- 10 Ekim 2014
- 32.831
- 147.923
- 798
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
Esim korkuyor kediden ama olsun alışsın çok tatlı bir görseniz. Ama simdi oglumu tırmalamıs birsey olmaz deme. Oda hiç rahat bırakmıyor hep oynamak istiyorAslaaa... Sokakta kirlennis olabilir ama temiz bakarsaniz kokmaz. Yedigi yiyeceklerde deri kokusunda etkili olur.
Benim kedim bebiş bebiş kokar. Burnumu ensesine sokar uyurum :)) O kadar minnoş kokuyor ki. Kotu kokmaz kedi.
Topaklanan kedi kumu alip hergun temizlerseniz o konuda da sikinti yasamazsiniz.
Mama kabindaki mamasi özellikli balikli mama kokuyor biraz ama cokagir bir koku degil. Kedinin kendisi kokmuyor. Evimede sinmis bir koku filan yok. Kimseden duymadim.
Esim korkuyor kediden ama olsun alışsın çok tatlı bir görseniz. Ama simdi oglumu tırmalamıs birsey olmaz deme. Oda hiç rahat bırakmıyor hep oynamak istiyor
Kesinlikle katılıyorumKedi kokar diyenlere bir cevabım var 4 yaşında bir kedi oğlum var 4 senedir koktuğunu bilmem.
O başının ona göre bir ten kokusu vardır ki insanı deli eder, resmen aşık eder.
Kedi kokuyorsa bilin ki bir terslik vardır.
Çok yalayamıyordur, kiloludur, hastalığı vardır ya da kötü mamayla besliyorsunuzdur.
Kendi doğurduğunuz bebeğe nasıl kaliteli bakıyorsanız ona karşı sorumluluğunuz var.
Kaliteli bir hayat, sevgi ve mama ile sonsuz sevgi kazanabilirsiniz.
Çok sinsiler:)))ayy benimde kucağıma kendim alsam kaçardı ama tv falan izlerken bağdaş kurduğumda sessizce sanki yrüyüşe çıkmış gibi gelip kucağıma oturur gibi yapar pırtlar giderdi
Aynı anda aynı şeyi yazmışızEvet kokuyorlar. Hemde mis gibi
kum kokar kedi kokmazBi akrabam evde kedi besliyordu birkaç kedisi vardı çok kötü kokuyordu
Aynen bende diyorum bunu ben yazmadimmiAynı anda aynı şeyi yazmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?