- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
Evlenmeden önce bir sürü kişiyi kınadım "cahiller hiç mi korunma diye birşey duymadınız" dedim evleneli bir ay olmadan hamile olduğumu öğrendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önce bir sürü kişiyi kınadım "cahiller hiç mi korunma diye birşey duymadınız" dedim evleneli bir ay olmadan hamile olduğumu öğrendim![]()
aayy açıkcası ilk iki gün daha bişey anlamayız diye bir de heyecandan ilkel yöntem kullandık sonra prezervatifkeşke bende kınasaymışım. harbi siz neyle korundunuz d geldi bebiş.
aayy açıkcası ilk iki gün daha bişey anlamayız diye bir de heyecandan ilkel yöndem kullandık sonra prezervatif
iki gün korunduk sanmışız sanırım![]()
Ne güzel işte cnm genç yaşta çocuklarını büyütmüş olacaksın iyi tarafından bak allahım inşallah sağlıkla gelsinKızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi![]()
ya ama daha yeni olup da ilk anda prezervatif kullanan var mıdır kiilkelden gelmiş demekki.
Aile planlaması diye bişey var. Daha evlenmeden ogreniliyor artık nasıl korunulmasi gerektiğini. Ki ilk anda prezervatif kullanan da var. Ben kızımı kaza ile dogurmadim. Bile isteye yaptım. Zaten kazayla da çocuk olmaz.ya ama daha yeni olup da ilk anda prezervatif kullanan var mıdır ki![]()
İnşallah öyle içten bi dua etmişsin ki allahım sanada inşallah evlat sevgisini tatdırır aminşu kazadan bizimde başımıza gelse bize sadece trafik kazası rastliyor. ..
allahım sen büyüksün aklımı koru. .
yaş 30larda daha birinci bebek bile yok. .
allahım bizede nasip etsin inşallah. .