Kedim ve eşimin ailesi

Benim oglum dogarken annemin kedileri vardi. Orda sadece bebegin yatagina yatmamasina dikkat ettik. Kediler genelde bebegin yanina ilk fazla yaklasmas (tabi ki gözlemlemek lazim). Evde hayvana temiz bir sekilde bakiliyorsa hicbir sorun olmuyor.

Öyle kaynananın yemeğine zehir katıp ben zehirlerim. Ne münasebet ağzını ikiye ayırıveririm. Öyle insana torun da emanet edilmez güvenilip te. Terbiyesiz

2 hafta önce kedi sahiplendik. O bizi buldu, evimizin kapısına gelmişti. Hastaydı, hava soğuktu bırakamadık, artık bizim kedimiz oldu Tommy :) Asla ama asla bırakamam. Ben de gebelik planlıyorum. Bebeğim olduğunda da bırakmam kedimi, dışarıdayken eve gitsem de sarılsam pisiciğime diyorum :) kimseyi dinleyip bırakmayın, bebek için dikkat ettiğiniz sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

valla 2 sene az bir zaman değil ki insan 1 haftada bile bağlanıyor onlar da aynı şekilde bize bağlanıyor. benim de 10 aylık bir kedim var, her şeyi ben oldum resmen. beraber uyuyoruz. yatağımı ele geçirdi çapraz yatıyor ama ben de onsuz yatamıyorum arıyor gece ellerim, bazen kendi yatağına gidiyor. alıyorum yanıma yatırıyorum. öyle çok alışıp bağlanıyorlar ki... benimki kısırlaştırma için 1 hafta veterinerde kaldı. eve geldiğinde resmen ilgimize açtı. ilgi delisi olmuştu sürekli kucak istiyor oynamak istiyor, sırnaşıyor falan. uzaklaşmayı da farkediyorlar yani her şeyin farkındalar. ve çocukların böyle kedi köpekle büyümesi daha iyi aslında. hayvan sevgisini küçük yaşından itibaren öğrenmiş oluyor. tüy konusunda dikkat edersiniz bişey olmaz. kediler de seviyorlar bebekleri emin olun.

Eşinize videolar izletin. Bebek kedi köpreklerin çok şirin videoları var. Birde makaleler okutun evcil hayvanla büyüyen çocuklarla ilgili.

ay onlara ne yaaa. tüy kaçar boğazınaymış. sanki anne babalar bunu düşünemeyecek kadar aptallar. nefret ediyorum uzaktan her seye burnunu sokan insanlardan. 2022 yılına giriyoruz hala başkasının evine müdahalee yeter ya. kuzum sende hiç dönme yolundan milyon tane arkadasım hem bebek hem kedi bakıyor. bak keyfineeee

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Kedinizin aşıları tamsa bebek için problem olacağını düşünmüyorum. Sadece siz hamilelik sürecinde kumunu değiştirmemeye özen gösterin, o yeterli. Bebek doğduktan sonra da çok rahatsız oluyorsanız ve kediniz uzun tüylü ise tüylerini tıraş ettirebilirsiniz. Zaten sizin de belirttiğiniz gibi kediler aman aman ilgi bekleyen canlılar değiller. Mama ve suyunu düzenli verin, bebek doğduktan sonra da her gün 5 10 dk da olsa kediciği sevip oynayın yeterli. Tüm gün size iş çıkaracak bir hayvan değil kedi. Çevremde kedi ile beraber bebeğini büyüten insanlar var, hicbiri kedisini sahiplendirmedi. Siz de sahiplendirmeyin lütfen :)

Yuvaya vermeyeceğim ya da diğer seçenekleri hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorum. Sadece ileride çıkacak lafların önünü nasıl alabilirim bunun arayışındayım. Teşekkür ederim yorumunuz için.. :)

S
Sahiplendirmeyeceğim sadece konuşan kişiler eşimin ailesi olduğu için hem onları kırmadan hem de durumu açıklayarak bunu nasıl çözebilirim onun derdindeyim. Yoksa hem bebeğim hem kedim bana zor gelmez, eşim de çok yardımcı olur, şuanda bile oluyor.

Sakin olun kedimi sokağa atacağım demedim. Asla böyle bir düşüncem olmadı bunu da yazıda belirtmiştim. Sadece bana bunları söyleyenler arkadaşlarım değil eşimin ailesi, bu sebeple sizin yazdığınız şeyleri onlara söyleyemem. bu çok hadsizce olur. Yine de düşünceniz için teşekkür ederim.

"Hayvanların kılından bir şey olacak olsa kadın veteriner hekim diye bir şey olmazdı herhalde" deyip alaycı alaycı gülün terslemek istemiyorsanız. Bir akıllı eşinizin ailesi
Kediler ne kadar meraklı hayvanlar olsalar da tanımadıkları insanlara fazla yaklaşan, durduk yerde sırnaşan hayvanlar değiller zaten. Bebek geldikten sonra bir süre kedi bebekten kaçar büyük ihtimalle. Sonrasında da yavaş yavaş alıştırırsınız birbirlerine.

Bence kayınvalideniz tekrar aynı şeyi söylerse evden oğlunu göndereceğini söyleyin yada kayınvalidenizi sahiplendirin.Çok sinir oldum Allah’ın sessiz kulları bu hayvanlardan ne istiyorlar ya sanki eşya.İnsan eşyasını bile hemen öyle atamıyor onu bile düşünüyor kaç kere.

Asla böyle bir düşüncem yok asla bırakmam evladımı. teşekkür ederim yorumunuz için :) hamileliğiniz hayırlı olsun pisiciklerinizi öpüyorummm :))

Yani insanlar anne baba oluyor. Babaanne dededen daha iyi düşünüyordur evlatlarını. Herşeye maydanoz olmasalar olmaz. İllaki kalbini kırmak lazım bu tiplerin.

Düzgün okusaydınız benim kedimi sahiplendirmek istemediğimi ya da başka bir yere göndermeyeceğimi açık şekilde yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…