hakkinizi almaniz tabiki iyi bisey ama yinede iyi dusunun derim .tabiki bi baba para icin iyi davrnmio ise sonuna kadar haklisinizArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.Çok özel bi konu. biz ne desek anlamsız kalır. Kocanızın karışmaya hakkı yok ama babanızın karısının da gelecek bi para hakkinda plan yapması az çok normal karşılanabilir.
Kendi vicdanınız ne diyorsa onu yapin.
Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
25 yasinda derken onceki konuyu bilmeden soruyorum?Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
Ben de öyle düşündüm neden ben iyi niyetli yaklaştıkça dürüst davranmıyo anlamıuorum.Üzülerek söylüyorumki Doğru yapıyorsunuz ..
Harcamak istemiyorsanız hayır kurumlarına bağış yapabilirsiniz...
Babanız miktarı size az gösteriyo ama avukat daha yüksek bi paradan bahsediyorne acı ki babanız eşiyle birlikte bu acı parayla ilgili hayallere dalmış durumda...
Allah annenizin mekanını cennet eylesin..
Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
Biz rahmetli Annemde olan 3 kardeşiz en küçüğümüz 25 yaşında. Babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim 5 yaşında. Bu saaten sonra sadece onu düşünürmüş öyle diyo.25 yasinda derken onceki konuyu bilmeden soruyorum?
işte bu yüzden almalı ve gerekirse güzelce de rahmetli anneciğiniz için hayır yapmalısınız..hakkınız olanı alırken vicdan yapmayın bence..Ben de öyle düşündüm neden ben iyi niyetli yaklaştıkça dürüst davranmıyo anlamıuorum.
Öncelikle başınız sağolsun.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Sadece ben evliyim kardeşlerim bekar. Kardeşlerimde her zaman maddi manevi babama yardım ediyorlar.Ama bunda yanlış olan ne ki? Diğer tüm çocuklarıni büyütmüş okutmuş ve evlendirmiş ise ?
Biz rahmetli Annemde olan 3 kardeşiz en küçüğümüz 25 yaşında. Babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim 5 yaşında. Bu saaten sonra sadece onu düşünürmüş öyle diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?