göndermeyeceğim böyle bir düşüncem yok :))Çocuğunuzu evden gönderir misiniz? Cevabınız hayırsa kedinizi de göndermemelisiniz. O da bir evlat, biraz tüylü bir evlat ama olsun, duyguları var aitlik hissediyorlar. Yazık değil mi?
Düzgün okudum zaten. Eger böyle bir düşünceniz yoksa net ifade edersiniz. Ne diyecegim diye düşünmesini.Düzgün okusaydınız benim kedimi sahiplendirmek istemediğimi ya da başka bir yere göndermeyeceğimi açık şekilde yazmıştım.
Cok kötü bir durum. Bu demek oluyor ki, bebek en ufak hastalansa, oksurse kediden bilinecek. Tüy olayına bebekten sonra daha da dikkat edin. Kedili köpekli birçok ev var, bebekli. Özellikle yurt dışinda.Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Evet maalesefbizim de evimizde bir kedi var, kedi sahibi olmayanlar yaşadığımız duyguları anlamıyor muhtemelen
valla kim ne derse desin evde "seni ben mi doğurdummmm yavrummm" diye geziyorumbebekte düşünüyorum, olduğunda kedimden şüphe duyanı sahiplendiririm..
ayrıca bilimsel olarakta evcil hayvanla büyüyen bebeklerde bağışıklık daha yüksek oluyormuş. eşim de bende alerjik insanlarız. doktorla görüştüğümde "boğazına tüy kaçmış, ciğerine yapışmış gibi şeylerin şehir efsanesi olduğunu" söylemişti 2 yıl önce. hala bana da senin kronik rahatsızlığın var, kedi tüyü tehlikeli diyenlere bu cevabı veriyorum.
kedilerin bebeklere saldırdığını da hiçbir yerde görmedim, tüyünün zarar verdiğini de. sadece hamilesiniz, kumuna ellemeyin yeterli. ısrar eden kişileri de gerekirse doktorla görüştürün, sizinle geliyorlarsa sormalarını isteyin. onun dışında pek anlayacaklarını sanmıyorum. umursamayıp devam edeceksiniz, her hasta olduğunda kediden bilecekler o ayrı..
eşinizi etkilemelerine izin vermeyip, doktorla görüşürseniz birlikte belki eşiniz de savunmaya geçebilir. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet maalesef
Basiniz sagolsun. Sonunu hic boyle beklemiyordum cok uzuldum.Valla alıntılayıp da gereksiz insanlarla muhattap olmak istemiyorum ilk sayfalardan bir yorumdu sinirlerimi zıplattı. Benim Ölen kedim kafasını bozan insana sinirlenirse saldıran biriydi o bile bebeğimden ilk aylarda köşe bucak saklandı yavrum yazık korkuyolar zaten küçücük değişik bir varlık onların gözünde heralde bebek. Zaten 5 aylıkken bebeğim başladı kedilerimi sevmeye falan, tabi bilmiyor bazen yeri geldi tüyünü kuyruğunu çekiştirdi kaşla göz arasında ama kısa sürede öğrettik güzel sevmeyi dokunmayıO saldırgan kedi bile bebeğim kuyruğunu çektiğinde ya da tüyünü yakaladığında sadece bana haber vermek için bağırdı gidip kurtardım, bebeğime nasıl sevmesi gerektiğini gösterdim, kedimden de bebeğim adına özür dileyip onun bebek olduğunu isteyerek yapmadığını,öğreneceğini anlattım,barıştırdım. Yanından ayrılmıyordu bebeğimin. Bi anda öldü gitti yavrum benim çok özledim
Gozunuz aydinaçtım zaten ama çözümü buldum 3 ay sonunda millete yalvarıp yerlerde surunerek sonunda hallettiminşallah sağlıkli bir şekilde götüreceğim yavrumu sadece havaların ısınmasını bekliyorum sogukta çok riskli
ayyy korkunccBu konuyu okuyunca şunu hatırladım.Uzun zamandır kedi besleyen biri hamile kalıyor. Kaynana müsvettesi (müsvette dedigimi şimdi anlayacaksınız) kediyi göndermezseniz zehirlerim diyor. Apar topar kediyi sahiplendiriyorlar. Kadın bir ömür kaynanaya kin duyuyor.Kaynana müsvettesi ki sizinkilerde müsvette, burunlarını herşeye sokan tipler belli. Gitsinler kendi hayatlarına odaklansınlar. Gelmişler 60 70 yaşına, ölüp gidecekler, cahenneme odun topluyorlar herhalde. Evet büyük konuşuyorum.Kaynanam kedini at dese, eşim anasının agzına baksa, eşime sen git evden ya da kediyle ben gideyim derim. Kedime kimse birşey diyemez. Demekki siz bu kadar hayvanı sahiplenmemişsinizki hayvanı göndermeyi aklınızdan geçirmişsiniz.
Müsvette falan yazdığım için tepki alabilirim ama kendi evi dışında başkasının evime burnunu sokanlara ifrit oluyorum.
Teşekkür ederimBasiniz sagolsun. Sonunu hic boyle beklemiyordum cok uzuldum.
Bence en sağlıklısı bebek en azından 1 yaş olana kadar uKedimin ilgilenecek bir durumu yok. İki kere mama veriyorum o kadar. Yuvaya vermek istemiyorum. Teşekkür ederim
sen ne bok oluyorsun da ben yargılıyorsun. Ben kötü niyetle söylemedim. Eşi istemiyormuş bende en olacak durumu yapabilirsiniz diyerek fikir verdim. Sana da bok yemek düşerHayatınızda kedi bakmamışsınız, nasıl bir bakım ve ilgi gerektirdiğini bilmiyorsunuz ama ilgilenemeyeceğinden ve kediden kurtulması gerektiğinden çok eminsiniz.
Hayvanlar öyle şartlarımız değişince elden çıkarabileceğimiz eşyalar değiller.
Yuva dediğiniz de paralel evrendeki kedi esirgeme kurumu falan herhalde. Çok fantastik.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içineşinizi etkilemelerine izin vermeyip, doktorla görüşürseniz birlikte belki eşiniz de savunmaya geçebilir. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yuvadan kasıt sahiplenmek isteyen bir çok insan olurYuva derken ne demek istiyorsunuz anlamadım? Barınaktan bahsediyorsanız, barınaklar ölüm kampıdır, bu söylediğiniz çok vicdansızca. Barınakların halinden haberim yoktu demeyin, son 4 5 gundur ülke bununla çalkalanıyor
Bence en sağlıklısı bebek en azından 1 yaş olana kadar u
sen ne bok oluyorsun da ben yargılıyorsun. Ben kötü niyetle söylemedim. Eşi istemiyormuş bende en olacak durumu yapabilirsiniz diyerek fikir verdim. Sana da bok yemek düşer
Hayır yani şu çilek yağmuru mudur nedir. Sana ne oluyorsa benim yazdığım yanıtı konu sahibi böyle hakaret ederek konuşmadıysa sen kim köpek oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun. Klavyeden yazmak çok kolay. Ben de kedi mi kaybettim kedinin bakımını senden daha iyi biliyorum. Uzaktan yargılamak kolay. Yani çok sinir oldum şuan ne yazacağımı şaşırdım terbiyesiz kadınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?