- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
iyi çok geçmemiş canım korkma daha umut var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi çok geçmemiş canım korkma daha umut var
Amin Amiiin insAllahhh....Neeee kaza mi Naptiniz ya olur mu hiç kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kaza devri mi kaldı ( iyice kınayım da başıma gelsin :-D bi kazaya kurban gidemedik be ya
Kızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi![]()
Neeee kaza mi Naptiniz ya olur mu hiç kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kaza devri mi kaldı ( iyice kınayım da başıma gelsin :-D bi kazaya kurban gidemedik be ya
Anam şu kaza bide bize uğrasaKızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi![]()
Yani canım bu işler belli olmuyor çevremde üç kişi spiral le hamile kaldı kuzenim 4 yıldır geri çekilme ile korundu doğum yaptı yine 5 yıldır o şekilde korunuyor kaza falan yokBen asla spiral taktıramam ya o tuhaf şeyi takıyorlar. Ayrıca onunla hamile kalan da gördüm. Hatta sanırım @millan dı 3 kişiyi tanıyormuş spiral ile hamile kalan.![]()
Yani canım bu işler belli olmuyor çevremde üç kişi spiral le hamile kaldı kuzenim 4 yıldır geri çekilme ile korundu doğum yaptı yine 5 yıldır o şekilde korunuyor kaza falan yok![]()
millanın da vardı tanıdığıCanım sendin dimi o Millan ile karıştırdım.![]()
Aldıramam ki