Kendi ailem mi? Eşimin ailesi mi?

Görümcem her mutlu ya da üzüntülü anımızda bizi yalnız bıraktığı gibi, umarım yine yalnız bırakır tek temennim bu artık.
Otursun yerinde coluklu cocuklu kadin cocuklari yaninda mi getirecek bi de.
K.v ile telefonda konusuyorsan laf arasinda annenlerin gelecegini soyle bakalim ne tepki verecek

Teşekkür ederim her yorumunuz için beni rahatlattınız valla az çok çözdük de zaten artık gerisini eşim bilir hiç karışmam o çözer. :) Ben zaten yanlış olduğunu düşündüğüm hiçbir şeyi uygulamam bebeğime. Annem de benden yana olur doktor ne derse o. Annem eski kafa bir insan değildir. :) Kaynanam da karışacak türden biri değil çok olsa tavsiyesini söyler. Öylesi yanlışmış doktor böyle diyor dersem o da beni onaylar. O konuda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Hayırlısı artık.

Otursun yerinde coluklu cocuklu kadin cocuklari yaninda mi getirecek bi de.
K.v ile telefonda konusuyorsan laf arasinda annenlerin gelecegini soyle bakalim ne tepki verecek
Biliyor ya unutmuş olamaz. :) Onu değil de kaynanama arayıp şey diyeyim bence. Ablam kesin gelecek mi? Çocuklarla mı gelecek falan sorayım. Sorsam yanlış olur mu sizce?

Amann takma kafana akışına bırak doğumdan sonra benim evim curcunaydı birde bayrama denk gelmişti. Annem babam kardeşim görümcem yengem hepsi vardı. Hiç birşey yapmadım valla sadece bebeğimle ilgilendim. Yemeğim pişip önüme geliyordu, evimin temizliği yapılıyordu iyi bile olmuştu.

Biliyor ya unutmuş olamaz. :) Onu değil de kaynanama arayıp şey diyeyim bence. Ablam kesin gelecek mi? Çocuklarla mı gelecek falan sorayım. Sorsam yanlış olur mu sizce?
Bunu sormanda bi sakınca yok bence sen ev sahibisin dogum yapacaksin ögrenmek hakkın ayrica cocuklar gelirse nerede yatacaklar

İnşallah ya ne bileyim bir an herkes misafirliğe gelecek, yer bulamayan sıkıntı çekecek iyi ağırlamadığımı düşünecek diye korkulara kapıldım. Aslında kimse kırılmasın istiyorum kimseyi kırmadan nasıl atlatırım diye düşünüyordum. En iyisi düşünmemek. Ben evime kabul ederek üstüme düşeni zaten yapıyorum karışmayacağım isteyen gelsin. :)

Haha benim annemde böyle eski kafa degildir fakat torun sevdasindan mi nedir asiri endiselioldu, doktor lafini bile dinlemiyordu. Umarim hersey istedigin gibi olur canim. Morelini daima yüksek tut, cok harika fakat stresli, uykusuz ve hormonlu zaman gecireceksin ve hepsi geciyor ama. Bi baktin bebis 3 aylik ve o kadar alismissin ki bebekten önceki hayati bile düsünemiyorsun

Bunu sormanda bi sakınca yok bence sen ev sahibisin dogum yapacaksin ögrenmek hakkın ayrica cocuklar gelirse nerede yatacaklar
Hani ablamın yüzüne karşı abla çocuklarla mı gelcen diyemem. Ayıp olur ama en azından kaynanama hissettirsem çocuk istemediğimi, belki kaynanam görümcemle konuşur çocuklarla gelme der. Ama yine de istiyorum ki hiç bir şey demeyeyim, kendileri düşünsünler. Neyse bunu da eşime bir danışayım belki o kaynanamla konuşur. Ablama söyle çocuklarla gelmesin anne der. Ben yine eşime bırakayım.

Amann çok karışırlarsa annem bile olsa tepki gösteririm zaten o konuda kimseyi dinleyemem. :)

Degistirme zaten
O yüzden lohusaligin bitene kadar kimi istiyorsan kimle rahat edeceksin onu çağır. Psikolojin bozulur çocuğunla bile ilgilenemezsin rahat rahat

Bak ne güzel demişsin canım :) herkes kendine bi yer bulsun hatta ne yaparlarsa yapsınlar senden görecekleri bi güler yüz tatlı dil yeter sende kendini strese sokmamış olursun böylelikle hem onlara ihtiyacında olabilir hastaneye gidecek olursunuz annen gelir yanında kv evde kalır gelene gidene yardım edecek biri bulunur.. güzel düşün güzel olsun canım:)

Eşin bu konuda sana karşı anlayisli olamiyorsa onu kariştirna k.v ye kendin sor

Degistirme zaten

O yüzden lohusaligin bitene kadar kimi istiyorsan kimle rahat edeceksin onu çağır. Psikolojin bozulur çocuğunla bile ilgilenemezsin rahat rahat
Karışmayacağım ya. Ne eşim tarafına ne bizim tarafa. Herkes kendine yatacak yer bulur kimseye gelme diyemem. Yalnız görümcemin çocuklu gelecek olması canımı sıkıyordu onu da eşimle konuştum çözeriz dedi umarım çözer.

Eşin bu konuda sana karşı anlayisli olamiyorsa onu kariştirna k.v ye kendin sor
Yok konuştum aklına yattı. 12-13 yaşında bir çocuk tamam çocuk ama mahrem hallerimi pijamalı rahat hallerimi görmesine hiç gerek yok eşim de bu konuda hassas. O yüzden %100 buna bir çözüm bulacaktır.

Ne kadar abarttınız eşinizi mahremimi açamam diyerek kilit noktadan vurmaya çalışıyorsunuz.
O da eşinizin annesi sizin anneannenize kadar geliyorlar onun bi anne ve ablası problem oluyor.

gelsin baban tamam da 1 hafta sonra gelsin

Ben bu durumda kimsenin gelsin gelmesin diye bir ayrımını kabul edemem.sonuçta bende bi anne adayıyım ki konuyu açan arkadasda öyle,kendimi onların yerine koyar bide olaya öyle bakardım..yeni bi heves insanın göresi gelir ilk anlarını anane yada babanne farketmez bizde ilerde olucaz Allah ömür verirse.görümce içinde aynısı geçerli arkadasım senin kardeşin var mı yok mu bilemem ama olsa annene diyebilir misin sen gel ama kardeşim gelmesin ev küçük diye..aynı sekilde ben bunu ne eşimden beklerim ne de kendim yaparım.en güzeli artık büyük bi aile olduğunuzu kabullenip kimseyide bu konuda kısıtlamamak

Bence babana bile gerek yok canım. En iyisi annenin yanında olması. Kendi aileni evine sığdırıp onları sığdıramaman yanlış düşüncelere sebep olur. Baban gelmesi annen ve kv gelsin ay ı oda da uyurlar kadın kadına sıkıntıda olmaz. Yani çok sıkıntı çıkarsa böyle yap bence. Baban gelsede faydası olmaz. Herkes kendi ailesni ister tabi ama ben onları da anla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…