- 3 Şubat 2018
- 25.806
- 110.979
- 598
Öyle kaynananın yemeğine zehir katıp ben zehirlerim. Ne münasebet ağzını ikiye ayırıveririm. Öyle insana torun da emanet edilmez güvenilip te. TerbiyesizBu konuyu okuyunca şunu hatırladım.Uzun zamandır kedi besleyen biri hamile kalıyor. Kaynana müsvettesi (müsvette dedigimi şimdi anlayacaksınız) kediyi göndermezseniz zehirlerim diyor. Apar topar kediyi sahiplendiriyorlar. Kadın bir ömür kaynanaya kin duyuyor.Kaynana müsvettesi ki sizinkilerde müsvette, burunlarını herşeye sokan tipler belli. Gitsinler kendi hayatlarına odaklansınlar. Gelmişler 60 70 yaşına, ölüp gidecekler, cahenneme odun topluyorlar herhalde. Evet büyük konuşuyorum.Kaynanam kedini at dese, eşim anasının agzına baksa, eşime sen git evden ya da kediyle ben gideyim derim. Kedime kimse birşey diyemez. Demekki siz bu kadar hayvanı sahiplenmemişsinizki hayvanı göndermeyi aklınızdan geçirmişsiniz.
Müsvette falan yazdığım için tepki alabilirim ama kendi evi dışında başkasının evime burnunu sokanlara ifrit oluyorum.
Evet bunu duydum ya hıc unutmuyorum.Böyle kadına torun falan göstermem.Öyle kaynananın yemeğine zehir katıp ben zehirlerim. Ne münasebet ağzını ikiye ayırıveririm. Öyle insana torun da emanet edilmez güvenilip te. Terbiyesiz
ay onlara ne yaaa. tüy kaçar boğazınaymış. sanki anne babalar bunu düşünemeyecek kadar aptallar. nefret ediyorum uzaktan her seye burnunu sokan insanlardan. 2022 yılına giriyoruz hala başkasının evine müdahalee yeter ya. kuzum sende hiç dönme yolundan milyon tane arkadasım hem bebek hem kedi bakıyor. bak keyfineeeeArkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Yuvaya vermeyeceğim ya da diğer seçenekleri hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorum. Sadece ileride çıkacak lafların önünü nasıl alabilirim bunun arayışındayım. Teşekkür ederim yorumunuz için.. :)Lütfen yuvaya vermeyin, sahiplendirmeyin. Onu ortamından, yaşam sağlığından, hayat kalitesinden koparıp psikolojisini bozmayın. Çünkü onlar evlat, her sey.
Kedilerinizin asıları tamsa asla bir sorun yasamazsınız. 2 senedir sizinle berabermis az bir süre degil simdi ne diye söylenip duruyorlar!
Bu hakkı kimseye vermeyin.
Sahiplendirmeyeceğim sadece konuşan kişiler eşimin ailesi olduğu için hem onları kırmadan hem de durumu açıklayarak bunu nasıl çözebilirim onun derdindeyim. Yoksa hem bebeğim hem kedim bana zor gelmez, eşim de çok yardımcı olur, şuanda bile oluyor.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Kedinizin aşıları tamsa bebek için problem olacağını düşünmüyorum. Sadece siz hamilelik sürecinde kumunu değiştirmemeye özen gösterin, o yeterli. Bebek doğduktan sonra da çok rahatsız oluyorsanız ve kediniz uzun tüylü ise tüylerini tıraş ettirebilirsiniz. Zaten sizin de belirttiğiniz gibi kediler aman aman ilgi bekleyen canlılar değiller. Mama ve suyunu düzenli verin, bebek doğduktan sonra da her gün 5 10 dk da olsa kediciği sevip oynayın yeterli. Tüm gün size iş çıkaracak bir hayvan değil kedi. Çevremde kedi ile beraber bebeğini büyüten insanlar var, hicbiri kedisini sahiplendirmedi. Siz de sahiplendirmeyin lütfen :)
Sakin olun kedimi sokağa atacağım demedim. Asla böyle bir düşüncem olmadı bunu da yazıda belirtmiştim. Sadece bana bunları söyleyenler arkadaşlarım değil eşimin ailesi, bu sebeple sizin yazdığınız şeyleri onlara söyleyemem. bu çok hadsizce olur. Yine de düşünceniz için teşekkür ederim.ya bunu sormanız bile hata farkında mısınız o sizin artık çocuğunuz sayılır öyle eşya gibi benim bebeğim olacak hadi sokağa diyemez kimse. siz de böyle bir görüşü ciddiye bile almayın tüy kaçarmış bilmem ne!
üstelik sorun eden de eş ailesi yani, dağdan gelmiş bağdakini kovuyor garip insanlar cidden o evin bir üyesi varsa o da kedidir. alerji olmadığı sürece atmayın şu hayvanları sokağa ya ne olur.
Yuvaya vermeyeceğim ya da diğer seçenekleri hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorum. Sadece ileride çıkacak lafların önünü nasıl alabilirim bunun arayışındayım. Teşekkür ederim yorumunuz için.. :)
Bence kayınvalideniz tekrar aynı şeyi söylerse evden oğlunu göndereceğini söyleyin yada kayınvalidenizi sahiplendirin.Çok sinir oldum Allah’ın sessiz kulları bu hayvanlardan ne istiyorlar ya sanki eşya.İnsan eşyasını bile hemen öyle atamıyor onu bile düşünüyor kaç kere.Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Asla böyle bir düşüncem yok asla bırakmam evladımı. teşekkür ederim yorumunuz için :) hamileliğiniz hayırlı olsun pisiciklerinizi öpüyorummm :))Kusura bakmayın ama kim olursa olsuj ben çok sert cevap verip kalp kırıyorum bu konuda. Ben de 3 aylık hamileyim ve 2 kedim var biri 8 biri 2 yaşında iki yumak kızım. Canımdan çok seviyorum. Evden göndermek şöyle dursun şuan kovidim mesela odaya yaklaştırmıyorum bile onları bişey olur korkusuyla. Kedisi olmayan bilmez anlamaz evlat gibi sevildiğini. O yüzden aptal yorumlara kulak asmayın cevap bile vermeyin hatta mümkünse kırıcı olun. Onca yıl evinde olan bi hayvanı kime verebilirsin. Çocuğunu doğurup sokağa atmak yada evlatlık vermekle aynı şey bana göre. Yıl olmuş 2022 hala yok tüyü kaçar diyen aptallar var ya inanamıyorum. Kedi bebeğe zarar verirmiş yolarmış yok ya? Nerde görülmüş bi bebeğe zarar verdiği vi evcil hayvanın. Kendi yavruları gibi koruyup sahip çıkıyorlar daha çok. Tüy konusuna gelince de hayvanınızın aşıları tamsa ve dışarı çıkarmıyor çiğ et vermiyorsanız hiiiç bir sorun olmaz. Hayvanın tüyünden hastalık geçmez. Öyle olsa hepimiz çoktaaann ölmüştük. Yabancı ülkelerde evde hayvan olmayan bitane ev yok her çocuk hayvan sevgsini tatmalı. Hangi biri boğazına tüy kaçtı diye hastalnmş ya da ölmüş? Sakınn evlatlarınızı göndermeyin böyle cahillerim ağzına bakıp ta sakın ha. O hayvanların hakkına günahına girmeyin.
Yani insanlar anne baba oluyor. Babaanne dededen daha iyi düşünüyordur evlatlarını. Herşeye maydanoz olmasalar olmaz. İllaki kalbini kırmak lazım bu tiplerin.Bence kayınvalideniz tekrar aynı şeyi söylerse evden oğlunu göndereceğini söyleyin yada kayınvalidenizi sahiplendirin.Çok sinir oldum Allah’ın sessiz kulları bu hayvanlardan ne istiyorlar ya sanki eşya.İnsan eşyasını bile hemen öyle atamıyor onu bile düşünüyor kaç kere.
Düzgün okusaydınız benim kedimi sahiplendirmek istemediğimi ya da başka bir yere göndermeyeceğimi açık şekilde yazmıştım.Bu konuyu okuyunca şunu hatırladım.Uzun zamandır kedi besleyen biri hamile kalıyor. Kaynana müsvettesi (müsvette dedigimi şimdi anlayacaksınız) kediyi göndermezseniz zehirlerim diyor. Apar topar kediyi sahiplendiriyorlar. Kadın bir ömür kaynanaya kin duyuyor.Kaynana müsvettesi ki sizinkilerde müsvette, burunlarını herşeye sokan tipler belli. Gitsinler kendi hayatlarına odaklansınlar. Gelmişler 60 70 yaşına, ölüp gidecekler, cahenneme odun topluyorlar herhalde. Evet büyük konuşuyorum.Kaynanam kedini at dese, eşim anasının agzına baksa, eşime sen git evden ya da kediyle ben gideyim derim. Kedime kimse birşey diyemez. Demekki siz bu kadar hayvanı sahiplenmemişsinizki hayvanı göndermeyi aklınızdan geçirmişsiniz.
Müsvette falan yazdığım için tepki alabilirim ama kendi evi dışında başkasının evime burnunu sokanlara ifrit oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?