Kedim oğlum kayboldu:((

inşallah gelir
üzüntümü tarif edemem suanda tesekkur ederım

Ay çok üzüldüm

Etrafa haber verin.
Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşın, kayıp diye.
Ara arada etrafta gezinin.
Ben de böyle kedimi kaybettim lisedeyken, hala içimde yara.

Etrafa haber verin.
Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşın, kayıp diye.
Ara arada etrafta gezinin.
Ben de böyle kedimi kaybettim lisedeyken, hala içimde yara.
(
İlan bastırdım astık heryere
Annm kardesim tüm gün arıyorlar

Benimde kedim var kayinvalideminde kedisi var ,o yüzden söyleyebilirim ki kediler basina birşey gelmediği surece evlerinin yolunu asla unutmazlar benim kedimde disariyi çok sever sabah ciktimi arada yemeğe gelir kapiyi acik bulduğu an yine cikar ama aksam hava kararmaya basladimi evine gelir evimiz çiftlik evin biraz ilerisi ormanlık alan oraya bile gitse mutlaka gelir,kediler gezen hayvanlar değildir evlerinden çok uzaklasmazlar...umarim bulursunuz,eğer dişi kedi peşinde ise mutlaka gelir bir hafta içerisinde gelmez ise üzgünüm ama kolay kolay gelmez,ya araba carpmis olabilir,yada biri sahiplenmiş olabilir.araba çarpsa mutlaka biri görür size söylerdi bence ikinci ihtimal daha yuksek umarim cikar ortaya evlatdan farki yok bilirim...

Ben korkup bir yere sıgındıgını düşünüyorum

Ben korkup bir yere sıgındıgını düşünüyorum
Dediğim gibi kediler evinden çok uzaklaşan hayvanlar degillerdir,bir kopegimiz vardi onu kilometrelerce uzaktan bulurduk zaten araba carpti oldu,ama.kediler çok çok uzaklasmazlar mutlaka evin civarinda dolanirlar benim kesimde öyle kayinvalidemin kediside öyle bazen kopemigizden korkup aksam gelmediği olurdu ben disari cikar arardim ismiyle seslenince ya kendi köpeğe rağmen koşa koşa gelir,yada miyavlar ben gider alirim hic sokakta aksam kalmisligi yok kalsa herhalde sabaha kadar arardim onu,sizde adiyla seslenerek aradiginnizi yazmissiniz korkup bir yerde saklansa sesinizi duyduğu an cikar yada miyavlar ama umarum yaniliyorumdur cikar ortaya eğer bulursaniz gpsli tasmalar var pahalidir ama bir daha asla böyle bir sorun yasamazsiniz onlardan edinin,birde kesinlikle kisirlastirin,kedilerin kacmasinin en büyük nedeni hormonlari...

Benimde kopegim var evin nesesi, cocugu oluyorlar. Ne hissetiginizi cok iyi anliyorum. Insallah bulunur ve mujdeli haberler verirsin.

Eger biri calmadiysa ve yasiyorsa gelir.hayvanlar yemek yedigi yeri unutmazlar.
Bir tane sokak kediis var acikinca annemi buluyormamasini yiyor kayboluyor ac kalinca yine kapida.insallah bulursunuz

yaa kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm benimde bir oğlum bende sizin gibi sıkılıyo mu sokak mı istiyo diyorum ama başına bişey gelcek diye korktuğumdan gözümden sakınıyorum onu inşallah geri döner oğlun dualarım seninle..

Kısırmıydı kediniz? Eğer kısırlaştırmadıysanız erkek kedinin eve geri dönmesi düşük bi ihtimal. Buyuk ihtimalle kızanda oldugu icin gitti geri gelmeyebilir ama gelebilirde kötü düşünmeyin. Eğer kısırsa geri dönecektir. Gunduz aradığınızda dışardaki başka seslerden dolayı dikkati dagılır ve sesinizi tanısada gözükmez yaniniza gelmez. Gece 12 den sonra sokaklar sessiz oldugunda bolca arayın. Allah a güzel bi niyet edip Ya cami Ya Allah esmasını inanarak çekerseniz bulacagınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Bizimki dısarıda sabahladı
Kac kere aradık bagırdık
Bu ilk değil ama en fazla bir gece idi
Seslenmeye tepki vermez bizimki
Bir keresinde nasıl bagırıyorum kendimi parcalamısım
Sarısın bizimki toprak rengi, işe gidicem yani artık bulmam lazım.
Bu calıların arasına oturmus beni izliyor hiç umru değil yani:)
Göz yanılgısı gormeyebilirdim de çnk toprakla aynı renk.
Bunu bi gördüm kızdım sen neden ses vermıyorsın diye kucagıma aldım
Annemler kardesim gelinimiz hepsi aramıs seslenerek

Eger biri calmadiysa ve yasiyorsa gelir.hayvanlar yemek yedigi yeri unutmazlar.
Bir tane sokak kediis var acikinca annemi buluyormamasini yiyor kayboluyor ac kalinca yine kapida.insallah bulursunuz
Annemim kapısında yaklasık 20 adet kedi nöbet tutuyor:)

Annemler gece 2 ye kadar aramıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…