Avukat masrafları çıkınca 60-70 bin lira düşüyo kişi başına sigortadan alınacak olan hariç.Annenizden kalan para üzerinde o çocuğun hakkı yok. Çocuğuna yatırım yapmak istiyorsa kalksın çalışsın.
Sizde tüp bebek istiyormuş bunun için harcayabilirsiniz. Her çocuğa 100 bin tl kalıyor anladığım kadarıyla üzerine ekleyip ev alabilirsiniz.
Diğer kardeşlerinizde vermemeli bence duygusalsınız anlıyorum ama o parayı babanız ve yeni eşi kullanırken içiniz daha mı olacak?
Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.
60-70sorun deil en azindan sıkıntılarınızı hafifletir ...bence babanizi dusunmeyin artik o sizi dusunmuyo bile..vijdaniniz rahat olsun istedigi kadar red etsin allah katinda cezasini ceker.sonucta haksiz yere neyi kimden saklio .sonucta siz annesiz kaldiniz annesiz buyudunuz ..tabiki rabbim kucuk kardesinizede yasatmasin insallah... babaniz nehalt yiyosa yesin bu saatten sonra o babadan hayir gelmezAvukat masrafları çıkınca 60-70 bin lira düşüyo kişi başına sigortadan alınacak olan hariç.
Evet ya ne yüzsüz insanlar var nası yedirecekse kendine o parayı.
Ölü yiyici dedikleri böyle tipler olsa gerek.
Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.Hukuki olarak vefat eden kişinin çocuklarına veriliyor ise o zaman sizin hakkınız demektir.
Avukatı kim tuttu bu arada, kim ödedi ücretini?
Eğer babanız tuttu ise avukat ücretinin kendime ait kısmını öder, diğer kısmı alırdım.
Eski konunuzdan yanlış hatırlamıyorsam bir de ablanız vardı ve o babanıza vermeyecekti öyle değil mi?
Bir de dava sonuçlandı diyorsunuz, o zaman ne alacağınız kesinleşmemiş midir? Hala bu tahminler nedir anlayamadım?
Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
Vijdan yapmamın sebebi şu babamı kırmak istememem. Ama babam benim ona gösterdiğim iyi niyeti bana göstermiyor.bu tazminat sizin annesiz geçirdiğiniz yıllara bir teselli olsun en azından diye verilmiş bir şey neden feragat etmek istediniz onu da anlamadım. vicdanınızı rahatsız eden ne?
neden peki onu anlamadım..paranın tamamını alıp,en küçük için mi kullanacak? iyi de diğer 3 çocuğu çocuk değil mi?Hıkuken herkesin payı ayrı ama babam bizim hakkımızı da almaya çalışıyor.
bide sole dusunun mazallah allah korusun ama siz vefat etseniz 3cocugunuz olsa esinizinde yeni esi ve kucuk bir evladi daha olsa ve 3 cocuguna vermeyip yeni esine ve cocugunnu dusunse ne his ederdiniz bide bu yonden bakin birde tabiki allahim korusunCanım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
İlaç gibi gelecektir o para size bu sıkışık zamanda. Babanızda reddederse hiç baba olmamış demektir. Sanki köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor gibime geldi ki şu durumda bile sizleri görü görmüyormuş. Parayı o insafsız kadına yedirirseniz annenize kötülük yapmış olursunuz. Güzel şeyler için harcayın annenizde mutlu olsun siz deAvukat masrafları çıkınca 60-70 bin lira düşüyo kişi başına sigortadan alınacak olan hariç.
Işte bu yüzden dik durup kendimi yıpratmadan hakkımı almam lazımbide sole dusunun mazallah allah korusun ama siz vefat etseniz 3cocugunuz olsa esinizinde yeni esi ve kucuk bir evladi daha olsa ve 3 cocuguna vermeyip yeni esine ve cocugunnu dusunse ne his ederdiniz bide bu yonden bakin birde tabiki allahim korusun
babanıza da aynen bunu söyleyin..benim de inşallah evladım olacak,ben de onun geleceğini düşünmek zorundayım diyin..Ben de öyle düşündüm herkes kendi evladını düşünüyo. İlerde benimde evladım olacak Allah izin verirse ben neden almayayım dedim.
hic vijdan yapmayin babaniz sizi coktan gozden cikarmis .sizde rahat olun artik hakkinizi almakta sonuna kadar haklisinizVijdan yapmamın sebebi şu babamı kırmak istememem. Ama babam benim ona gösterdiğim iyi niyeti bana göstermiyor.
sonuna kadar haklısın , bundan hiç şüphe duyma ,,Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?