Kedimle başım dertte, fikir istiyorum.

Öncelikle evinden olması mümkün değil diyeyim çünkü evladımdan farkı yok. Oğlum benim ve inşallah hep bizimle kalacak.

İkinci olarak ilgi konusunda şunu söyleyeyim hiç kimse çocuğuyla bile benim onla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyordur herhalde. Bütün gün birlikteyiz sürekli oyun oynarız. Zaten bu yüzden bu kadar bağlandı, kediler bu kadar çok bağlı olmaz normalde ama bizimki çok düşkün bize.

Ben de bizimle uyumasını isterim ama eşim tüylerden rahatsız oluyor çünkü gerçekten çok döküyor. Hadi onu geçtim kedim benim bile ağzıma burnuma oturuyor bebeğinkine oturmayacağı garanti değil ki.

Eşim zaten sakallı kıllı bir adam, ona da diyorum sen kendine bak diye ama kedimin tüyleri çok ince olduğu için yapışıyor ondan rahatsız oluyor.

Vitamin almayı düşünüyorum, teşekkürler.

Tıraşı ben de istemiyorum, hayvanlar utanıp rahatsız oluyormuş zaten kıyamıyorum.

Ben de kıyamıyorum, eşim yüzünden maalesef.

Ben de kıyamıyorum, eşim yüzünden maalesef.

Şimdiye kadar alıyordum zaten ama son zamanlarda çok döküyor mevsim geçişi yüzünden eşim iyice rahatsız oldu almak istemiyor. Yoksa ben gün içinde hep onla birlikteyim, uzanıyorum oynuyorum çocuğum gibi.

Çok teşekkür ederim, deneyeceğim.

İlk evlendiğimiz zaman eşim kedim için yatak odasına girmeyecek demişti. E o da benle yatmaya alışık o zamana dek.. Kapıda ağlıyordu. Eşim bir hışım kalktı kapıyı açtı "Bu ilk ve son, bir daha bu odada yatmayacak" dedi. Evet ilk ve son oldu ama kapının kapanması tabi ki Şimdi eşimden bana gelmiyor zilli.. Varsa yoksa babası.. Eşim de aşırı düşkün, benle paylaşamıyor. Koyun koyuna yatıyorlar hep koltukta da yatakta da..

Ben kedimo düzenli traş ettiriyordum zaten alışıktı ve izmir çok sıcak rahatlıyordu melek kızım
Utanıp rahatsız olur diye ettirmiyorum, yoksa veteriner de önermişti.

Benimki birkaç kere ağız ve burnuma oturdu ama o yüzden endişeleniyorum.

valla biz de 5 imiz yumak olup yatıyoruz banyo yaparken duşakabinin önünde nöbetleşe bekliyorlar 5er dakka (sanki duşta beni kaçıracaklar) sevişirken bile ayağımızın altından falan çıkıyorlar o kadar umursamazlar ki yer bile değiştirmiyorlarr yanlışlıkla çarparsak falan bi "naabıyonuz siz yeaaa" bakışı atıyolar

Aynısı bizdede var yataga girdigimde bana öyle bi bakıyorkş kıyamıyorum onuda alıyorum yataga bazen istemiyorum ama beni sinir ediyor

Zaten ben kedimle uyumayı çok seviyorum, sarılıp uyuyoruz horlaması bile huzur veriyor öyle diyeyim. Eşim sorun çıkarıyor sadece tüyleri çarşaflara yapışıyor rahatsız oluyorum diyor. Hadi onu ikna etsem bile bizim kedimizin yüze oturup uyuma gibi bir huyu var maalesef bebeğe de yaparsa nolacak ben uyurken falan sadece ondan çekiniyorum.

Öyle güzel anlatmışsın ki evladının huyundan suyundan bahseder gibi.
İşte sen ve senin gibiler hayvan beslesin dedirttin bana

Ay bi de kocam kendisi baya kıllı bir insan viking misali, önce kendine bak diyorum napim. Rulo biz de aldık beyefendi her gün çıkmadan rulolanıp öyle gidiyor yoksa kedi tüyüymüş her yeri rezil oluyormuş. Sanki veba

kedıler cok tuy dokmesın dıye ona ozel vıtamınlı mamalar var, bunun dısında bıotın hapıda var yemegıne katıyorsunuz yıyor
tuy toplayıcı roll on var
senede 2 kere tras ettırın yaza gırerken ve bahar ortasında
hergun duzenlı tuy toplayıcı ozel eldıven ve tarakla fırcalayın

benım ankara van kırması angora tuyu gıbı pofuduk beyaz kedım var boyle korunuyoruz dokulen tuylerınden yazık o tuylerı yalayacak mıdesınde bırıkıp kusacak kedıye de zor

Son düzenleme:
Kimseye verecek değilim oğlumu, söz konusu değil yani eşime de söylemişliğim var kedimi istemiyorsan ben de yokum dedim. Yani vermem kimseye oğlumu. Sevilmek ister tabi ama zaten gün içinde o kadar çok ilgileniyorum ki onunla çocuğuyla o kadar ilgilenmiyor insanlar. Zaten o yüzden çok bağlı bana. Tek sorun bu odaya alma mevzusu maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…