- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.082
- 598
- Konu Sahibi Summerberry
-
teşekkür ederim gerçekten zaten moralim bozuktu insan gibi cevap verip ilgilendiğiniz içinNormal bir durum değil.
Veterineriniz çok ilgilenmemiş sanırım ama özellikle kan gelmesi Allah korusun tehlikeli bir durum olabilir.
Hemen yeni bir veteriner bulun ve tedavi ettirin.
Burada veterinere götürmenizi söylemekten başka hiçbir tavsiye veremez kimse.
Bir kedi her gün kakasını yapar
Kaka takibi çok önemlidir.
Vet ilgisiz aileniz ilgisiz ve hayvan bakımı üzgünüm ama belli bir maddiyat ister.
Karşılayamayacaksanız hayvana bakabilecek tedavisini yaptırabilecek birini bulun.
İnstagram Twitterdan haytap ve hayseve ulaşabilirsiniz
Madem daha önce babanız para için rezillik çıkardı veteriner de durumu biliyormuş, bence bir an önce götürün kediyi veterinere rica edin ne kadar tutuyorsa masrafı harçlıklarınızı biriktirip biriktirip götürürsünüz. Ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor.ben her geçen gün daha da sinirleniyorum gerçekten canımdan can gidiyor her bir şeyi olduğunda bile
çok teşekkürler allah razı olsun valla hala şu forumda insan gibi karşısındakinin modunu bilerek yanıt verebilen birileri varmışMadem daha önce babanız para için rezillik çıkardı veteriner de durumu biliyormuş, bence bir an önce götürün kediyi veterinere rica edin ne kadar tutuyorsa masrafı harçlıklarınızı biriktirip biriktirip götürürsünüz. Ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor.
Evet para kazanılmıyor kolay ama onunda çocuktan farkı yok. Benim kedimde bir süredir hasta canımdan can gitti bu süreçte defalarca veterinere gittik evet bir muaynesi bile çok pahalı ama canım o benim.maddi güçle alakası yok yaptığı şey sadece cimrilik para kolay kazanılmıyor her gün o kadar para veremem diyip duruyor kaç yıldır onun da bir can olduğunu anlatamadım çalışamıyorum da derslerim var
Tepki gösterenler de kedinin durumuna üzülüp ailene sinirlenenler öyle düşün. Ben de kedimi böbrek hastalığından kaybettim en büyük vicdan rahatlığım veterinerde yapılan tedaviye rağmen kurtaramamış olmamız, önemsemesem ve evde kaybetsem kafayı yerdim. Hala travma bende çok sevmeme rağmen yeniden sahiplenemiyorum kaybetme korkusundan.çok teşekkürler allah razı olsun valla hala şu forumda insan gibi karşısındakinin modunu bilerek yanıt verebilen birileri varmış
çok teşekkürler allah razı olsun valla hala şu forumda insan gibi karşısındakinin modunu bilerek yanıt verebilen birileri varmış
üzülüyorlarsa kendileri üzülsünler ben babama sinirli değil miyim ben üzülmüyor muyum kaç yıldır benimle benim arkadaşım o moralim bozuk neden bana yansıtıyorlar dha fazla? babamdan daha merhametsiz birisi varsa onlar benceTepki gösterenler de kedinin durumuna üzülüp ailene sinirlenenler öyle düşün. Ben de kedimi böbrek hastalığından kaybettim en büyük vicdan rahatlığım veterinerde yapılan tedaviye rağmen kurtaramamış olmamız, önemsemesem ve evde kaybetsem kafayı yerdim. Hala travma bende çok sevmeme rağmen yeniden sahiplenemiyorum kaybetme korkusundan.
üzülüyorlarsa kendileri üzülsünler ben babama sinirli değil miyim ben üzülmüyor muyum kaç yıldır benimle benim arkadaşım o moralim bozuk neden bana yansıtıyorlar dha fazla? babamdan daha merhametsiz birisi varsa onlar bence
Kesinlikle öyle. Benim kedim de hastaydi yeni iyileşiyor Allaha sukur ve oldukça basitti hastaligi biraz igne olduk ve hap kullandik sadece. Bu surecte bile 1000tl civari harcanmiştir muhtelen.İyi de evinizde can çekişen bir hayvan var. Kim bilir nasıl bir derdi var da anlatamıyor. Sizin arkadaşınız diye ölmek zorunda mı? Belli ki bakamıyorsunuz, o zaman sahiplendirseniz daha mantıklı değil mi? En azından hayvan ihtiyaçlarının giderildiği bir evde olur. Biz ne yapabiliriz buradan anlamıyorum ki? Hayır şimdi tedavi için para yollayayım diyeceğim bir dahaki sefere yine aynı şey olacak. Vicdanı, merhameti olmayan aileniz, başkalarına yansıtmayın boş yere. Çok sinirlendim okurken gerçekten. Yazık hayvana. Göz göre göre ölüyor resmen.
öyle bir şey mi dedim ben laflarımı carpıtmayın ya öyle bi söylüyosunuz ki sanki hayvanı dövüyorum ya da elimden bir şey geliyor yapmıyyorum yani gercekten laf anlatılmaz sizeİyi de evinizde can çekişen bir hayvan var. Kim bilir nasıl bir derdi var da anlatamıyor. Sizin arkadaşınız diye ölmek zorunda mı? Belli ki bakamıyorsunuz, o zaman sahiplendirseniz daha mantıklı değil mi? En azından hayvan ihtiyaçlarının giderildiği bir evde olur. Biz ne yapabiliriz buradan anlamıyorum ki? Hayır şimdi tedavi için para yollayayım diyeceğim bir dahaki sefere yine aynı şey olacak. Vicdanı, merhameti olmayan aileniz, başkalarına yansıtmayın boş yere. Çok sinirlendim okurken gerçekten. Yazık hayvana. Göz göre göre ölüyor resmen.
küçük bir şehirdeyiz büyük tuvaletini her gün yapamıyor bazen yapıyor ve hayır kısırlaştırmadıkHangi sehirdesiniz?
Buyuk tuvaletini kac gundur yapmadi?
Kisir mi?
öyle bir şey mi dedim ben laflarımı carpıtmayın ya öyle bi söylüyosunuz ki sanki hayvanı dövüyorum ya da elimden bir şey geliyor yapmıyyorum yani gercekten laf anlatılmaz size
Kesinlikle öyle. Benim kedim de hastaydi yeni iyileşiyor Allaha sukur ve oldukça basitti hastaligi biraz igne olduk ve hap kullandik sadece. Bu surecte bile 1000tl civari harcanmiştir muhtelen.
Yani bugun yardim yapilsa yarin ayni duruma düşecek.
Her gun normalde 1 kere yapmasi gerek. Tuyleri uzun mu? Uzun tuylu kedilerde tuy yumaklarindan oturu kabizlik olabiliryor.küçük bir şehirdeyiz büyük tuvaletini her gün yapamıyor bazen yapıyor ve hayır kısırlaştırmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?