Kedim önümde ölüyordu

Insallah, su an tek duamiz oglumuz un yadamadi, yemeden ucmeden kesildik, evlattan farkli yokmus, cok zor gercekten. Uzun omurler keficiginize, masallah darisi bizim basimiza

Geçmiş olsun, isterseniz kontrol amaçlı bir veterinere götürün.
tasmayi çıkarmaya çalışırken çenesini zedelemis olabilir.
kendi kollarınız için de doktora antibiyotikli bir krem yazdirim derim.

Ah yaramaz, korkutmuş da sizi.

Benimkinin de öyle siyah zeytin çekirdeği yutup bant yiyip beni çok korkutarak kustuğu oldu. Aynı dediğiniz gibi beyaz köpük. Sanki bu köpüklü mutfak temizleyicilerden sıkmışız gibi oluyordu.

Ama bir ara çok kustu. 4 gün falan üst üste. Artık her gün kusmuk temizlemek yerine klozete tutup oraya kusturuyordum sesini duyduğumda Az bir tüy yumağı bir de köpüklüydü, mide suyu oluyordu. Mamasını değiştirmiştim, mevsim geçişiydi, belki üşütmüştür diye gözlemledim sadece. Son gün pembeydi, kanlı kustu. Neye uğradığımı şaşırdım taksiye atlayıp veterinere gittik. Tüm hafta kusmaktan boğazında yara olmuş o yüzden kanlı kusmuş kuzum. Ben mamasını az veriyordum. Gün içinde iki kez yiyordu, gece yemiyordu. Meğer ben kalkana kadar mama yemediği, geceleri midesi boş kaldığı için asit yapıyormuş. Şimdi gece de az tırtıklaması için mama bırakıyorum kabında.

Canımız onlar bizim ya. Benim ortaokuldan beri ailemle beslediğim kedim ben üniversiteye geçtiğimde ölünce çok kötü oldum. Boşluğa düşmüştüm resmen. Erkek arkadaşım da köpeğini kaybetmişti o zamanlar. Sürekli birbirimize onların fotoğraflarını gösterip komik olayları falan anlatıyorduk. Hep sokak kedilerini seviyor onları alıyordum eve. Birkaç saat kalıp çıkıyorlardı. Sonra kızımı internette görünce dayanamayıp sahiplendim. Bebeğim o benim 3 yıldır benimle. Tüyleri kadar ömürleri olsun her birinin Ben de korkuyorum Gece’ye bir şey olursa nasıl atlatacağım diye. Sanırım atama vs sonrası düzenim oturunca yanına bir kardeş alacağım.

Şu minnağın tipine bakar mısınız, hiç 4 yaşında duruyor mu

Eklentiler

• 1E610302-2C2C-40BD-AAFF-B5ACD3BC2E7D.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 63
  • F749113D-106D-4F2D-A3ED-2A686865CE73.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
Ay kıyamam kuzuya
Tasmanın altından bir parmağınızın ancak geçmesi gerekiyor, sıkılmasın diye biraz gevşek bırakıldı sanırım.

Daha olayın üzerinden çok az zaman geçmiş, kendini toparlar merak etmeyin

Yavruda sıkıntı olmaz da biz sizi nasıl toparlayacağız?
Asıl sizin başınız belada

Kedi ısırıkları tehlikelidir, derin yaralarda antibiyotik tedavisi gerekebilir. O bölgeyi sabun vs ile önce iyice yıkayın, dezenfektan varsa antibiyotikli krem ile iyice temizleyin.

Kedi travma yaşar diye korkmayın, boğaz sıkan çene kapan canavarı pençesiyle öldüren bir kahraman gibi görünüyorsunuz şu anda.

Tekrar tasma taktırmak istemeyebilir, tasmalar kediler kaybolduğunda bulunması için çok yararlı. Taktırmıyorda mikroçip olayını veterinize bir danışın.

Merhaba arkadaslar tekrar, kedim dun vefat etti. Cok korkunc bir aci icindeyiz ailecek. Scottish fold cins kedileri almayin, almayin ki uretmesinler, malesef iki keriden birisi genetik hastaliklar a sahip. Kedimizi polikistik bobrek hastaligi yuzunden kaybettik. Anne baba hangi cins olursa olsun bu hastalik bu kedilerde genlerle tavrulara geciyor. Cok arastirmistik almadan once, bize dik kulakli ebeveyn varsa sorun yok dediler, internette de bu bilgi var ama malesef yanlis. Bu riski bilmiyorduk. Cok berbat bir hastalik daha 3.5 yasindaydi. Onsuz hayatimiz nasil gececek bilmiyoruz.

Çok geçmiş olsun.Aynı şey bana da olmuştu.Bende ondan sonra hiç tasma takmadım.
Benim kedimde 1 ay önce 3.kattan düştü aklımı yitiricektim korkunuzu anlıyorum o yüzden.
1i tekir cinsi 1i ankara kedisi 2 tane var.Bende çok çok seviyorum.Evlat gibi.Çok tatlılar

Canım çok geçmiş olsun benimde minik köpeğim var 4 yıldır benimle arada yutamıyor yediğini şapşik boğuluyor çocuğum gibi koşup parmağımı boğazına sokup çıkarıyorum hemen paranoyak oldum. onun sayesinde anneliği öğrendim galiba, ilk bebeğime hamileyim tarçınım sayesinde zorlanmam :) sana emanet bir canlı yanında olduğu zamanları onu kaybettiğini düşünerek zehir etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…