Ilk defa tasma taktigimda benim bebek te ayni seyi yapmisti ve hizlica cikartmistim, bidaha takmadim.
Benim de elim ayagim titredi ama kediye caktirmadim. :) Panikli konusmak, yuksek ses ve hizli hareketler yaptiysaniz iyice korkmustur. O tur durumlarda olabildigince hizli ama kediyi urkutmeyecek sekilde yaklasin. Siz panikleyince kedi iyice panikler ve yapmaniz gereken seyi yapmanizi zorlastirir.
Gecmis olsun.
Ölümü dusunmeyin. Birlikteliginizin tadini cikarin. Ben oyle yapiyorum.
Kendini yerden yere atıp çırpınmaya başladı, bağırıyordu ve de. Çenesini kitlemiş öyle, taktı kaldı. Şuan iyi olsun da.. çok teşekkür ederim umarım uzun süre birlikte oluruz, size de mutlu uzun ömürler :)
Hayata kuserim filan diyosunuz ya cok sasiriyorum bu hayvan sevgisi nasil birsey acayip ozeniyorum oyle insanlara heralde hic tadamiycam bir duygu evde hayvan besleyenlere bayiliyorum ne olurdu sanki bende bu sekilde alisaydim..
Hayvanlara dokunamiyorum dokunsam o eli yikasam bile yemek yiyeniyorum ben niye boyleyim hayvan besleyen birinim evinde yemekte yiyemem o elden yapilan hic biseyi agzima alamam.. iaterdimki sokakta gordugum her hayvana(zararsiz olana) dokunayim sarilayim ama yokkkkk..
Ailenin yetiştirme tarzindan mi kaynaklaniyor cocugumda benim gibi büyüsün istemiyorum yaaaa...
Bizimkini de gün biz aradık aradık , en son annem kapıyı açınca arada kaçtı gitti diye düşünüyorduk ama saatlerce aradık.Annemlerin odasında yatağa uzanmıştım , çocuğum o zamanlar , ağlamaklı bi' şekilde kedimizi düşünürken nerde aç mı susuz mu diye gardrobun üzerinden bi' çift parlak göz belirdi. Sabahtan geceye kadar uyumuş orda , o kadar çağırdık ismiyle hiç sallamamış bizi.Benim kedim birgun evde kayboldu.yasadigimiz yerde sokak lambasi yok issiz bir yeryani babamlarin evi. Kizkardesim ve babam telefondan fener açıp mahalleyi gezdiler kediyi aramaya
Ve nerden çıktı yaramaz
Giysi dolabının içinden:d
Hahahahhahaha gözleri de araba farı gibi oluyor haaBizimkini de gün biz aradık aradık , en son annem kapıyı açınca arada kaçtı gitti diye düşünüyorduk ama saatlerce aradık.Annemlerin odasında yatağa uzanmıştım , çocuğum o zamanlar , ağlamaklı bi' şekilde kedimizi düşünürken nerde aç mı susuz mu diye gardrobun üzerinden bi' çift parlak göz belirdi. Sabahtan geceye kadar uyumuş orda , o kadar çağırdık ismiyle hiç sallamamış bizi.
Bizimki de annemle babamı çok severdi , bizi hiç sallamazdı.Kendini büyük bir insan gibi mi görüyordu artık neyse evin anne babasıyla oturur kalkardı. Üzülmek ne demek , abimle ağla ağla mahvolmuştuk eşşek oralarda uyuyormuş.Hahahahhahaha gözleri de araba farı gibi oluyor haa
Kediler öyleler. Isimlerini biliyorlar ama sahiplerini kaale almiyorlar. bizim kedi ne bana ne esime ne kizkardesime ne de babama bakiyor.
Bir tek annem seslenince bakıyor ve yanina gidiyor.
Sinirleniyorum beni neden sevmiyor diye
Ama o şokla nasil üzülmüşsünuzdur haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?