kbal Grpnar ile hayatn iinden

utanmadan ben buketim gelicem annecim yarın ordayım dediler nasıl bir vicdan bu ben anlamadım

sadece show haberi vermedi ki ... fox da ölü bulundu dedi.. atv de... herkes son noktayı koydu yani... çok bilmişler...ama tam sonuç gelmeden yapılmaz ki bu ... hani ceset tanınacak gibi olsa neyse .. ama tanınmayacak durumdaymış nasıl böyle hüküm veriyorlar anlamadım... yazık ailelere..

ama şöylede bir şey var ..
dün akşam izledinizmi bilmiyorum ikbal arayıp buket yanımda yok buket kons luk yapıyo meyhanelerde çalışıyo diyenlerin görüntülerini verdi ve kınıyoruz dedi...
yani nedemek arayanlar yalancı..
buketin ölü oldugundan emin olmasa neden kınıyoruz desin..
ölmediyse dogru olabilir belki dogru çalışıyo kız...
ama ikbal herşeyi göstermiyor.. öldü deyip kesip atmıyor.. DNA sonucuna kdarda prim yapacak.. ailesi o cesetin kızları oldugundan eminler öyle konuştular fakat dna herşekilde kesinleşmesi için gerekli zaten..
ailesi dün çıkmadılar mesela aramıyorlar artık.. ama ikbal işte reyting yapacak belki bir haber olur diye bizde izleyeceğiz... amaç bu bence... swho fox emin olmasalar ölüsü bulundu demezlerdi... ailesi tanıdı ve bunu dile getirdiler ikbal vermedi ama o görüntüyü.....

buket oldugu bencede kesinn
ailesi zaten kıyafetlerinden anlamış
ayakkabısına varana kadar aynıymış
içine giydigi çorapta dahillll
bykadar tasadüff olamaz benceee
reyting içinn biçok yapılann şeyyy

canim benim,buketin oldugunu aile zaten kabul etti ve ayricada büyük haber programlari buketin öldügünü direk söylediler.ben haberleri internetten izledim,spiker kesin konustu.zaten kizin babasi olsun annesi olsun o günkü evden ayrildigi kiyafetlerdi dediler.tamam serkan öldü ve volkan abisi oldugunu kabul etti,cenazemizi teslim aldik,bu adam benim yüzde bin benim kardesim dedigi halde yani bu kadar eminken simdide serkanin annesi dna sini istiyor.kisaca demek istedigim bu zamana kadar ikbal pesini birakmayacagiz diyordu da neden kac gündür aile programa katilmiyor,buketin resimleri yine ortalikta dönmüyor.besbelli aramayi biraktilar.cünkü onlar ve ailesi biliyorki buket kesin öldü.

bosver sila eger zaten intihar ettilerse yani karisilikli suclamalar yapildi birbirlerinin kirli camasirlarini dktüler...serkanin biseküekligi,buket yasam tarzi gezip tozmasi hatta eski sevgiliyse iliskiye girdi mi girmedi mi diye soruldu..gercekten cikmasalarda olur artik..ama anlamadim serkanin ailesi dna mi istiyor simdi,ya kiz zaten ablasina msj yazmis intihar edecem diye bence öldürülme degil intihar bu cok ictiler o sarhoslukla demek ki soyundu serkan atladi kizda öyle atladi..valla reyting ya da baska birsey ben sahsen daha fazla bu konuyu görmek istemiyorum neden dersen insanlar özel hayati didik didik belki o zaman orda özeö hayat kalmamali ama serkanin msn konusmalari gercegini degisitirir mi ya da buketin yasam sekli filan yani aileler bircok seyi ögrendi benim midem bulaniyor üzülüyorum..

dna sonuçları bekleniyor hala tatlım :uhm: meraktan ölücem ama o bulunan kız buket..çok bariz belli yani..aynı kıyafetler,röfleli saçlar.. bide pantolonun altına hep külotlu çorap giyermiş..o bile varmış kızda

tesekkürler cnm ne diyeyim üzüldüm

bizde öyle valla :S annemle ekrana yapışıyoruz artık saat 17.00 olunca.. babam da alıştı..soruyo =) Allah sabır versin ailelerine..öldüyse de sağsa da bi an önce bulunsun inş.

bizde öyle valla :S annemle ekrana yapışıyoruz artık saat 17.00 olunca.. babam da alıştı..soruyo =) Allah sabır versin ailelerine..öldüyse de sağsa da bi an önce bulunsun inş.
benim artik hicbir ümidim kalmadi sag olduguna dair.inanin en kötü insan bile olsa biyerlerden arayip beni aramayin derdi.heleki ailesinin özellikle annesinin o durumunu gördükten sonra.benim anlamadigim,su erzincan dan arayan adam cok emin ve inandirici anlatiyordu.sayet buket bir sene evvel öldüyse odami bi takim senaryolar yazdi kafasinda.ya ne kadar cok gördük diye tel.geldi ay inanamiyorum hicmi korkmuyor bu insanlar basimiza is acariz diye.su ben buketim diye arayan kiz simdi ayiklasin pirincin tasini.ikbal dava acmis hemde tazminat davasi.

iyi yaptı..nasıl bir insanlıktır bu durumda dalga geçebilecek kadr bilmiyorm... ama o kız buket,demet te %60 onayladığına göre ..

bence insanlarin arama nedeni ilk baslarda yayinda kavga ettilerdi,birde serkanin msn konusmalari filan insanlarda o yüzden aile bidaha kavga etsin diye arayip türlü seyler söylediler ilk arayanlar bence bunun icin yapti sonrakilerde baktilar herseye inaniyorlar bizde yapalim dediler..mesela bende ilk izlemiyordum ama hem bu olayi netten gördüm hemde o saatim uygundu baktim..bence sirf insanlar gülmek istedi sonrada aman herseye inaniyorlar dediler tabiki onlarda öldüklerini degilde kactiklarini düsünmüslerdi...
zaten o denilen seyler kötü yol satti satildi öncesinde birsey yokken bir gecde olacak sey degildi,zaten buket o gün intihar etmeyi kafaya koymustu serkanla bulustu birlikte intihar ettiler icmislerde o sarhosluklada bence serkan soyunup atladi

Son düzenleme:
ikbal hanım açıklama yaptı bugün ailesiyle görüşmüşler fakat bulunan cesette sırtındaki ameliyat izi yokmuş ve de buketin kulaklarında 2 delik varmış cesette 1 delik dna testide biraz geç çıkıcakmış

bu ne turp bu ne salgam suyu hesabi,o ne öyle yaa,aile elbiseler ona ait diyor,ilkay kizinizmi diye soruyor evet onun elbiseleri diyor ben anlamadim bu oyunu valla.bir gizemlilik almis basini gidiyor.dur bakalim belli olur karamanin koyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…