kedinin kanlı idrarı

Summerberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
106
44
28
hayırlı kandiller herkese bir problemimi danışıcam biz kediyi sahiplendiğimizden beri her konuda annem de babam da para ödemekte çok katılar severken iyi ama aşılarında ya da bir hastalığı olduğunda babamla veterinere gittiğimizde resmen kendini de beni de rezil ediyo artık bıktım bu durumdan keşke param olsa eşek gibi çalışır yine öderim ama şunların eline bakmaktan çok sıkıldım artık kedimiz 1 2 aydır falan tuvalete çıkamıyor çok zorlanıyor yani kusuyor haliyle ben de veterinere götürmüştüm onda babam sağ olsun yine sinirlerim altüst oldu 1 gün gidiyor tedavinin kalanı öyle kalıyor ben hasta hayvan götürelim diyorum her seferinde 100 200 vermek zorunda mıyım ben diyip bana bağırıyor ortada kimsenin suçu yok ama kedinin hiç suçu yok hayvanın nasıl canı yanıyordur onu öye görünce benim de içim parçalanıyor ama elimden bir şey gelmiyor. bugün de tam yemeğe oturucaz kedi minderin üstüne çişini yaptı annem yine söylendi git sen temizle dedi ben kalktım baktım ki kan rengindeydi böyle şaşırdım anneme söyledim napim dedi yemeğine devam etti artık gerçekten dayanamıyorum lütfen bir tavsiye verin kriz geçiriyorum artık ben bunlarla

" bıktım bu durumdan keşke param olsa eşek gibi çalışır yine öderim"

Calişirsaniz paraniz olur param olsa calisirim ne? Kaç yasindasiniz? Babanizi, annenizi yeni tanimiyorsunuz sonuçta ne diye sahiplendiniz hayvancagizi bakmayacaksaniz ne yapabiloriz simdi su durumda?
Evcil sahiplenmek demek, cocuk aliyorsun demek. Gercekten sinirleniyorum ya.
İnstada yardim sayfalarina yazin bari belki para toplayip yardimci olurlar yeni bir yuva ilani acarlar hem.

Kediye yazık daha iyi bakabilicek biri varsa destek isteyin o anlamda bilemedim yani masraflarını karşılayamıyosanız hayvana da eziyet olmasın

kediye ilişkin çok farklı sorunlar anlatmışsınız

kusması ayrı

dışkısını yapamaması ayrı

kanlı çiş ayrı

evin ortasına çiş yapması ayrı ayrı sorunlar

götürdüğünüzde ne diyor veteriner

örneğin kusuyor çünkü tüy topaklarını atması lazım

malt yiyor mu

kısır mı neden kanlı işediğini bulmak lazım

kabız mı her gün kaka yapıyor mu

bir de tabii ki neden mindere çiş yapıyor

sanki bu olağan bir şey gibi yazmışsınız daha önce de yaptı mı

tuvaleti düzgün temizleniyor mu hayatı rutin mi bir şeye kızıp stres oldu mu

hanfendi zaten ben de üzgünüm kedi benim kedim benden çok düşünüp sinirlenemezsiniz herhalde ne bu herkesin üzgün kişileri daha çok üzüp sinirlendirme isteği yani bi fikriniz varsa söyleyin daha da yormayın insanları sinirle bi cümleyi devrik kurmuşum takılmayın okuyun geçin siz

Fikrimi soyledim. İnstada hayvan yardimlaşma sayfalari var iletişime geçin. Haytap, hayseve yazmayi da deneyebilirsiniz belki yeni yuva cikar hem. Evcil bakmaya uygun degilsiniz.

veterinere götürdük bi şey demedi tuvaletini yapamıyo dedi anüsünden bi sıvı verdi veterinerde öyle yaptı ve tuvaletini yapamadığından bapırsakları dolu olduğundan kusuyor. daha önce tüy topaklı hiç kusmamıştı ondan dolayı değil. kakasını her gün yapamıyor. aslında çişini yapıyordu normaldi ama bu sefer ben de anlamadım. tuvaletini her yaptığında temizliyorum ve stres yapacağı bir şey yok

tamam da tuvaletini yapamıyor deyip gönderdi mi

yani o an sorunu çözmüş de neden yapamıyor hastalığı ne

maması mı dokunmuş

poşet mi yemiş

bizimki gözümüzün önünde bir anda paket lastiği yedi

iki gün kaka bekledim

sonra yaptığı kakayı tek tek inceleyip lastiği buldum

evet aynen 3 günlük tedavi süreci olucak dedi babam götürmedi diğer günlerde ondan sonra bi kere daha böyle oldu onda da diğer 2 gün götürmedi taksit taksit iyileşmesini bekliyo herhaldde. maması çok kaliteli değiştir dedi değiştirdik kendisi başka bir mama verdi onu da aldık bilmiyorum artık kedi beni ben de onu çok seviyorum ama annem de babam da oyuncak sandılar herhalde gerçekten sinirlerim altüst

evet hiçbir şey söylemedi veteriner de kakasına baktı bir şeyi yok dedi dedim bir şeyi yoksa niye burdayız bana güldü resmen kadın. mamas hep kaliteliydi sonra başka bir eşy verdi veteriner onu kullandıkbir şey değişmedi

Maddi gücünüz yeterli değilse sahiplenmeseydiniz keşke yazık hayvancağıza. Benimde kedim var ama maddi gücüm yeterli. Manevi olarak sevip mamasını vermek yeterli olmuyor maalesef. Hastalığı varsa da tedavi edilmesi gerek.
Yapabileceğiniz en iyi şey çalışmak sanırım eğer kediniz yanınıza kalsın istiyorsanız. Ama çalışamayacak durumdaysınız lütfen sahiplendirin kanlı idrar birçok şeyin habercisi olabilir.

Çok sinirlendim ailenize, hayvanın belli ki nefrit gibi bir böbrek hastalığı var. Yazık elinizde telef olmadan götürün veterinere. Keşke veteriner kedinin haline acısa da sizden alsa ve tedavi etse.
ben her geçen gün daha da sinirleniyorum gerçekten canımdan can gidiyor her bir şeyi olduğunda bile

maddi güçle alakası yok yaptığı şey sadece cimrilik para kolay kazanılmıyor her gün o kadar para veremem diyip duruyor kaç yıldır onun da bir can olduğunu anlatamadım çalışamıyorum da derslerim var

Normal bir durum değil.
Veterineriniz çok ilgilenmemiş sanırım ama özellikle kan gelmesi Allah korusun tehlikeli bir durum olabilir.
Hemen yeni bir veteriner bulun ve tedavi ettirin.
Burada veterinere götürmenizi söylemekten başka hiçbir tavsiye veremez kimse.
Bir kedi her gün kakasını yapar
Kaka takibi çok önemlidir.
Vet ilgisiz aileniz ilgisiz ve hayvan bakımı üzgünüm ama belli bir maddiyat ister.
Karşılayamayacaksanız hayvana bakabilecek tedavisini yaptırabilecek birini bulun.
İnstagram Twitterdan haytap ve hayseve ulaşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…