kbal Grpnar ile hayatn iinden

ya şu ölen kızın resimlerini göstermeseler ne iyi olur.bi tuhaf oluyorum.-tatlicadiarzu-çok garip ürkütücü

ya şu ölen kızın resimlerini göstermeseler ne iyi olur.bi tuhaf oluyorum.-tatlicadiarzu-çok garip ürkütücü

aynen ya bi tanesi hani su beni belli olan dudaklari soyulmus gibi o resim gercek resimdenmis ...ya ben suanda izleyemiyorum hepsini izlersen özet gecebilir misin simdi o adam gercekten buketi kaciran kisi mi?

evet cnim geri donuyor kendim bilhaz sahit oldum daha onceki programinda (yine bu tur bi programdi ) ordaki bir ailenin cocuklara aciyip icimden gecen duygularimi yazmisdim cevap vermisdi o konuda ikbal cok duyarli

aynen ya bi tanesi hani su beni belli olan dudaklari soyulmus gibi o resim gercek resimdenmis ...ya ben suanda izleyemiyorum hepsini izlersen özet gecebilir misin simdi o adam gercekten buketi kaciran kisi mi?

Bugün bende tam izlemedim.Allahtan gerçek resmi görmedim.sesini duydum mutfaktan ikbal robot resmi gösterin ama gerçek olan resmi lütfen göstermeyin dedi.Alıkoyduğu söylenen adamı tam duymadım ama sorgudaymış halen onu biliyorum sadece.

ikbal biraz önce dedi ya biri onun icin herseyi yayinda söylüyor ben öyle yayin yapmiyorum diye acaba müge miydi ben o kisiyi severim böyle demis ama dedi :=)

ikbal biraz önce dedi ya biri onun icin herseyi yayinda söylüyor ben öyle yayin yapmiyorum diye acaba müge miydi ben o kisiyi severim böyle demis ama dedi :=)

benım de aklımaa muge geldı..

ya bır de bu aıleye telefon etmısler ,gelın bıze bız hemen buluruz dıye ,kım dı o kı seda mı.

halk arasında bi laf var ya hani sidik yarışı diye bunlar aynen öyle olmuşlar sidik yarışına girmişlerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

ayy dün ıkbal'in anlattığını izlediniz mi... iş görüşmesine gitmiş hatta devlet büyüğü diyor sonra adam ıkbal içeri girince kapıyı kitlemişş Allah'tan zeki kadınmışş sıyrılmış işin içindenn ama çok şaşırdım kim acaba o adam kaydirigubbakcemile3

evet izledim malesef erkeklerin kariyerli yada herhangi birsey olmasina gerek yok ki hayvani bir guduleri var malesefki

ayrica dikkatimi ceken birsey oldu simdi bu olay hakkinda biri goz altina alindi ya alindigi gun face den takip ediyorum bu buketin olaylarini o gurupda herkes heycanla beklerken demetin aciklamalari dikkatimi cekdi kisaca diyorki o cafe reklam icin cikdi buket okadarda serbest oralarda dolasmas yani bu goz alti ve cafe olayi bos diye aciklama yapmis ama hemen o gun goz alti oldugu gun hic bir heycen hicbir duygu vs. vs...... yok ben halen tahmin ediyorumki bunlar birseyler biliyor bundan adim kadar eminim babada bilmiyor diyemiyecem artik bunlar sadece benim supelerim sadece

Bende izliyorum...
Güzel sunuyo bence...

Ay o ercüment mi? dir nedir ona iyi sabır edio...
Bi karımı dövmedim diyor yok karımı bi kaç kez dövdüm diyo.
Kaç ipte oynadıgı belli değil :mymeka:

Buket le Serkan da inş. bulunurlar...
Ama anlıyamadıgım. Demet her gün değişik değişik giyinip süslenip cıkıyor.
Buna şaştım kaldım. Yada bendemi sorun avr acabazemuszemus

Larisa canım maalesef o adamın eercümen yaşadıgı çevreye göre normal bunlar
şiddet kötü söz vs ona normal geliyor
Yengesigiller filan ailesindeki bütün kadınlar dayak yerse o zihniyetle büyümüşse
ben bişey yapmadım demesi normal
:gitme::gitme::gitme::gitme:

ben de takılmıştım demetin süslü püslü giyinip çıkmasına annesi ve babasi gibi çok da dertli durmuyor bende öle düşünmüştüm

Çevreye göre normal ama bizlere gör cok anormal be ablacım.
Ya bi insan bu kadar bilincsiz ve kendi yoluna bakan olamaz.
Her ne kadar köyde yaşamış olursa olsun.
Ne kadar cahil olursa olsun. Bunlar bahane degildir bilincsizliğe.
Dimi kaydirigubbakcemile5
İnş. sultan da dönmez... lmaz:

ben de takılmıştım demetin süslü püslü giyinip çıkmasına annesi ve babasi gibi çok da dertli durmuyor bende öle düşünmüştüm

Tek degilmişim vereliniortak

Birde şuna taktım. Bir kaç kişi baba dayagından vs. dedi...
Peki baba o kadar dayakcı vs. bi babaysa.
Babanın yanında nasıl öyle ayak ayak üstüne atabiliyor.
Ve nasıl koyu renkli oje vs. sürebiliyolar.
Hayret dogrusu. Bi dayak diyip adamcagıza yüklenmeye calışıyolar.
Anne ve baba cok temiz insanlar...
Allah sabır versin..

demet iyi giyiniyorda babasi ilk zamandan beri ayni gömlekti gecen gün sanirim degisik giydi ya üzülüyorum babasina..birde sureklli dönen vtr var ya orda pinar diye biri ariyor iste ben kötü yoldaym buketle ayni isi yapiyoruz diyor orda kücük kardes böyle üzgün ve sasirmis bir ifade veriyor demet sadece gülüyor böyle tepkisiz bir sekilde.. o kizdan hic elekrtrik alamadim olan babaya oluyor

babaya ve anneye cok üzülüyorum ben de cok gariban insanlar kayıp buket de farkındaysanız değişik pozlar değişik saçlar demet de aynı şekilde gercekten bu baba nasıl baskıcı olabiliyor çok gariban insanlar bir de serkan ın arkadaşları cıkmış onlar da hoşuma gitmedi gecenlerde buketin babası baskıcı biliyorduk öle değilmiş halbuki filan dediler ama tiplerinden ne bilim ya anne babasına cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…