Kbra23'ün Diyet Günlüğü .. ( yardımlarınıza ihtiyacı var :) )

fazla bir şey yememişsin ki istikrardasın aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar: :21: bir de patatesi neden çıkarıyoruz bende akşam patates yiyecektim ? hazırdı da ...

fazla bir şey yememişsin ki istikrardasın aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar: :21: bir de patatesi neden çıkarıyoruz bende akşam patates yiyecektim ? hazırdı da ...

Evet canım Dikkat ediyorum son derece ...
(İçerdiği nişastadan dolayı direkt depo ediliyor ve glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. )
Bu yüzden yememek daha mantıklı canım .. bende yedim küçük bir patatesle salata yaptm ama bundan sonra menüye koymayacam

anladım :( :( :( patatesi de terk ediyorum o zaman ... :50: mercimek salatasını denersen haber ver :)

Bugün tartıda 80 kilo çıktım :nazar: :1:
Sabah menüm
Şekersiz çay
azıcık peynir
5tane yeşil zeyin
1 dilim kepekli ekmek.
Salatalık ..

kilo vermeye başlaman çok güzel yaşın genç olduğu için güzel verirsin metabolizman hızlı çalışır

kolay gelsin...

Ögle yemeğim :
40 gr ton balığı
1 dilim kepekli ekmek..
Akşam : 1 kase nesfit ...

............................... ßaşaracam ................................................
:17:

Ögle yemeğim :
40 gr ton balığı
1 dilim kepekli ekmek..
Akşam : 1 kase nesfit ...

............................... ßaşaracam ................................................
:17:

Anlamadım şimdi bu senin menün mü?

Kahvaltın nerde?

Ayy Kübra'cım bizim topiğe yazdın sandım direkt atladım canım kusura bakma :9:

Bugün tartıda 80 kilo çıktım
:nazar: :1:
Sabah menüm
Şekersiz çay
azıcık peynir
5tane yeşil zeyin
1 dilim kepekli ekmek.
Salatalık ..

Merhabalar :)

Burda da buldum seni :1:

Tebrik ederim kilo vermeye başlamışsın, eminim devamı da gelecek :)

Boyun uzundu sanıyorum, yani 60 kiloda tam bir çıtır olacaksın :38:

Merhabalar :)

Burda da buldum seni :1:

Tebrik ederim kilo vermeye başlamışsın, eminim devamı da gelecek :)

Boyun uzundu sanıyorum, yani 60 kiloda tam bir çıtır olacaksın :38:
Meraba :)
Boyum 1.65 Canım .. İnsallah Devamı gelecek verdiğim kilolar.. İdeal kilom 60 olmasada benim için 60 Mükemmel rakam şuan Teşekkür ettim :16::16:

Bugün Sabah Bisiklet sürdüm :1:
Kahvaltı :

1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri

Ögle :

1 kase sütlü nesfit
:56::56::56::34:

Selam Kübracım Ebru dan sonra bende buldum seni:60: Sen bu işi eminim başaracaksın.:16:

çok sevindim ben de 79 gördüm :) biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum az kaldı ama dengesiz veriyorum senin gibi sabah ööğle akşam yiyemiyorum zaten 12 gibi kalkıyorum :( şimdi de 4 gün il dışına çıkacağım nasıl bir düzen oturtacağım hiçç bilmiyorum :( :( :( :14::14::14:

Back
X