- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
- Konu Sahibi nazendee48
Şuan 81 kilodayım . boyum 1.65 . 20 yaşındayım.
Kilo vermek için bir yola girmiş bulunmaktayım ..
Günde en az 3 Litre su içiyorum.
yarımsaat twister yapıyorum. Hareketli olmaya özen gösteriyorum ..
Yaz tatilinde kilo verip yeni bir ben olmak istiyorum..
Bugüne kadar hep kendimi kandırdım böyle güzelim . Ben kendimle barışığım falan ..
Ama artık Farkettimki yüküm çok ağırlaşıyor ..
Asitli içecekleri , kahveyi , aburcubur hamur işini tamamen cıkardım hayatımdan ..
6dan sonra birşey yememeye özen gösteriyorum ..
Böyle bu şekilde kilo verene kadar devam edecem .
Fakat yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ramazandada kilo vermek istiyorum ..
Önerileriniz nelerdir..
Sizce doğru mu uyguluyorum .
NOT : hergün günde 3 defa ödem çayı içiyorum . Kiraz sapı ve mısır püskülü ödemi gerçekten atyr. 3günde 2 kilo verdim 83tüm başladğmda bu su kaybı olabilir fakat bilemyrm başka yol bulamadım .. Listeye hiçbirzaman uyamadm ..
1 yıl sonraaaaaaaaaaaa :
ramazan öncesi 66 65 kilo arasındayken ramazanla beraber 68 oldum bu ödemde olabilir ama ramazan sonrasında günde 1 saat koşu bandımla beraber sıkı bir diyete başlıyorum
Kilo vermek için bir yola girmiş bulunmaktayım ..
Günde en az 3 Litre su içiyorum.
yarımsaat twister yapıyorum. Hareketli olmaya özen gösteriyorum ..
Yaz tatilinde kilo verip yeni bir ben olmak istiyorum..
Bugüne kadar hep kendimi kandırdım böyle güzelim . Ben kendimle barışığım falan ..
Ama artık Farkettimki yüküm çok ağırlaşıyor ..
Asitli içecekleri , kahveyi , aburcubur hamur işini tamamen cıkardım hayatımdan ..
6dan sonra birşey yememeye özen gösteriyorum ..
Böyle bu şekilde kilo verene kadar devam edecem .
Fakat yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ramazandada kilo vermek istiyorum ..
Önerileriniz nelerdir..
Sizce doğru mu uyguluyorum .
NOT : hergün günde 3 defa ödem çayı içiyorum . Kiraz sapı ve mısır püskülü ödemi gerçekten atyr. 3günde 2 kilo verdim 83tüm başladğmda bu su kaybı olabilir fakat bilemyrm başka yol bulamadım .. Listeye hiçbirzaman uyamadm ..
1 yıl sonraaaaaaaaaaaa :
Selammmmm
Uzun zamandır diyet ve spor yapamıyorum .
Ramazan sonrası tekrar diyete ve spora başlayıp son kilolarımıda verip sağlıklı bir yaşama devam etmek istiyorum :)
Bana eşlik etmek isteyen varmı ?
Uzun zamandır diyet ve spor yapamıyorum .
Ramazan sonrası tekrar diyete ve spora başlayıp son kilolarımıda verip sağlıklı bir yaşama devam etmek istiyorum :)
Bana eşlik etmek isteyen varmı ?

ramazan öncesi 66 65 kilo arasındayken ramazanla beraber 68 oldum bu ödemde olabilir ama ramazan sonrasında günde 1 saat koşu bandımla beraber sıkı bir diyete başlıyorum

Son düzenleme: