- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
- 363
- Konu Sahibi gulbeseker
-
sadece show haberi vermedi ki ... fox da ölü bulundu dedi.. atv de... herkes son noktayı koydu yani... çok bilmişler...ama tam sonuç gelmeden yapılmaz ki bu ... hani ceset tanınacak gibi olsa neyse .. ama tanınmayacak durumdaymış nasıl böyle hüküm veriyorlar anlamadım... yazık ailelere..
canim benim,buketin oldugunu aile zaten kabul etti ve ayricada büyük haber programlari buketin öldügünü direk söylediler.ben haberleri internetten izledim,spiker kesin konustu.zaten kizin babasi olsun annesi olsun o günkü evden ayrildigi kiyafetlerdi dediler.tamam serkan öldü ve volkan abisi oldugunu kabul etti,cenazemizi teslim aldik,bu adam benim yüzde bin benim kardesim dedigi halde yani bu kadar eminken simdide serkanin annesi dna sini istiyor.kisaca demek istedigim bu zamana kadar ikbal pesini birakmayacagiz diyordu da neden kac gündür aile programa katilmiyor,buketin resimleri yine ortalikta dönmüyor.besbelli aramayi biraktilar.cünkü onlar ve ailesi biliyorki buket kesin öldü.silacim ikbal reyting icin buketin öldügünü demiyor diyorsun ama nasil desin ki kesin birsey var mi? ortada aile emin degil ki dna testi yaptiracaklar simdi emniyet var,adli tip var,savcilik var o kadar kisinin karisina gecip ölmüs bir kisiyi reyting icin ölmemis gösteremez..evet ortada bir giysi var ama aile yinede emin degil o yüzden dna testi bekliyorlar yani kesin olmayan birseyi cikip nasil desinler sonucta yarin birgün eger o kisi buket degilse o ailenin yüzüne nasil bakacakalr..serkan öldü bunu sakladilar mi ailesi dna ya gerek duymadi o yüzden direk kabul ettiler yani birazda bu taraftan bakilsa iyi olur sonucta kesin olmayan birseyi cikip diyemez...nerden ögrediniz o kisinin buket oldugunu yani eger öyleyse ayip ediliyor ama beni seni kandirsalarda yüksel makamlari kandiramazlar...zaten o kesin olsa ikbalden önce duyulur..internet sitelerine bak facebooktaki kurduklari grupta programdan önce yaziliyor hersey yada diger haber sitelerinde..
tamam ikbal iyi sunamiyor olabilir ama orda bir aile var onlar reyting icin yapmis olsalar aile buna müsade etmez
canim benim,buketin oldugunu aile zaten kabul etti ve ayricada büyük haber programlari buketin öldügünü direk söylediler.ben haberleri internetten izledim,spiker kesin konustu.zaten kizin babasi olsun annesi olsun o günkü evden ayrildigi kiyafetlerdi dediler.tamam serkan öldü ve volkan abisi oldugunu kabul etti,cenazemizi teslim aldik,bu adam benim yüzde bin benim kardesim dedigi halde yani bu kadar eminken simdide serkanin annesi dna sini istiyor.kisaca demek istedigim bu zamana kadar ikbal pesini birakmayacagiz diyordu da neden kac gündür aile programa katilmiyor,buketin resimleri yine ortalikta dönmüyor.besbelli aramayi biraktilar.cünkü onlar ve ailesi biliyorki buket kesin öldü.
dna sonuçları bekleniyor hala tatlım :uhm: meraktan ölücem ama o bulunan kız buket..çok bariz belli yani..aynı kıyafetler,röfleli saçlar.. bide pantolonun altına hep külotlu çorap giyermiş..o bile varmış kızda
benim artik hicbir ümidim kalmadi sag olduguna dair.inanin en kötü insan bile olsa biyerlerden arayip beni aramayin derdi.heleki ailesinin özellikle annesinin o durumunu gördükten sonra.benim anlamadigim,su erzincan dan arayan adam cok emin ve inandirici anlatiyordu.sayet buket bir sene evvel öldüyse odami bi takim senaryolar yazdi kafasinda.ya ne kadar cok gördük diye tel.geldi ay inanamiyorum hicmi korkmuyor bu insanlar basimiza is acariz diye.su ben buketim diye arayan kiz simdi ayiklasin pirincin tasini.ikbal dava acmis hemde tazminat davasi.bizde öyle valla :S annemle ekrana yapışıyoruz artık saat 17.00 olunca.. babam da alıştı..soruyo =) Allah sabır versin ailelerine..öldüyse de sağsa da bi an önce bulunsun inş.
DNA sonuçlandı mı ölen kız buketmiymiş
hayır henüz açıklanmadı canm ama %90 o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?