Kedili evde yeni doğan bebek

Oğlumun kedi alerjisi var. Pediatrik alerji Doktorumuz hamileyken kedin olsaydı evde doğar doğmaz maruz kalsaydı hiçbir şeyi olmazdı demişti. Deneyimim yok ama belki sizi rahatlatır bu

Aşılarını doğum öncesi tamamladık eşim titiz bu konuda bakımlarıyla o ilgileniyor ama işte tüyü ciğerine kaçar yok ağzına girer bilmem ne diyip duruyorlar bende tedirgin oluyorum

Gündüzleri serbest zaten çok karışmıyor biraz yakınına gidip yatıyor ağladığında falan odadan gidiyor. Geceleri odaya almıyorum ama kuzum bizimle uyumaya o kadar alışıkki kapıyı kapatınca bağırmaya başlıyor

Geceleri odaya almıyoruz ama aynen gündüzde çok yanaşmıyor bebeğe ağlamasından falan kaçıyor. Hayvanda travma oluştu kv ve annem bebeğe ne zaman yaklaşsa kovalıyordu bir süre bunalım takıldı şimdi biz artık tek kaldığımız için eşimde bende müdehale etmiyoruz bakalım alışırlar inşallah

En azından bir kaç aylık olana kadar geceleri kapıyı kapatıyoruz gündüzde bırakıyoruz oda çok yanaşmıyor zaten yakın bir yere uzanıp uyuyor ağlayınca da kaçıyor

Ben kediyi biraz ihmal ettim yalan yok garibimde gözümün içine mazlum mazlum bakıyor ama yeni yeni toparlanıyorum artık biraz daha normale döndük kedim uysal sevdirmeyi sever pati atmaz ama geceleri odaya girip kapıyı kapatınca ağlıyor garibim ama işte risk alamam derin uykudayız ne olur ne olmaz diye

Aşılarını doğum öncesi tamamladık eşim titiz bu konuda bakımlarıyla o ilgileniyor ama işte tüyü ciğerine kaçar yok ağzına girer bilmem ne diyip duruyorlar bende tedirgin oluyorum
aşıları tam olan kedinin tüyü zarar vermez. ciğere kaçan tüy değil, tüydeki parazitler ciddi sağlık sorununyaratır.

bu arada bizim veterimer hamileliğimden beri parazit aşılarını 2 ayda bir yaptırmamızı önerdi. yani iki ayda bir aşı yaptırıyoruz. kumunu günlük temizliyoruz. kedimize kan testleri de yapıldı tasıdığı herhangi bir virüs var mı diye. her seyi yaptığımız için de içimiz rahat.

biz kedimizi ısırıyoruz valla bir sey olsa bize olurdu

Biz de heyecanla bekliyoruz bebişimizi

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 21
Senden onay isteyen olmamış seni ilgilendirmeyen bilmediğin konularda yazma

Konu sahibi kim nederse desin sallama zamanla alışırsınız hayvan olan evde çocuklar daha sağlıklı ve dayanıklı oluyor
ben kimseye sana onay vermiyorum demedim. onaylamıyorum derken genellediğim şeyi söyledim. ''yenidoğan ile aynı evde bebek bulunmasını doğru bulmuyorum'' demek istedim ve burada dikkatli okursan yenidoğan ile dedim , büyümüş bir bebekle aynı evde bebek olmaz demedim.
yenidoğanlar daha hassas oluyor, alerji olur dikkat edilmez mikrop olur ben kendi adıma doğru bulmuyorum.
CANIM İSTERSE GELİRİM BURAYA DA BUNU YAZARIM. ki yazdım da. yazdığım kişi bununla ilgili rahatsız olur bana yazardı ben de neden uygun bulmadığımı söylerdim. muhatabım o.

sen kendini ne sanıyorsun ki , bana yazma etme diyorsun işin gücün yok konulara maydonoz olup bu üslupla yazdığında egonu falan mı tatmin ediyorsun hayırdır amacın nedir ?

Son düzenleme:
Seni pek muhattap almamış gibi ama genede sen bilirsin

Seni pek muhattap almamış gibi ama genede sen bilirsin
Saçma bir yorum olmuş, çünkü maalum senin mesajına da cevap atmamış henüz konu sahibi. İnsan zorbalamak için yorum yapmayınn allahsen.

Bende hayvantapar denecek derecede seviyorum, 7 aylık hamileyim ve Evimde 2 tekir 1 doberman ile yaşıyorum. Yinede karşı fikre saygı duyuyorum. Kimseye dayatma yapmıyorum.

Son görülmesi bugün 12.19 da girdiği içindir belki :) saygı duyulcak bir yorum değil çunkü kadın onay istememiş yorum istemiş farkındaysan çıkıp yeni doğan bebekli evde kedi onaylıyor musunuz diyemi sormuş?

Sonn görülmesi 12-19 olan birinin başkasını muhattap almadığını iddia edip bana bu yorumu yapman mantıksız oldu sanki ama sen bilirsin.

Ben zaten asla iligili yoruma katılmıyorum. Dediğim gibi evim zaten hayvanat bahçesi, bende bebeklere en iyi gelecek şey hayvanlardır der altına imza atarım. Ama Kendince fikrini belirten biri için üslubun çok yanlıştı. Öyle ki yazmadan duramadım. O derece :)

Kendisinden sonra bir çok kişiye cevap vermiş ya hani bakıyorsun ama düzgün bakmıyorsun bence, neyse herkes kendi uslubundan sorumludur hayvanlara bu tarz gıcık olan bir insana uslubum bu olur ancak benim sağol uyarın için ben mutluyum böyle

artık benimle ilgili yorum yapmayı keser misin ? hayvanlara gıcık falan değilim onu nerden çıkardın ? uzatıyorsun resmen ,yazdığım şeyin üstüne tonla senaryo yazdın.
bir de artık şunu öğrenme vaktin gelmiş, kendi keyfine göre karşındakiyle istediğin üslupta konuşamazsın. haddini bil.

milletin konularına salça olmayı da kes.

Alakası yok ben bebeğim 1 haftalıkken ödül mamasıyla yanına getirmeye çalıştım kedimi. Kist yapar mevzusu parazit varsa o kist yapar insanda, kedi tüyü değil. Ciğere de kaçmaz nasıl kaçsın. Tabi topak topak yemesin tüyünü ama yediği tüyde kakasından çıkar

Ben de onaylamıyorum yenidoğan bir bebekle kedinin aynı evde olmasını.
Sen kimsin ki dr lar bile onaylarken sana mı kalmış fit sokmak. Ben 2 büyük köpek 1 küçük köpek 2 kedi ile hamilelik geçirdim ve kızım onlarla büyüdü ve hasta olmaz hiç hepsi de sokaktan alınmıştı zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…