- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi mylittlepeony
anneniz düşüncesinde ve konusunda haklı fakat tarzında hata var, sorun olacak..Kızlar merhaba, daha önce konu açmıştım. Kb bize ev alacağını söyledi. Kendisi ev parasının yarısını verdi. Gerisini de eşim biraz kredi çekti, arabamızı sattık, ve düğün altınlarımı sattık. (Burada benim aptallık yaptığımı kabul ediyorum. ) Kb da uyanıklık yapıp evi kendi üzerine yaptı. Resmen bizi kandırdı. Eşim de ailesine olan düşkünlüğünden dolayı ses çıkarmadı. Ben bu durumu kendi içimde bir türlü hazmedemiyordum. Eşimle de defalarca tartıştım. Kızlar bugün evin kb ın üzerine olduğunu annem öğrendi. Bilmiyordu, ve çok sinirlendi. Akşam eşime çok kızacağını söyledi. Benim babam rahmetli. Bunun rahatlığı ile beni kandirdiklarini düşünüyor. Akşam tartışma çıkarsa gerekirse evine dönme, bir süre otur benim yanımda diyor. Bu durumu düzeltsinler öyle git diyor. Çok ağırına gitti annemin. Kızlar eşimi de çok seviyorum. Huzurlu bir evliligimiz var. Ama bu durum uzun zamandır canımı sıkıyordu. Tatsızlık çıkmasın diye sustum. Ama annem çok sinirlendi ve sakinlesmiyor. Sizce ne yapmalıyım? Bi bebeğimiz de var elhamdülillah ve eşimi çok seviyorum. Lütfen bi kardeş gibi bana akıl verin. Ne yapacağımı bilmiyorum. Annemi dinleyip eşime rest çekmeli miyim sizce? Eğer gidersem de beni ezmelerine kandirmalarina göz yummus olacağım. Bu arada annem de çok hasta. Ve annem diyor ki eğer bana birşey olursa(Allah korusun) şimdi böyle yapanlar seni çok ezerler kızım diyor.
anneniz eşinize kızıp bağırıp laf söylemek yerine, üslubunca bir gün kayınpeder ve kayınvalidenize gittiğinde, """benim kızımın ve torunumun bir güvencesi yok, babasını da kaybettik, ben de hastayım, bu şekilde içime sinmiyor, siz bir baba olarak kızımı da himayenize alıp bu evi çocukların üzerine yaparsanız ben çok rahatlarım""" gibi ılıman,güzel bir konuşma yapmalı bence. yoksa eşine bağırıp çağırması sizin aranızdaki ilişkiyi zedeler....