Kedim önümde ölüyordu

Son zamanlarda KKda okuduğum kötü konulardan etkilenip hastalığı mi çağirdim bilmiyorum ama bu gece kedim beyaz beyaz köpük kustu
İlk defa böyle birşey oldu ve çok korkuyorum.
Bir kedi neden köpük kusar ki? İnternete biraz baktım ama kapattım, böbrek yetmezliği falan diyor, felaket senaryoları okuyup gecemi zehir etmek istemiyorum
Yarın koşa koşa veterinere gideceğim...
Gerçi gecenin bu saatinde cevap gelmez ama sizin kedinizin de basina böyle birşey geldi mi?

Canım ani çok çok iyi anlıyorum kedi. Öldüğünde uzun süre kendime gelemedim 2 yıl kedi görmek istedim. Sonra başka kedilerle ilgilendim. 3 gün önce de bunlardan en sevdiğim balım kayboldu ve sanırım araba çarpmış. O kadar üzgünüm ki, gelir diye bekliyorum. Fakat yapacağımız bir şey yok elİmizden geldiğince besleyip kollayacağız . Sana tavsiyem bir kedi daha Alman. Hep kedin hem kendin için. Yaşadıklarını yaşadığım için tavsiyem bu.

kediler kusar tüy yutar kusar. Mide için matlar var .tüyler için verebilirsin. Ayrıca bazı besinlere karşı da değişik hassasiyetleri oluyor. Hemen panik yapma sarı yeşil kusarsa panik yap. Tahlil yaptırabilirsin ama

Yok hep kusar zaten de bu sefer ilk defa beyaz köpük kustu
Şimdilik felaket senaryolarımiz: yerde bulduğumuz dişlenmiş mum
Yerde bol miktar olan hep oynadığı iplerden birini,ya da bir iğneyi yutmuş olması

İnsallah 'üşütmüş, olur böyle'deyip bir vitamin verip yollarlar yarın

Ara sıra benim kedimde kusardı..ilk kustuğunda arka arkaya birkaç sefer kusumuştu o gün çok panikleyip götürmüştük veterinere ama birşey çıkmamıştı.sonrasında da arasıra devam etmişti..sebebini öğrenemedik hala eşimle merak ederiz niye köpük kusuyordu diye..

Kedimin kusmuşluğu oldu 2 defa ama üstünde durmadık, bazen tüy yuttukları için yapabiliyorlar.
Ama beyaz köpük şeklinde olması 2 sebepten olabilir, birincisi kuduz olabilir. Aşısını yaptırmış mıydınız ve ya bir yerden kapmış olabilir mi dışarı çıkıyor mu?
İkincisi de alerjik bir kusma olabilir. Yediği bir şey dokunmuş olabilir oyüzden de mide böyle bir tepkime göstermiş ve beyaz köpük kusmuş olabilir. En iyi sonucu tabi ki veteriner verebilir, çok geçmiş olsun bizi de bilgilendirin

Tam olarak öyle yaptım öbür gün hemen gidip yaş mama aldım zaten. Şimdi yurda geldim evde değilim ama, gitmeden önce iyiydi eskisi gibiydi. Sadece o gece biraz içine kapanıktı okadar şuan iyi şükürler olsun :)

6 ay tasmaya alismasi icin gec bir zaman cok minikken takmak lazim her takisinizds cikarmaya calisacaktir. cok sart degilse bosverin.
ona bir oyuncak ogretin yada mama
odul olarak islak mama veriyorum bazen.
her verisimde poseti salliyorum sese alisti.
ortalikta yoksa salliyorum kosa kosa geliyor.
gecen sene kedilerimden birini kaybettim cok aci geecekten insallah yasaamazsiniz boyle bisi

Yok yok, ne kuduzu, Allah korusun :)
Kuduz gibi değil de su gibi kusmuş, baloncuk baloncuk deterjan gibi şeyler de vardı.
Doktor biraz orasını burasini mincikladi , sonra ; 'arasıra olur öyle,kötü birşey yemiştir midesi kendisini temizliyordur' falan dedi, 'iyice gözlemle, eğer günde birkaç kere kusarsa, halsizse, tuvaletinde bir sorun varsa kapsamlı bir hastaneye gider tahliller yaparsin' dedi,gönderdi.
Şimdi benim yakın markaijimda
Herkesin kedisine köpeğine uzun ömür versin Allah yaa, onlarla yaşamayan bilmez ama aile uyelerimden farkı yok benim icin

Evet aynisi oldu kedimizde, ayni gun vetetinere goturduk, bobrekleri cok kotu durumda dedi. Allah tan umut kesilmez dedi o kadar. Insallah degildir

Geçmiş olsun, benim 5 tane kedim var. Birinin tasma yüzünden ampute, yavruyken ön patisini tasmadan gecirmeye çalışmış saatlerce de öyle kalmış derisi yırtılmış falan kesmek zorunda kalmışlar bacağını. önce ki sahibi de veterinerde öylece terk etmiş yavrumu
Dikkatli olmak gerekiyor mümkünse tasma kullanmayın bir süre rahat bırakın alışıp atlatacaktır.
Üzülmeniz çok normal gerçek bir bebekten farkı yok çünkü, siz birlikte oldunuz gunlerin tadını çıkarın kötü düsünmeyin

Sağlıklı upuzun ömürler diliyorum

Merhaba;

Kediniz bir şey yalamış ya da ısırmış olabilir mi? Benim başka bir kedim vucut losyonu yalamis o da aynı bahsettiğiniz gibi köpürmüştü.

Aynısını bende yaşadım taktığım an takip ettim (öncesinde alışkanlığı vardı bayadır takmıyorduk) ama ağzına geçirebileceğini düşünemedim o panikle makası almak aklıma geldi 4 kedim var oynarken falan tırnakları birbirlerinin tasmalarına falan takılır die hiç birinde tasma yok
Çok geçmiş olsun

Bu ya ölürse korkusu beni mahvedyor..simdi bile gozlerim doldu..ihtimali icimi acitiyor resmen..bi de kalp hastalgi ckti bizim oglumuzda..her an tetikteyiz
gecms olsun valla..bi daha yasamzsnz insallah boyle kötü olaylar

Çok gecmış olsun.Tasma daha takmayın .İnsallah kedınız korku problemını yenerÇok uzuldum.Köpekleri çok sevıyorum ama kedi ve köpeğe alerjim varmış.Alerjınız olmadıgı ıcın çok şanslısınız.

Hayvanlar kıyamadığım masum canlar öldüklerinde hıçkıra hıçkıra ağladığım canlar
Çok hayvan besledim kedi köpek kuş kaplumbağa kuzu tavşan civciv çocukluğum hayvan beslemekle geçti sonra bişey farkettim ben onlarsız olamıyorum ve bir kez daha insanlardan nefret etmiştim o zaman..
Uzun ömrü olsun kediciğin travması geçince öpün onu benim için

Bende kedi hayrani birisiyim. iki ay önce kedimize araba carpti ve öldu. Acisini anlatmanin imkani yok ve simdide ileriye dönuk yeni bir kedi sahiplenmekten cok korkuyorum. Ya basina birsey gelirse korkusu cok fena cunku korktugumuz basimiza geldi Kedilerinizi benim icin öpun <3

Konunuzu okurken bundan neredeyse 15 20 yıl önce beslediğim muhabbet kuşumu anımsadım. Sesimi her duyusunda ona konuşuyorum zannedip heyecandan kafesin içinde bir oraya bir buraya koştururdu. Ben kanepede uyuyorsam koluma konup benimle uyurdu. Ölmek uzereyken bile macalsiz haliyle gagasını uzatıp sevmeye sevilmeye çalışmıştı. Hala ozlüyorum hala icimi acıtmaya devam ediyor. Bilmeyene bu duyguyu anlatmak cok zor. Evet kötü bir an geçirdiniz ama kediniz hala sizinle. Umarım üçünüzde olanları bir an önce unutursunuz.

O travmalar kötü oluyor bir kaç gün sürüyor benim rahmetli köpeğimle de bir kaç travmam var en kötüsü ergenlik çağındaki delikanlının köpeğimi arabanın altında sürüklenip kollarımda 20 dakika sonra ölmesi ,
8 yıl baktım hiç hasta etmedim

K KediMelegiii , Burcuu78
Yok yok, benim kedim meğer evde dikilen dikişlerin ipini yutmuş. Ertesi gün öğüre öğüre topak olmuş birkaç metrelik ip kustu.
O an çok korktuk ama kustu, rahatladı hayvan. Üstünden bir buçuk sene geçti -maşallah diyeyim,allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin- hiç bir sıkıntısı yok.
@burcuu77 size de çok geçmiş olsun. Umarim bir buçuk sene sonra biri de size yorum atar, siz cevap atarsınız 'masallah bir şeyi kalmadi' diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…