum ama benim hatam kbb doktoruna yaptırmak oldu. burnumun kemerini almış ucuna top gibi yerleştirmiş öyle bişey işte

Evet tabiki cocugum onceligimdir o iyi olsun gerisi olur.... bi doktor daha var onada yine nisanda bi arkadasimin kiz kardesi olacak okan ozgur özturana simdi onuda bi arastiracam ... erhan alemdari googldan tikliyorum fakat bisey bulamadim ..

canım arkadaşının kızkardeşi okan özgür beye ameliyat olanları görmüşmü memnunlarmı ne olur haber alınca bizlede paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…