kbal Grpnar ile hayatn iinden

bu arada iki sevgili 11 aydır kayıp diyip duruyolar ama serkanın cesedinin bulunma tarihi 23.11.2008 vede cesedi bulundu dedikleri tarih 24.11.2009 nasıl 11 ay oluyo çocuk öleli 12 ayı geçmiş anlamadım burasını

cok sacma
yok dun adlı tıp kapalı dedıler
bılemıyoruz dedıler
sımdı olen o mu degıl mı bılmıyoruz dıyorlar
bıraz reytıng kokusu almaya basladım
bu kadar oyalamanın alemı yok bence

serkanın oldugunu ortaya bır anda cıkınca barı bunda daha fazla goruntu alalım dıye oyalıyorlar
buketın de cesetı bulundu bence sımdı nasıl bır yol ızleyecekler dıye dusunuyorlar

bencede bulunan ceset bukete ait çünkü aynı bölgede bulunmuş ve serkandan 16 gün sonra.yanii aynı bölgede birsürü cesetmi bulunuyor sanki

çok kötü bir durum ya birde herkes gördük diyodu arkalarından birsürü günahlarını aldılar yayına bağlananlar yazık serkan öleli 1 sene olmuş çok zor yaaa

dun aksamda ha sımdı haber gelecek ha bırazdan dedıler
bu aksam da aynı terane
cok sınır oldum
aksama kadar ne oldugu ortaya cıktı acık acık soylemeseler bıle tepkılerden bellı olur yanı
reytıng ugruna mılletı reklam arası yok ıcerden haber geldı bahanelerıyle oyalıyorlar

yazik yazik,ikbalde reating kurbani oldu.iki gündür oyaliyorlar.onlarda biliyorlarki bu buket serkan meselesi insanlarin cok dikkat cektigini ve buketinde ölüsünün bulundugunu hemen söylerlerse reatingin düsecegini,baska konularin bu kadar takip edilemeyecegini bal gibide biliyorlar.sahsen ben bu olay icin sirf takip ediyorum.olay cözüme baglanirsa bir daha asla izleme gibi bir düsüncem yok maalesef.

Show tv ana haberde buketin öldüğü haberini verdiler arkadaşlar.Ailesinin kıyafetlerden tanıdığını söylediler,yoksa zaten bu kadar perişan olmazlardı hallerinden belli Buket'in hayatını kaybettiği.Zaten Serkan'ın bulunduğu yere yakın ve yakın tarihte bulunmuş.

aa yazik olmus yaa,peki bu zamana gördüklerini söyleyen insanlar,aman allahim öbür dünyada nasil verecekler bunun hesabini cünkü kul hakki bu.

yaww buketin olduğu kesin gibi ama yinede dna testi yapılmadan show haber nasıl açıklıyo anlamadım gitti herkes reyting peşinde kim öldürdü acaba bunları yazık yaa

zaten bu olay cözülsün ikbalin programinin hic sansi yok gibi
pek sunamiyor bu programi ikbal

silacim ikbal reyting icin buketin öldügünü demiyor diyorsun ama nasil desin ki kesin birsey var mi? ortada aile emin degil ki dna testi yaptiracaklar simdi emniyet var,adli tip var,savcilik var o kadar kisinin karisina gecip ölmüs bir kisiyi reyting icin ölmemis gösteremez..evet ortada bir giysi var ama aile yinede emin degil o yüzden dna testi bekliyorlar yani kesin olmayan birseyi cikip nasil desinler sonucta yarin birgün eger o kisi buket degilse o ailenin yüzüne nasil bakacakalr..serkan öldü bunu sakladilar mi ailesi dna ya gerek duymadi o yüzden direk kabul ettiler yani birazda bu taraftan bakilsa iyi olur sonucta kesin olmayan birseyi cikip diyemez...nerden ögrediniz o kisinin buket oldugunu yani eger öyleyse ayip ediliyor ama beni seni kandirsalarda yüksel makamlari kandiramazlar...zaten o kesin olsa ikbalden önce duyulur..internet sitelerine bak facebooktaki kurduklari grupta programdan önce yaziliyor hersey yada diger haber sitelerinde..
tamam ikbal iyi sunamiyor olabilir ama orda bir aile var onlar reyting icin yapmis olsalar aile buna müsade etmez

allah aileye sabır versin
kolay degil...

show tv eyede pes dogrusu :mymeka:
hemen haberin son noktasını koyuyorlar
öldü falan diye :mymeka:

bukettemi ölü bulundu dün haber izlemedim nasıl ölmüş

reyting diyosunuz ama öldüğünü nasıl desinler

2 sevgili nasıl öldü diye haber yaptılar.Buket'in ailesiyle konuştular,annesi elbiselerinden tanıdım dedi Demet yine bi umut dna testini beklicez dedi ama show haber anlatırken buket ölmüş gibi anlattılar hep yanlış yaptılar bence.

benzetmişler baya ceseti bukete ve üzerindeki kıyafetleri aynıymış..buket hep siyah külotlu çorap giyermiş ogünde kotun altından siyah külotlu çorap giymiş ve cesettede aynısı varmış..

Aileside cesetin o oldugunu söylüyo zaten ama bi umut inş değildir diyorlar...

Bencede serkan öldüyse bukette ölmüştür çünkü 1 senedir hiç ses yok..
Ama benim anlamadıgım programı okdar arayan ben buketi tanıyorum yok serkanla konuştum öyle böyle diyenler nasıl bir vijdana sahipler....

AYNEN BENDE İZLEMEM...
BEN NORMALDE BU TARZ PROGRAMLARI İZLEMEM AMA BİR KERE DENK GELDİM VE TAKILDIMM...
MESELABEN ORDAKİ KARISINI ARIYAN ADAM VARYAA... SULTAANN SULTAN DİYE KONUŞUYO.. AY OADAM ÇOK KOMİKKK ADAMIDA PROGRAMDA ÇOK EZİYOLAR... GÜLÜYORUM ONLARA :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…