Ayni muhabbet bizde de var. Rahatsiz olan gelmesin evime. Haftada bir ev supururler ama bana gelince temizlik avcilariEvime gelen misafirin çocuğunun boğazına yediği şey kaçtı ve boğazına kedi kılı kaçtı dediler diyeceklerim bu kadar
Aynı fikirdeyim artık davet etmiyorum bende bu sefer de kötü olan ben oluyorum insanları anlamak çok zor gerçekten kıçı boklu çocuklarından daha kıymetli benim kızımAyni muhabbet bizde de var. Rahatsiz olan gelmesin evime. Haftada bir ev supururler ama bana gelince temizlik avcilari
Cnm muhtemelen sebebi mama. Kaliteli bir mamaya gecmelisinBanyoya kapatınca bağırmıyor mu? Bizimki yıkar ortalığı herhalde :)
Sokak kedisi bizimki cins değil, mix diye geçiyor sanırım. Pet shoptan açık mama alıyoruz tavukluyu çok seviyor diye ondan alıyoruz ama tüy dökümünü artırıyor diyorlar
Eve gelip koltuk altindan elbise ipi cikarip aaa tuy dedi. Bu arada benim sacim kedimden cok dokuluyor bu cok normal tabikide tuyu dokulebilir. Ama bunu yaparken resmen aa bak kedin var yerlerde tuy var demek icin yapiyor ama bu kisinin evine gitsen cocugunun bezini degisip evde tutar bi sure evinde zor duruluyorAynı fikirdeyim artık davet etmiyorum bende bu sefer de kötü olan ben oluyorum insanları anlamak çok zor gerçekten kıçı boklu çocuklarından daha kıymetli benim kızım
Kimse için kedi almadık eve kimse içinde göndermeyiz kardeşim dediğin aşırı doğru kedi olan ev kokar diyorlar ama evlerini geçtim kendi kokularından haberleri yok. Kedimin ne kendisi ne kumu kokar çiçek gibi bakar asla igrenmem öper koklarım kızımıEve gelip koltuk altindan elbise ipi cikarip aaa tuy dedi. Bu arada benim sacim kedimden cok dokuluyor bu cok normal tabikide tuyu dokulebilir. Ama bunu yaparken resmen aa bak kedin var yerlerde tuy var demek icin yapiyor ama bu kisinin evine gitsen cocugunun bezini degisip evde tutar bi sure evinde zor duruluyor
Valla ben benim kızın Türkçe de bildiğini düşünüyorum
Zira veterinere gideceğiz deyince yatağın altına giriyor
Pazar günü eşim bizi avm ye bırakacak onu da veterinere götürecekti
Biz gülünmeye başladık dobra bir baktık kedi yok
Bazanın en dibine gitmiş bize bakıyor sadece konuşmuştuk kabını dahi çıkarmamıştık
öğrendiği garanti gel git koş vs sözlü komut da canı isterse uyguluyor koş koş koş deyince gelip kucağa yerleşiyor mesela
İnsanlar zaten bahane arıyor laf etmek için, densizler.Evime gelen misafirin çocuğunun boğazına yediği şey kaçtı ve boğazına kedi kılı kaçtı dediler diyeceklerim bu kadar
Tavuklu sevdiği için tavuklu alıyorduk maalesef. Kedim 1,5 aylıkken geldi bize küçüktü baya. Kısırlaştırdık yazın o konuda rahatız en azından :) çok teşekkür ederim.Cok tüy dokuyormuş ilk once hangi mamayi kullaniyorsunuz tatlim (tavuklu mamalar evet cok tüy döktürür)
Ikincisi kediniz kac aylikken beri sizinle beraber?bunu neden soruyorum eger 15-20 gunlukken veya bebeklikten beri sizinleyse ve ozellikle sizin koynunuzda uyuduysa (sizi annesi goruyordur)ayni şekilde benimde kedim annemle bana cok düşkün..daha gozleri acılmamışken sokakta bulup sahiplenmiştim biberonla besledim çisini kakasini bile ben yaptirdim..bu yuzden annemle bana çok bağlıdır..
Kızışma zamaninda mı?o zamanda çok bagırırlar kediler baaaaaoooooovvvvv tarzı :) aşılarinı zamaninda yaptıriyorsaniz ve tamsa korkmayin bebeginiz dogunca eve getirdiginizde onu koklatin biz oyle yapmiştik bizden cok anneci oldu :)) selin ağladığı an bagiriyor gelin diyor..
Sormak istedigin baska soru varsa cevaplarim seve seve
Kapatın odaya sizin yanınıza gelmesin ben çok rahatsız olurum Bırak kediyi insan için bile uykumu bölmek istemen
Tiksinmiyorum tabiki. Hem kedilerin tüyleri tertemizdir yalandıkları için, tükürükleri anti septik. Mis gibi kokuyor oğlum. Bebek olunca emekleme döneminde daha fazla süpürge yaparım sorun değil. Hem binlerce insan var kediyle büyütüyor bebeği bir şey olmuyor.o tüyler ağzınıza kaçar diye hiç tiksinmiyormusunuz yaaa ,
birde bebek olacak
okurken tiksindim
Hayır tabiki ne münasebet. Oğlum o benim tabiki atmam, sonuçta anneler çocuklarıyla ilgili şikayetlerini paylaşır değil mi kimse gidip onlara sen bu çocuğu evden mi atacaksın diye sorulmaz aynı hesap. Bebeğimin abisi olacak inşallah oğlum, öyle bir ihtimal yok yani Allah korusun. Ben sadece bu sorunu aşmak için çözüm önerisi arıyorum.kedinin tüyü var, dökülür ki bu yazdan kışa kıştan yaza geçerken maksimum seviyeye çıkar.
kedi sahiplenirken bunları biliyor olmanız lazımdı.
açıkcası ben çok üzgünüm çünkü geleceğin bebek olduğu için evden atılacak kedisi olacak gibi hissettim kendisini.
umarım bu hataya düşmezsiniz.
sevindim çünkü neler gördük.Hayır tabiki ne münasebet. Oğlum o benim tabiki atmam, sonuçta anneler çocuklarıyla ilgili şikayetlerini paylaşır değil mi kimse gidip onlara sen bu çocuğu evden mi atacaksın diye sorulmaz aynı hesap. Bebeğimin abisi olacak inşallah oğlum, öyle bir ihtimal yok yani Allah korusun. Ben sadece bu sorunu aşmak için çözüm önerisi arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?