koncee arkadaşım ben kayseride birde dr okan özgür özturan ı duydum sevgi hastanesinde onu araştırıyorum ama ona ameliyat olmuş kimseyi bulamadım burda. sende bi araştırsana kayserilisin ya daha kolay olur bilgi alışverişi yaparız
koncee arkadaşım ben kayseride birde dr okan özgür özturan ı duydum sevgi hastanesinde onu araştırıyorum ama ona ameliyat olmuş kimseyi bulamadım burda. sende bi araştırsana kayserilisin ya daha kolay olur bilgi alışverişi yaparız
Koncee sen kayserilimisin , ben danimarkadan gidip amaliyat olacam , ama surda kizlardan biraz bilgi aliyim dedim ama kimseyi bulamiyorum ..
valla kızlar ben de aynı sizin gibi burdan duydum saffet bey saffet bey diye gittim hemen oldum ama diyorum ki kendi adıma keşke olmasaydım...sorunum burun ucum hafif düşüktü ve hafif kemik vardı oda uzun duruyordu burnum gittim oldum burnum uzun olduğu için küçük bi burun istediğim halde olmadım..valla resimlerde güzel burunları görünce imreniyorum...olanlarad bakın burda ben açıkcası çogunun burnunu begenmiyorum egerki side görmüşseniz..hatta bi arkadaşa da söyledin ben begenmiyorum die oda bende begenmedim gercekten dedi..iyi araştırın ...ben o zamanlar erc unv. irfan özyazganıda duymustum gidip araştırmadım iyi diye çok pişmanım ve özel erc.ünv olmuş birini gördüm ve erkek ti hemde o kdaar güzel olmuş burnu çoooooooook pişmanım valla iyice arştırmadığım için...
valla kızlar ben de aynı sizin gibi burdan duydum saffet bey saffet bey diye gittim hemen oldum ama diyorum ki kendi adıma keşke olmasaydım...sorunum burun ucum hafif düşüktü ve hafif kemik vardı oda uzun duruyordu burnum gittim oldum burnum uzun olduğu için küçük bi burun istediğim halde olmadım..valla resimlerde güzel burunları görünce imreniyorum...olanlarad bakın burda ben açıkcası çogunun burnunu begenmiyorum egerki side görmüşseniz..hatta bi arkadaşa da söyledin ben begenmiyorum die oda bende begenmedim gercekten dedi..iyi araştırın ...ben o zamanlar erc unv. irfan özyazganıda duymustum gidip araştırmadım iyi diye çok pişmanım ve özel erc.ünv olmuş birini gördüm ve erkek ti hemde o kdaar güzel olmuş burnu çoooooooook pişmanım valla iyice arştırmadığım için...
Ya Hani birde insanın beklentileride önemli . Ben doğal Dursun istiyorum bazıları çok abarta biliyor . Ben burnumdaki Kemerden rahatsızim ve çok tıkanıyor, ve tabiki sonucu beğenmek önemli .. Birde tabi burun sekilleride biraz kişisel zevk meselesi . Hani ben beğenmem ama sen beğenirsin.. Ama burda fikir ve görüşler tabiki çok önemli.
aysu3866 canım rica etsem resim koyarmısın?sadece burnunun resmi olsun,yüzüm görünmesin diyorsan.eğrimi oldu,büyükmü oldu,nefes mi alamıyosun...yani şeklinin nesini beğenmedin?ben kayseride değilim..olsam söylediğin isimlerle gidip görüşürüm ama uzaktayım işte netten araştırabiliyorum.senden ricam resmini koyman ya lütfen
canım ben kayseriliyim evet ama orda yaşamıyorum.ailem orda.ameliyat olmuş birilerini görmedende karar veremeyiz kisaffet örse ameliyat olan biçok kişi resimlerini kaldırmış.1 kişinin gördüm oda gayet doğaldı bence..dediğin doktor ismini kardeşime söyleyeyim bi araştırsın yinede.başka doktorlar duyarsam paylaşırım..
çok saol koncee gerçekten çok sevinirim tek isteğim güzel sevimli bir burun yapacak doktor inş. buluruz doktorumuzu
çok saol koncee gerçekten çok sevinirim tek isteğim güzel sevimli bir burun yapacak doktor inş. buluruz doktorumuzu
Evet yaa aynen :-( .. Koncee aslında ben Ekim'de gidiyordum biletimi aldım hazırlığımı yaptım ancak oglusum çiçek çıkarınca kaldık iptal etmek zorundaydik uçağa alamıyorlarmış çiçek çıkaranları. Tamda cesaretimi toplamistim:-( .. Hayırlısını diliyorum herkes için
benm sorunum nefes almada değil kızlar dediğim gibi önceden burnum uzunlugundan sikaytciydim ben kısa bi ufak burun istiyordum olmadı
herşeyde bi hayır vardır bencede..oğluşun sağlıklı olsun bizim burunlar hallolur nede olsa dert etme..zor bi ameliyat değil kafanda büyütme ama ok.erhan alemdarıda araştıralım bakalım
Ya birde ben sivastan kayseri gidip gelecem biraz ugras olacak ama sonuc iyi olsunda.. koncee senin ne gibi bir sorunun var burnusunla ??
evet zor olur ameliyatlı ama yakın yerler iyi ki..canım benim 2. ameliyatım olcak builkini kayseride okurken üniversite hastahanesinde olmuştum..burnum sağ ve soldan farklı görünüyo çünki sağ tarafta bi çöküklük var..öndende ucu top gibi sonradan eklenmiş gibi..ayrıca nefeste alamıyorum sağdan falan filan.benim iş uzun:)acaba saffet bey 2. ameliyattada iyimidir ki..
Konce.. Ben ilk amaliyatini olacaksin sandim , canim bi kac gundur sadece uc kisi yazisiyoruz o yuzden bi bilgim yok malesef, ama kizlarin eski yazilarida var bi bak istersen belki ikinci amaliyatini saffet beye yaptiran olmustur ..
ne demek..inş.yardımcı olabilirim.sonuçta duygular ortak...seninde 2.ameliyat olcak dimi?ilkini nerde oldun,kim yaptı?
Evet tabiki cocugum onceligimdir o iyi olsun gerisi olur.... bi doktor daha var onada yine nisanda bi arkadasimin kiz kardesi olacak okan ozgur özturana simdi onuda bi arastiracam ... erhan alemdari googldan tikliyorum fakat bisey bulamadim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?