özel erc has olan doktoru bncede araştırın derimm kızlar öncede demiştim bnde görmüşütm aeliyat olan biri çok güzeldi.. ben tekrar düşünmüyor değilim inşllhh bakıyorum ilerde çok çok begendim bi burun olursa o doktoru düşünüyorum ...
arkadaşlar ben bir kaç güne kadar kayseriye sevgi hastanesinde görüşmeye gidicem. görüştükten sonra size fikirlerimi yazarım :)
arkadaşlar ben bir kaç güne kadar kayseriye sevgi hastanesinde görüşmeye gidicem. görüştükten sonra size fikirlerimi yazarım :)
Cok iyi olur ... Bu arada hangi doktorlar goruseceksin ??Ben yakup avsar isimli doktora resmimi yolladim benim burnuma uygun bi :44:tasarim yapmis , fikirlerinize ihtiyacim var , saffet beyede yolladim ama ondan henuz cevap gelemdi oda gelsin sizlerle paylasacam fikirlerinize ihtiyacim var cunki ...
selam arkadaşlar.... ben saffet beye olmuştum. 2 yıl dolmak üzere.. benimki revizyon gibi oldu.ilk amaeliyatım hüsrandı.kbb doktoru yapmıştı. şimdi çok memnunum .bir problem çıkmadı..
bakmak isteyen arkadaşlar foto yükledim. yorumlrınızı bekleriim:))[/QUO
Gecmis olsun .-... fotoyu goremiyorum ben acaba arkadas olarak eklememiz gerekiyor??
züleyha yakup avşar istanbulda.sen oraya gidebilecekmisin.fiyatıda uygun değil pek.ama yaptığı burunlar güzel..
:) canım mutlaka yaz...bu arada saffet beylede görüşecekmisin?bide erciyes hastahanesindeki doktorlarıda öneriyorlar bi bak istersen..
Cok iyi olur ... Bu arada hangi doktorlar goruseceksin ??Ben yakup avsar isimli doktora resmimi yolladim benim burnuma uygun bi :44:tasarim yapmis , fikirlerinize ihtiyacim var , saffet beyede yolladim ama ondan henuz cevap gelemdi oda gelsin sizlerle paylasacam fikirlerinize ihtiyacim var cunki ...
canım okan özgür bey sevgi hastanesinde onla bide saffet beyle görüşmeye çalışıcam. bakalım nasıl olacak size mutlaka haber veririm ben
tasarımlar tasarımda kalıyor bence ,,tasarımların aynısı hiç bi zaman bence olmaz o kafanı karıştırmasın bence ama 2 doktorun tasarımıda güzel olmuş bence canım
tasarımlar tasarımda kalıyor bence ,,tasarımların aynısı hiç bi zaman bence olmaz o kafanı karıştırmasın bence ama 2 doktorun tasarımıda güzel olmuş bence canım
canım okan özgür bey sevgi hastanesinde onla bide saffet beyle görüşmeye çalışıcam. bakalım nasıl olacak size mutlaka haber veririm ben
kızlar okan özgüre amelıyat olmak ısteyen varsa tavsiye etmıyorum burun amelıyatlarını bılmıyorum ama teyzem silikon taktırdı annem göz kapaklarını aldırdı ama memnun kalmadılar silikon sarktı göz kapatta iz kaldı.. sizin kararınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?