Kedim ve eşimin ailesi

Tavrınızı net koyun ve cesaret edemesinler. Bu konuda sağlık açısından kaygılarınız varsa doktora danışırsınız ki ben sorun olfuğunu hiç duymadım. Buna müsade eden sizsiniz ve böyle giderse o kediyi gönderirsiniz siz de çok kararlı durmuyorsunuz.

Cok kötü bir durum. Bu demek oluyor ki, bebek en ufak hastalansa, oksurse kediden bilinecek. Tüy olayına bebekten sonra daha da dikkat edin. Kedili köpekli birçok ev var, bebekli. Özellikle yurt dışinda.

bizim de evimizde bir kedi var, kedi sahibi olmayanlar yaşadığımız duyguları anlamıyor muhtemelen
valla kim ne derse desin evde "seni ben mi doğurdummmm yavrummm" diye geziyorumbebekte düşünüyorum, olduğunda kedimden şüphe duyanı sahiplendiririm..
ayrıca bilimsel olarakta evcil hayvanla büyüyen bebeklerde bağışıklık daha yüksek oluyormuş. eşim de bende alerjik insanlarız. doktorla görüştüğümde "boğazına tüy kaçmış, ciğerine yapışmış gibi şeylerin şehir efsanesi olduğunu" söylemişti 2 yıl önce. hala bana da senin kronik rahatsızlığın var, kedi tüyü tehlikeli diyenlere bu cevabı veriyorum.
kedilerin bebeklere saldırdığını da hiçbir yerde görmedim, tüyünün zarar verdiğini de. sadece hamilesiniz, kumuna ellemeyin yeterli. ısrar eden kişileri de gerekirse doktorla görüştürün, sizinle geliyorlarsa sormalarını isteyin. onun dışında pek anlayacaklarını sanmıyorum. umursamayıp devam edeceksiniz, her hasta olduğunda kediden bilecekler o ayrı..

Evet maalesef

Basiniz sagolsun. Sonunu hic boyle beklemiyordum cok uzuldum.

ayyy korkuncc
boyle dıyen bır kaynanam olsa kedıyı uzaklastırıcagıma mahkemeden karar aldırtır kaynanayı uzaklastırırdım tehtıt altındayım dıye
o kadından hersey beklenır

Kedimin ilgilenecek bir durumu yok. İki kere mama veriyorum o kadar. Yuvaya vermek istemiyorum. Teşekkür ederim
Bence en sağlıklısı bebek en azından 1 yaş olana kadar u
sen ne bok oluyorsun da ben yargılıyorsun. Ben kötü niyetle söylemedim. Eşi istemiyormuş bende en olacak durumu yapabilirsiniz diyerek fikir verdim. Sana da bok yemek düşer

Benim evimde bulunan ve evladım yerine koyduğum bir canlı seni neden ve ne hakla rahatsız ediyor kayınvalidee? Kendimi sizin yerinize koyup cevap verdim de. Ben de kedi anasıyım, bebek de düşünüyoruz ve ikinci kediyi de sahipleneceğiz yakın zamanda. Kayınvalide uzak dursun da kedilerle büyüsün benim çocuğum. Şu ‘kayınvalide’ kelimesini yazarken bile kaşıntım tutuyor.

Hayır yani şu çilek yağmuru mudur nedir. Sana ne oluyorsa benim yazdığım yanıtı konu sahibi böyle hakaret ederek konuşmadıysa sen kim köpek oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun. Klavyeden yazmak çok kolay. Ben de kedi mi kaybettim kedinin bakımını senden daha iyi biliyorum. Uzaktan yargılamak kolay. Yani çok sinir oldum şuan ne yazacağımı şaşırdım terbiyesiz kadınnnnnn

Yuvadan kasıt sahiplenmek isteyen bir çok insan olur

Ne kadar da terbiyeli, saygıdeğer ve fikirleri dikkate alınası bir bağyan.
İyi ki yazmışsınız fikrinizi. Hepimizin yolu aydınlandı.

Evet klavyeden konuşmak çok kolay. Mesela şu mesajlarınızla hakaret davası açsam eminim ağlarsınız "ımı klıvyıdın yızmık çık kılıydı" diye.
Terbiye konusunda yorum yapacak en son insansınız gerçekten. Bi çıkıp hava alın da oksijen girsin vücuda.

Kedinizi lütfen vermeyin. Alıştırma işini güzel yaparsanız sorun yaşamazsınız. Biz odayı kurarken her şeyi incelemesine izin verdik. Zaten çabuk sıkılan hayvanlar. Beşiğe oyuncak bebek koydum bebek ağlaması açtım. Eve geldiğimizde de ben yaş mamayla girdim bebek babasındaydı. Bebeğin yanında mamasını yedi. Bebişi kokladı. Üstüne çıkmasına falan izin vermedim ama kokladı, kafasını yaladı(kedim sağlıklı bir kedi bu arada, aşkları düzenli yapılıyor, kuru mamayla besleniyor, dışarı çıkmıyor). Daha bir tırnağını değdirmedi dünyanın eziyetine rağmen. Kızımla beraber yatarlar. Kardeşi azıcık ağlasın hemen gelir beni yargılar şekilde suratıma bakar. Çocuk doktorumuz da çocuğun gelişimi için iyi olduğunu söylüyor. Doğru olabilir 10 aylık yürüdü, sorunsuz diş çıkardı, çene desen o biçim. Kimseyi dinleme. Bana da söyleyen çok oldu, siz ikinci çocuğu yaparken birinciyi sokağa mı saldınız dedim geçtim valla.

3.5 yaşında kedim var, yaklasik 2 ay sonra doğum yapicam. Kedim benim ilk evladım, bırakın evden göndermeyi düşünmeyi, fikrini bile ortaya atanlarla kavga ediyorum direk. O zaman siz de çocuğunuzu sokağa bırakın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…