• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Kuzenim ikizleri 2 aylıkken tekrar hamile kaldı, başta üzüldü duruma ama doğurmaya karar verdi. Ikizlerden biri kız diğeri oğlandı, 2 buçuk aylıkken doktor ve hastane hatasıyla sağlıklı çocuğunu kaybetti. Hala söyler oğlum da olsaydı ben hepsine yeterdim diye. Sağlıkları için dua etmek en iyisi, aldırmayı düşünmek biraz vicdan meselesi belki. Ben yapamazdım, bakacak olan sizsiniz elbette ama kızlarınız kadar o da sizin bir parçanız sonuçta.

Kaza ile hamile kalma olayina inanmıyorum kusura bakmayın ama. Korunduğunuz halde hamile kaldiysaniz o başka bir konu. Allah bağışlasin sağlık sıhhatli olsun inşallah.

Enerjinizin zirvesinde olan bu yaşlarda doğurmak bi yandan avantaj dert etmeyin çünkü dert edilmeyecek kadar tatlılar minnoşlar ağızını burnunu yediklerim ısırdıklarım can yoldaşları hayattaki iziniz onlar . Gülüşlerine bittiğim tertemizler şu dünyada.

Daha 22 yaşında 3 çocuklu annede :( zor yaa. Allah yardımcın olsun daha çok gençsin keşke dikkat etseydin.Üzüldüm.Yani çocuk güzeldir iyidirde yaşın küçük.Bu yaşta 3 çocukta biraz garip olucak dışardan bakınca tabi.O açıdan.Allah yardımcın olsun çok sorunsuz sakin bi bebeğin olsun insallah.Rabbim yardım etsin.

ya ama daha yeni olup da ilk anda prezervatif kullanan var mıdır ki:oops:
Aile planlaması diye bişey var. Daha evlenmeden ogreniliyor artık nasıl korunulmasi gerektiğini. Ki ilk anda prezervatif kullanan da var. Ben kızımı kaza ile dogurmadim. Bile isteye yaptım. Zaten kazayla da çocuk olmaz.

Oncelikle 1 yil dk hapi kullandiktan sonra artik zamani geldi diyerek hapi biraktim ardindan hem erkek hem kadin infertilitesi yuzunden cok zorlu bir surecle karsilastik. Derken ameliyatlar, ilaclar, bitkisel kurler, farkli doktorlar vs vs... hepsini denediiiiik sukurler olsun rabbime bize ikizlerimizi gonderdi. Premature dogdular ve 3.5 aylikken sezeryan kontrolu icin gittigim doktorda 1.5 aylik hamile oldugumu ogrendim :KK57: Bundada vardir bi hayir dedik tabii o soku atlattiktan sonra:KK51: ikizlerim 14 aylikken kizim dogdu buarada ben kaza demicem cunku okadar zorlu bir surec atlattik ki " hamile kalman imkansiz " cumlesini bile duyduk yaani. Ikizlerden sonrada nasilsa olmuyo diye herhangi bir yontem arayisina girmemistik hani Rabbim ol deyince oluyo iste
Allah bebislerine saglikli uzuuun omurler versin arkadasim...

Var
şu kazadan bizimde başımıza gelse bize sadece trafik kazası rastliyor. ..
allahım sen büyüksün aklımı koru. .
yaş 30larda daha birinci bebek bile yok. .
allahım bizede nasip etsin inşallah. .
İnşallah öyle içten bi dua etmişsin ki allahım sanada inşallah evlat sevgisini tatdırır amin

Back
X