okumam mı :) forumda yazılan bütün sayfaları okudum neredeyse...saffet örse 2. ameliyatını olan su.ay var bitek oda resimlerini kaldırmış forumada uğramıyor..ama iyi şeyler yazmış :)
Zuleyha1983 bu arada çocuğun için geçmiş olsun dileklerimi kabul et
Istifa: Tesekkur ederim canim ... bu arada amaliyati olacak olan arkadas benim gibi nisanda gidecek amaliyat olmaya. ama oda gidip arastiracakmis galiba once ... sen ne zaman amaliayat olmayi dusunuyorsun ??
Koncee: Kiz artik ruyalarima giriyor kac gundur burunla ilgili ne kadar resimdi hekimdi derken kafam allak bullak :))) .... ben hatta karistirmaya basladim ne neredeydi diye ... Ya Ben Buyuk bi ihtimal Saffet beye yaptiririm, aysunun burnunu begendim iki arkadas daha koymustu resimlerini onalrida begendim ben sen ne dusunuyorsun ??
Koncee: Kiz artik ruyalarima giriyor kac gundur burunla ilgili ne kadar resimdi hekimdi derken kafam allak bullak :))) .... ben hatta karistirmaya basladim ne neredeydi diye ... Ya Ben Buyuk bi ihtimal Saffet beye yaptiririm, aysunun burnunu begendim iki arkadas daha koymustu resimlerini onalrida begendim ben sen ne dusunuyorsun ??
evet canım benimde 2. ameliyat olacak o yüzden araştırıyorum son ameliyat olsun bu artık insanın psikolojisi alt üst oluyor. ben sivasta anadolu hast.de oldum ama benim hatam kbb doktoruna yaptırmak oldu. burnumun kemerini almış ucuna top gibi yerleştirmiş öyle bişey işte
:) ben plastik cerrahide oldum ameliyatımı,yani estetisyen doktora yinede kötü oldu.birazda şans sanırım ya.inşallah bu son olurda kurtuluruz.aysunun burnunu beğendinmi..saffet beyi düşünelim bence?
bilmiyorum kızlar artık belki benm beklentm farklı oldugu içindir...gidin doktorun yanına yaptığı burunlara bi bakın bilgisayarında var isteyenler bakabilir ama ben o zamandan hiç bakmamıştım sizler bir bakın begenirseniz yaptırın ama farklı doktorları da araştırın yani..ameliyattan da hiç korkmayın hiiiiiiiiiçç bişey yok
Koncee: Bende begendim aysunun burnunu , arkad02
3asin biride koymustu resimler sende yorum yapmisin ben onun burnunuda cok begendim , yuzune cok yakismisti ve onuda saffet bey yapmis.. Nisana kadar vaktim var nasilsa burdan arastirabildigim kadar arastirim ama acikcasi kafaminda cok karismasini istemiyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun , tabi senin daha titiz davranmani anliyabiliyorum ikinci bir kez amaliyat olacagin icin .. bu arada ben saffet beye bi kac tane resmimide yolladim onlarin uzerinde tasarim yapmasini rica ettim bakalim ne diyecek.. Biraz cahilim kusura bakma kavisli burun ne oluyor bir bilgin varmi??))).
Koncee: Bende begendim aysunun burnunu , arkad02
3asin biride koymustu resimler sende yorum yapmisin ben onun burnunuda cok begendim , yuzune cok yakismisti ve onuda saffet bey yapmis.. Nisana kadar vaktim var nasilsa burdan arastirabildigim kadar arastirim ama acikcasi kafaminda cok karismasini istemiyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun , tabi senin daha titiz davranmani anliyabiliyorum ikinci bir kez amaliyat olacagin icin .. bu arada ben saffet beye bi kac tane resmimide yolladim onlarin uzerinde tasarim yapmasini rica ettim bakalim ne diyecek.. Biraz cahilim kusura bakma kavisli burun ne oluyor bir bilgin varmi??))).
bilmiyorum kızlar artık belki benm beklentm farklı oldugu içindir...gidin doktorun yanına yaptığı burunlara bi bakın bilgisayarında var isteyenler bakabilir ama ben o zamandan hiç bakmamıştım sizler bir bakın begenirseniz yaptırın ama farklı doktorları da araştırın yani..ameliyattan da hiç korkmayın hiiiiiiiiiçç bişey yok
Kayseri'de olanlara önerim Op. Dr. Duran Karataş. Bugün iki hafta oldu, hiç ağrım sızım olmadı, morluk olmadı şişlik de çok az ve ilk 2-3 gün oldu. Şekli de çok çok güzel oldu, tam istediğim gibi. Sadece burun içi şişlik var şu an o da normal zaten.
Merhaba arkadasım yenimi oldun amaliyatii ? Ne kadar verdin? Rica etsek resmini konuşanda baksak bunusuna :))
Fotoğrafımı kısa zamanda paylaşayım pekala. Duran Bey Özel Erciyes Hastanesinde çalışıyor. Fiyat konusunu kendisiyle görüşün uygun bir yol bulursunuz mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?