kbal Grpnar ile hayatn iinden

sanırım yok bacım... daha çok şu rukiye denilen kızın ailesini arıyorlar. bir kadın ile dna testi yapılmış uymamış. kadın çocuğunu rukiye de annesini aramaya devam ediyor..

ikbal hanımın programı bitti artık 11 ocaktan itibaren saat 14:00 de öğlen aynı kanalda yemek programı yapacakmış mirmirmirmir
pskolojisi bozulmuş sağlığını kaybettiği için akannehir

isabet olmuş beceremiyordu zaten her taraf yemek programı doldu bakalım onu becerebilecek mi

yok değil ne zaman çıkcağını bilmiyorum ama yemek programında dna testinin sonucunu söylücekmiş

Denizdeki ceset kayıp kızınmış
İstanbul’da, 18 Kasım 2008’de, nişanlısı Muzaffer Serkan Esen’le birlikte ortadan kaybolan Buket Özbudak’ın (21) öldüğü, Adli Tıp Kurumu’nun denizden çıkan ceset üzerinde yaptığı DNA incelemesiyle kesinleşti.

Buket Özbudak, olay günü kız kardeşi Demet’e, “Babama söyle. Yanlış bir şey yapıyorum. Boğaz Köprüsü’ndeyim. İntihar ediyorum. Yattığım odada siyah ajandayı okuyun. Sizi seviyorum. Özür dilerim” mesajı geçti. Aynı gün Buket Özbudak’ın nişanlısı Muzaffer Serkan Esen’in de ortadan kaybolduğu belirlendi. Nişanlıların son olarak görüldüğü otomobil Kumkapı’da terk edilmiş olarak bulundu.

Olaydan beş gün sonra balıkçılar denizden bir erkek cesedi çıkardı. Aileler, çocuklarının kaçırıldığını söyleyerek polise başvurdu. Bir yıl sonra polis, Esen Ailesi’ni emniyete çağırdı ve denizden çıkarılan ceset fotoğraflarına bir kez daha bakmalarını istedi ve aile fotoğraftan teşhis etti. Özbudak Ailesi’ne de, Esen’in cesedinin bulunmasından 10 gün sonra Kumkapı’dan bir kadın cesedi çıkarıldı. DNA sonucunda cesedin Buket Özbudak’a ait olduğu 13.5 ay sonra belirlendi.

zaten belliydi kiz babasi yüzünden intihar edecegini cok acik yazmis ama hicte inanmadilar serkana filan attilar sucu.facebookta sayfalarinda babasi ve ablasi bilmiyoruz bizim haberimiz yok dna aciklandi mi yazmislar ama simdi sesleri yok...

BU HABER HÜRRİYET GAZETESİNDE YER ALDI ANCAK FACEBOOK BUKET ÖZBUDAK ARANIYOR SAYFASINDA DEMET ÖZBUDAK VE BABALARI MUZAFFER ÖZBUDAK KONUDAN HABERLERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER DEMET ÖZBUDAK'IN FACEBOOK SAYFASINA YAZDIĞI EN SON YORUM ŞU:
Demet Özbudak: "Sabah erkenden hazırlandık,emniyete gidecektik...ama bizim dosyamızla ilgilenen memur savcıyla görüşmüş galiba ve dna yla ilgili bi sonuç alamamış:S ve biz hala polisden haber bekliyoruz ..gazete nasıl ve nerden öğrendi bilemiyorum..bunun nasıl bir saçmalık olduğunuda bilmiyorum "

o kız buket işte eminler arada ağızlarından kaçırıyorlardı sonra hemen geri düzeltiyolardı.burnundaki hızmaya takılmışlar.bende hızma kullandım hemen düşmeye müsait ve yeri çok çabuk kapanıyo.şimdiye kadar ortaya çıkmazmıydı canlı olsaydı.Program aslında güzeldi güzel şeyler öğreniyodum psikiyatrdan ve avukattan ama bi o kadarda insanın psikolojisini bozuyodu.

zaten ölmemiş olsaydı mutlaka çıkardı ortaya ölmedim ben diye heralde
hallerinde belliydi show habere çıktıklarında ama biraz uzattılar bu işi gibi geliyo bana...

ikbalin programi baslamis ama ben basini kacirdim.eger izleyen olduysa buket le ilgili aciklama yaptimi yaa cok merak ediyorum.

bilmiyrum açtığımda özür diliyodu prgramı yarım bırraktıı içinde günde 13 ilaç kullanmaya başlamış sıkıntıdan dru böyle gidersen ölürsün demiş oda prgramı brakmış

bilmiyrum açtığımda özür diliyodu prgramı yarım bırraktıı içinde günde 13 ilaç kullanmaya başlamış sıkıntıdan dru böyle gidersen ölürsün demiş oda prgramı brakmış

canim bende tam o arada actim ama daha sonrada hic bahsetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…