• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Korunsaydınız o zaman arkadaşım. Envai çeşit korunma yöntemi var. Gerçekten istemeyen, hamile kalmıyor. Kazası mazası yok.
Biz ne yapabiliriz ki buradan?
Allah analı babalı büyütsün, ne diyim.

Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel işte 22 yaşında genç bir annesiniz :KK19:

2 çocuğu bir arada büyüten o miniğide rabbimin izni ile hayli büyütür. Sağlıkla kucağına al inşallah :KK68:

Bu soruyu hamile kalmadan önce, ikiz çocuklarım var hangi yöntemle korunmalıyım şeklinde sorsaydınız yardımcı olurduk ta şimdi nasıl yardım edelim:KK43:.Artık anneniz mi olur, kv mi olur ,kızkardeş mi olur, para durumunuz müsaitse yardımcı mı olur ancak onların size faydası olur

Ben asla spiral taktıramam ya o tuhaf şeyi takıyorlar. Ayrıca onunla hamile kalan da gördüm. Hatta sanırım @millan dı 3 kişiyi tanıyormuş spiral ile hamile kalan. :KK53:
Yani canım bu işler belli olmuyor çevremde üç kişi spiral le hamile kaldı kuzenim 4 yıldır geri çekilme ile korundu doğum yaptı yine 5 yıldır o şekilde korunuyor kaza falan yok:KK70:

konu sahibi hayırlı olsun bi yönden iyi işte genç yaşta çocukları büyütüp sonra rahat edersin

korunma yöntemi olmayan yolu kullanıyorsanız ona kaza denmez ki zaten, minicik ikizler varken keşke sağlam bi yöntem kullansaydın olan olmuş artık :) sağlıklı doğumlar sonrasındada sağlıklı korunma yöntemleri dilerim sana

Valla gene 2 yasina getreblmissin canim.
Ben ilk hamileligimi cok istedim rabbim nasip etti erken dogumla 33 haftada dogdu oglum derken sonra 2 ay sonra anam bi baktim hamileyim tabi karalar bagladim pskoljim bozldu vs derken insanlarn tepkilerini saymiyorum bile.
Kabullenemedim aldirmayi bile dsndum sonra napyrm ben ya dedim rabbim nasip etti o benm canim nasil kiyarim derken zorlu bi sürec gecirip dogurdum :))
Simdi 2 aylik diger oglumda 14 aylik zormu evet zor ama onlar bambaska :))
Bikac yil zorlanicam byere gidip gelmem kisitlandi ikiiside kucakta cnku olmuyor ama bikac yl snra insllah rahat edicem busfer 40im cikar cikmaz ònlemimi aldim hemen gttim eskiden implanon diye geciyormus smdi piyasada ykmus degismis nexplanon deri alti implant taktirdim daha 1 ay oldu yan etkilerini braz yasiyorum ama 1 kac aya duzelir dediler tabi bdha cocuk olmasndan sa iyidir tabii :))
Rabbim.nasip etmis yapck bsey yok byür gderler allahin izniyle ama busferki dogumdan snra ònlemini iyi al :)))

Back
X