Kedim önümde ölüyordu

Yazık yaaaaaa . Bunlar var ya can cann bambaska. Bir de nasil beceriyorlarsa mis gibi kokuyor kediler
Suanda varmi peki kediniz :). Kediler evi sahiplenir köpekler sahibini . Bizimkine sesleniyoruz taaa oteki odadan kosa kosa geliyor kedi daha asil sallamamasi harika :)

Yani kopekten bahsettim kosa kosa geliyor ama biraz menfaatçi köpekler:)

Hayvan besleyen biri anlar ancak senin duygularini..Hayvanlar cok masum,alisinca insan kopamiyor.ben de muhabbet kusu besliyorum ona biesey olsa cok uzulurum dusunmek bile istemiyorum
İlerde tatlis bir kedi,kopek ,kanarya almak istiyorum .tabi bu kadar masum bebeklerime bakabilecegim bahceli bir evim olmali
Hayvanlarla ilgilenmek insana cok iyi geliyor.ins kediniz bunu cabuk atlatir bir daha boyle birsey yasamazsiniz

Benimkide tasma taktgmzda cirpindi ben 1 saat gozlemlemstm hep tasmayla uğraştı çırpınınca hemen çıkardım bazı kediler asla kabul etmiyor tasmayi

Geçmiş olsun.
Biraz zaman tanıyın kediciğe. En kısa zamanda bu kötü anının travmasını atlatırsınız inşallah.

kedim ölürse olasılığı hayatımdaki en korktuğum şeylerden biriydi. önümde araba çarptı öldü. uzun süre deli gibi yaşadım. hala tam atlatmış sayılmam. kuzenim sokakta bir yavru kedi bulmuş, onu bana getirdi o şimdi benimle. okey anlaşıyoruz ama o travmayı atlattığımı söyleyemem. neredeyse 8 ay oldu.
o yüzden ölümü düşünmeden, dolu dolu yaşamayı önereceğim size. malesef ölümlüler, ölümlüyüz.
kedinin yaşadığı travmayı da çok büyütmeyin, bir iki güne unutur. bizim ufaklık genelde öyle. komşunun kedisine de araba çarpmıştı önümde mesela. takipçisi olmuştum bir süre. iki gün falan korkak takıldı, sonra normale döndü.

Ben mecbur tasma takiyorum ya benimki cikip gezip geri geliyor eve hapsetmeyi sevmiyorum ama korkmuyo da degilim tasmadan
Gerci tasma boynunda durmuyor iki gune bi sokaktaki cocuklar çaliyor tasmayi, en son mihlicam hayvanin ustune valla cinnet geldi

Al bendende okadar.
Hiç sevmem özellikle kedileri.
Ama zarar verecek olanında alnını karışlarım.

Çok.gecmis olsun, şuan sizi okadar iyi anliyorumki .
Bende taşma takip bahçeye çıkarmak istedim , ilk bir kaç dakika güzeldi ama.sonra ne olduysa çıldırdı, tutmanın imkanı yok ve taşma çıkarsa vücudundan kaçacak. Dediginiz gibi paramparça yaptı her tarafımı, baş parmağımı öyle bir isirdiki resmen deldi . Ben hastanelik olmuştum travma kısmı çok kötü ya kaçsaydı korkunç bir gündü, tekrar geçmiş olsun

Ben sizi hatırladım iki evi vardı değil mi kedinizin?..çok tatlıydı o konu sonrasında kaybettiğinizi yazınca çok üzülmüştüm..o an bana çok uzak gelmişti kendi kedimi kaybetmek ama bende kaybettim oğlumu iki ay oluyor FİP belasından..geçmiyor değil mi acısı sadece alışmaya çalışıyor insan yokluğuna ..bende acaba yeni kedim olsa biraz hafifler mi acım diye düşünüyorum ama yeri dolmayacak onu anladım..kedi medi değil resmen birinci derece yakınını kaybetmekten farkı yok.dediğiniz gibi ölüm gerçeğini unutmamak lazım.

Ilk tasma taktigimda benimki de kafayi yemisti, ama ben bir yere takildiginda kendiliginden acilan guvenli tasmalardan alip takmistim, bir markanin var da reklama girmesin :) iki gun sonra alisti.. cok bol birakmissiniz, bir parmaginizin icinden gececegi kadar bosluk birakmalisiniz.. sizi fena korkutmus minnak gecmis olsun :)

Ben de ise giderken durakda bir kedi gormustum
Karni cok acikmisti saniriim miyavlayip duruyordu bufe acikti hemen bufeden pipetli sut aldim yavru kediydi pipetle icmisti sika sika verdim

O zamandan beri hayvanlara zaafim var

Seni coiyi anliyorum
O kendi olsaydi ben de senin gibi uzerine duserdim

Ben doğduğumda 7 kedimiz varmış. Sonra 10 oldu. Birisi ben 8 yaşımdayken hala yaşıyordu koyun koyuna yatardık. Bu işler aileden geliyor. Bildim bileli hep evimizde kedi vardı.

Kedimiz yok bu aralar , bazen alıp getiricem eve diyorum eşim ya kedi ya ben diyor. Senin hem kedi hem köpek var diye hatırlıyorum.

Benim kedi de böyle
Hiçbir travma da yaşamadı 2.5 aylıkken anasının babasının yanından sokaktan aldık, bodrum gibi bi yerde yaşıyodu. Herkesten her şeyden kuştan sinekten korkuyor
Bi eşimle bana alışkın üstümüzden inmez ama mesela karşıdan elektrik süpürgesini görsün daha çalışmadan o dakika ortadan kaybolur
İlk eve getirdiğimizde 15 gün halının altından çıkaramadık
Niye böyle bunlar ya

Benimkinin sebebi var,epey ameliyat falan geçirmiş benden önce.
İnan ki onla zaman gecirsen kendi kedine ikinci isim olarak cesur adını verirdin :)
Evde onu kucağıma alıp bir yerden bir yere götürecekken dış kapının önünden geçtiğimizde deli gibi tirmalayip kaçmaya çalışıyor. Başta anlamadim,çünkü sesi asla cikma,ani hareketleri yoktur. Sonra anladım ki kapının yanından geçince dışarıya atılmaktan korktuğu için saklanıyor!
Eski kedim evden kaçardi,arar zor bulurduk. Bunu kapının yanına yaklaştiramazsin asla.
Tüm misafirlerden nefret eder, kimse evde kedi olduğuna inanmıyor, misafir sesi duyduğu an nevresim altına saklanır çünkü :))
Ananem yatiya gelmisti,gitsin diye kadının açık valizine işemişti pasif agresif :) evden biri biryere gitsin birkaç gün ortalıkta olmasin hemen gider dolaba işer,tepkisini belli eder..
Bazen sokakta hasta , gucsuz, bebek kedi bulur eve getiririm sahiplendirmek için. O ezik - ölüm döşeğinde kedilerden bile dayak yer, kaşi gözü çizilir hep:)))
Deli yaa :) patates kafalı

Ayy evet benimki seninkiyle yarışamaz ama yine de benZer huyları var
Balkona asla çıkmaz bi adım bile atmaz kapıdan bakar öyle
Muhabbet kuşundan bile korkar
Dışarıdan asansör sesi geldiğinde kaçar
Misafire asla görünmez
Daha gelip gören olmadı, ancak 2-3 gün kalan biri olacak ki mecburen mama yemeye çıkacak
Sürekli nevresimin altında
Şu an bile
Yazın 40 derece sıcakta bile kendi Polar battaniyesinin altına girer leş gibi terliyor
Eve sinek girse bizimki ondan önce kaçar
Bi de biz 2 günlüğüne falan evde olmayınca geldiğimizde bizi tanımıyor
Tekrar hatırlaması 2 günü buluyor
Fellik fellik kaçıyor bizim biz olduğumuzu anlayana kadar ben böyle acayip modeller görmedim ya

Tanimadigindan değil trip attığından kaciyordur bence :) iyi bari en azından hırçın degilmis,bebek doğunca korumak için endiselenmenize gerek kalmaz^^

Ayyy

Şimdi bebek gelince bu misafir nereden geldi gitsin derse karışmam

Şaka şaka bebeklere çok iyi davranıyorlar

Bana yaptığının beşte birini oğluma yapmıyor ki benim oğlan Kocaman yüne de ona farklı davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…