Kedi sahiplenmek. Kızlar yardım eder misiniz?

konuyu bende takip edeyim. arkadasimin buldugu yavru kediyi sahiplendim henüz bana gelmedi baska ilde. o zamana kadar ne alinir ne yapmaliyim merak icindeydim. klozete alistiran arkadas nasil yapti acaba. ben hic evde kedi beslemedim disarda baktigim cokca var. kuma nasil alistiracagim onu bilmiyorum.

kumun üzerine bir iki defa koyunca kendiliğinden alıştı bizimki. kedi eve gelmeden düzenini oturtmak iyi fikir, rahat edersin.

kumun üzerine bir iki defa koyunca kendiliğinden alıştı bizimki. kedi eve gelmeden düzenini oturtmak iyi fikir, rahat edersin.
tesekkür ederim almam gerekneleri toparlayip alirsam daha rahat olur. birde üniversite hastanesinde veteriner bakarmi evime yakin orasi

tesekkür ederim almam gerekneleri toparlayip alirsam daha rahat olur. birde üniversite hastanesinde veteriner bakarmi evime yakin orasi

Kum kabi, kum, mama, mama kabi, tirnak makasi, tarak, tüy toplayaci, yatak alabilirsiniz.

Kapali yataklari biraz daha cok seviyorlar. Benim kedimin bir tane kapali ve perdeli yatagi var, birde peteğe asılan hamak gibi bir yatagi var ikisinide cok seviyor.

Mama kabıni porselen tercih ettim. Saglik açısindan.
Su kabi kullanmayi biraktim. Su şelalesi kullaniyorum drinkwell mini.

Kum kabida kapali olanlardan.

gidip bi sor istersen hiç devlette tedavi olmadı kedimiz
tesekkür ederim arayip sorayim.
tesekkür ederim cok faydali oldu buna göre liste yapabilirim. haftaya gidip getirecegiz insallah kedimizi sahibi vermek istiyormus yavru kedi. insallah mutlu edebiliriz.

tesekkür ederim arayip sorayim.

tesekkür ederim cok faydali oldu buna göre liste yapabilirim. haftaya gidip getirecegiz insallah kedimizi sahibi vermek istiyormus yavru kedi. insallah mutlu edebiliriz.

Tirmalama tahtasini unutmusum. O da lazim zaten petshopcular yönlendiriyor lazim olabilecek şeyler konusunda ama mama yönlendirmelerini pek dinlemeyin. Onu siz arastirin. Yaş mama olarak ben suan schesir kullaniyorum yavru icin olani var mi bilmiyorum ama gimcat in urunleride guzeldir yavru icin yas mamalari var. Multivitaminleri, ödülleri var. :) Multivitamin ve odul cubuklarini kullaniyorum.

Çok teşekkürler :) burdan çok şey öğreneceğim yalnız bu tırnak kesimi nasıl olacak onu yapabilirim inşallah

Çok teşekkürler :) burdan çok şey öğreneceğim yalnız bu tırnak kesimi nasıl olacak onu yapabilirim inşallah

Tirnak kesimini veteriner hekimlerde yapabiliyor ucret karsiliginda.
Ben kendim kesiyorum. Patisini hafif bastirinca tirnaklari disari cikiyor. Tirnaklarinin diplerinde canli doku var oralar biraz daha pembemsi oluyor o kisimlara yaklaşma bile. Cok acir, kanar, tehlikeliymiş. Sadece sivri kanca kismi alacaksiniz.
Ben uykuluyken , uyuyorken degil ama uykuluyken kesiyorum sakin duruyor cunku :) hareketliyken pek denememek lazim makas kayar filan.
Birde zorla tutmamak lazim elini cekiyorsa birakin bidaha deneyin sobra ben oyle yapiyorum. Ama dikkatli olmak lazim.

Sanırım ben bunu biraz zor yaparım korkarım canı acır diye eşim yapabilir belki. İlk etapta veteriner mantıklı dediğiniz gibi. Çok teşekkürler. Bende eve getirince sizinle fotoğraf paylaşırım şimdiden heyecanlıyım:)

Mutlaka at, unutma beni etiketle goreyim minnoşu.
Ilk seferlerde hekim mantikli evet. Benimde eşim yapamaz hayatta :))

Mutlaka at, unutma beni etiketle goreyim minnoşu.
Ilk seferlerde hekim mantikli evet. Benimde eşim yapamaz hayatta :))
Mutlaka etiketleyeceğim :) eşimin köpekleri var bakımlarını falan yapar kocaman kangal iki tane inşallah bunu da becerir bebek istiyoruz tüp bebek tedavisi görüyorum inşallah nasip olursa bebeğimle beraber büyüsünler istiyorum

mia

Kaç aylıkken kısırlaştırma işlemi yapılıyor bu arada?

bizimki 2 yaşında oldu biz daha öncesinde hormon iğnesi yaptırmıştık (çok zararlıymış veterinerimiz uyarmamıştı, sonradan öğrenince bıraktık)
ama 1 yaşında hatta daha küçükken de yapanlar var.

benim küçük kediciğim de burada :) benim kızçem. kedilerimiz benziyormus

yaaa bu benim minnoşumun daha kısa tüylüsü amaaa
yerim seni ben ufaklık

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için

Sıkılma mevzusu pisinin huyuna göre değişiyor. Aşıları tam olursa da hiçbir şey olmaz

Öncelikle çook büyük sorumluluk tam net emin olunca alın lütfen .
Evimde 2 kedim var 1 ' i 4 yaşında , Biri 3
Eşimle ikmiz çalışıyoruz . aynı siizn gbi 8 de çıkıp akşam 6 da gelıyoruz .
2 kşi oldukları için sıkılmıyorlardır heralde :)
Kedinizi aşı yaptırırsanız tüyleri en az sizn saçınız kadar zararsız olucak emin olun.
Kuru mama kullanıyoruz. Kum olarak bentonıt kum kullanıyorum bazen ınce bazen kalın hangısı ındırımdeyse ..
Tuvaateı de ilerde buyuyecegını goz onune alırak buyuk alın , kapalı olsun muhakkak .
MAsraf işine gelirsek off off :)
KEsin bişey söylüyemem ,
Kullandıgın mama , Oturdugun semt , KEdin hastalanablir , Vb. Vb.

Hangi sehirdesiniz, bizim yurdun önünde bir kedi var.. her gece cay icerken yurdun önüne çıkıyorum ve kucağımda uyuyor
Onlara kartondan yatacak yer yaptım ama yurt taşınacak buradan onu sahiplendirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…