Kazanılan tazminat

Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.

Biraksin o duygusal ayaklari babaniz, yeniden evlenip cocuk yaparken annenizin olusunden alacagi tazminata mi guvenmis, o yastan sonra genc kadin alip cocuk yapmayiverseymis. O kendi cocugunun dusunuyorsa sizde kardesinizde kendi cocuklarinizin gelecegi icin istiyorsunuz. Ayrica etik olarakta o para sizin hakkiniz olen kadin sizin oz annenizde, babanizin 2. kadinda yaptigi cocugun hicbirseyi olmiuyor anneniz. Babanin para hirsinda ne dedigini sasirmis. Allah boyle insanlardan korusun adama bak..

doğru karar vermişsiniz
herkes kendini düşünüyorsa sizde düşünün derim

Kesinlikle doğru yapıyosun.
Üvey annen ve baban eski eşin parasını yiyelim diye hayal kuruyorlarken asla bırakma

Daha onceki mesajda adama yaziktir yalniz adam bir evi bile yok demistim. Ama yanilmisim babaniz yeniden evlenmis yeni hanim hic hakki olmayan bir parayi sahiplenmis. Ama paranin daha fazla miktarda oldugunu nasil ogrendiniz? Belki o avukat tam miktari bilmiyor asagi yukarı bisey soyluyor? Neyse hakkinizi alin herkes gibi sizin de ihtiyaclariniz varmis ona harcayin bence

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Başınız sağolsun.Tabi ki vermeyeceksin az buz bir rakam değil . Ayrıca az bile olsaydı annenin kendi çocukları dururken niye başkasının çocuğu yesin.Babana verirsen babanın karısı ve çocuğu yiyecek.

Ya 300 bini gec. 1 milyonda olsa, 50 lirada olsa illa su anki ekonomik kosullarda cogu insanin bu parayi harcayacak ihtiyaclari vardir. Baban kendi hakkiyla yetinsin bi zahmet. Evladin birinden duygu sömürüsüyle hakkini alip, digerine vermek hak yemektir. Kendi hakkini al

Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.
o parayla ev sahibi olacak demiştiniz o evi de yeni cici annenizin üzerine yapar siz de böyle :KK57::KK57::KK57:kalırsınız o para sizin annenizin sayesin de gelmiş o kadının ne hakkı var da kendine göre planlar yapıyor,annenizin hakkını yedirmeyin kadının kemiklerini sızlatmayın,kendiniz yemeseniz bile anneciğiniz için hayır yapın

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
arkadaşım senin daha önceki konunu hatırlıyorum ve kocan bi sussun ona konuşma hakkı düşmez demiştim.
fakat babanın karısının olduğunu bilmiyordum o zaman. sanırım yazmamıştın. böyle bir durum varsa ortada kocan dedi die değil sen kesinlikle hakkından vazgeçmemelisin. annenin hakkını başka bir kadın yememeli.. hele de ölmüş bir kadının hakkını yeme planları yapacak kadar terbiyesiz biri ise.. bir de baban resmen tutarı baya baya düşük söylemiş. sen babam iyi yaşasın diye düşünüp hakkımdan feragat edeyim derken baban para derdinde imiş.
kesinlikle doğru yapıyorsun.

Bence almalısın,olurda baban dara düşerse yardımcı olursun ama al ama eşini karıştırma o paraya,bankaya at ve eşinin söz hakkı olmasın o parada

Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
Öyle düşünen babayı
60-70sorun deil en azindan sıkıntılarınızı hafifletir ...bence babanizi dusunmeyin artik o sizi dusunmuyo bile..vijdaniniz rahat olsun istedigi kadar red etsin allah katinda cezasini ceker.sonucta haksiz yere neyi kimden saklio .sonucta siz annesiz kaldiniz annesiz buyudunuz ..tabiki rabbim kucuk kardesinizede yasatmasin insallah... babaniz nehalt yiyosa yesin bu saatten sonra o babadan hayir gelmez
Evet siz annesiz kaldınız ama o karısız kaldımı kalmadı ama utanmadan ölmüş karısından gelen parayı yeni karısına yedirecek, aslında düşünceli iyi bir baba olsa bu para sizin annenizden gelen bir para diyip hepsini size vermesi lazım

ev alınsın Kardesler üzerine baban otursun

Hem kocanızdan hem babanızdan da saklayın aldığınız parayı ve kesinlikle başınızın etini yemelerine izin vermeyin, o venim ölmüş annemin diyin..

Birileri fırsatçılık yapıyorsa kimsede hak bırakılmamalı. O parayı alın ya tedaviniz için kullanın ya da hayır yapın. Ama mutlaka son sözü siz söyleyin.

Öyle düşünen babayı

Evet siz annesiz kaldınız ama o karısız kaldımı kalmadı ama utanmadan ölmüş karısından gelen parayı yeni karısına yedirecek, aslında düşünceli iyi bir baba olsa bu para sizin annenizden gelen bir para diyip hepsini size vermesi lazım
cok haklisiniz size katiliyorum

Bence hakkınızı alın. Benşm dayım şehit oldu ve alınan tazminatı dedemin yeni karısı güzel güzel harcadı,çocuğuna çeyiz yaptı. Şehit kardeşi imkanlarından yeni eşinin çocukları yararlandı. Annem en azından köyümüzde adını vereceği bir çeşme yaptırsaydı, adı yaşasaydı diye üzüldüğüyle kaldı.

Bence hakkınızı alın. Benşm dayım şehit oldu ve alınan tazminatı dedemin yeni karısı güzel güzel harcadı,çocuğuna çeyiz yaptı. Şehit kardeşi imkanlarından yeni eşinin çocukları yararlandı. Annem en azından köyümüzde adını vereceği bir çeşme yaptırsaydı, adı yaşasaydı diye üzüldüğüyle kaldı.
Zıkkım olsun desem kızar mısınız bilmem ama dedim bile.

al paranı. annenin öldüğü bi davayla ilgili cici annişe planlar kurduran bi babaya paranı bırakma. kardeşler olarak alın paranızı. eşlerinize de sakın koklatmayın. kötü gün parası o.

Kesinlikle
Kesinlikle hakkını almalısın.
Bilgin varmı bilmiyorum ama sigortadan da yüklü miktarda para alırsınız

Back
X