Kendi arabanızı bir başkasına kullandırmak

iyi niyeti SOMURMEK !!! Benzin alir insan hic değilse . Bedavaya su yok bu devirde

iyi niyeti SOMURMEK !!! Benzin alir insan hic değilse . Bedavaya su yok bu devirde
Gerçekten inanamıyorum yani bu yaptıklarına. bugün telefon bekledim, çünkü giderken dolduramazlar gazım fulldü. dönüştede belki unuttular dedim ama gerçekten çok ağrıma gitti.

Araba konusu en çok suiistimal edilen konulardan biridir. Yollar taksi dolmuş dolu, dağ başında mı yaşıyorlar... Bence bu konuda en başta tavır koymalıydın çok zaruri bir durum olmadan vermeseydin. Mesela benim eşim kimseden araba istemez, kimseye de vermezdi. Babamın arabasını bile belki 1-2 sefer almıştır...

Gerçekten inanamıyorum yani bu yaptıklarına. bugün telefon bekledim, çünkü giderken dolduramazlar gazım fulldü. dönüştede belki unuttular dedim ama gerçekten çok ağrıma gitti.
Birdaha sakin ama sakin verme. Benim eltimde kp in arabasini kirdi . Kusura bakma bile demedi . Atti arabayi onlara . O yuzden tel toka bile vermiceksin kardesim kimseye . Anlamazlar iyiligi bu tip insanlar

Hayır diyemiyorsanız açıkça full verdim,full teslim edersen sevinirim deyin.
Paradan sakınıyorlarsa zaten istemekten vazgeçerler.Veya alınıp vazgeçerler ki alınsınlar bir zahmet.

Hayır diyemiyorsanız açıkça full verdim,full teslim edersen sevinirim deyin.
Paradan sakınıyorlarsa zaten istemekten vazgeçerler.Veya alınıp vazgeçerler ki alınsınlar bir zahmet.
Benim araba o zaman tesadüfen fulldü. Öyle denk geldi. Bir diğer seferinde gazı doldurmuş ki o zaman depom boştu, ben benzinle gidiyordum. Ben arabayı aldım, gaz ışığı yine kırmızıya döndü. Yani sadece kullanacağı yolun gazını doldurmuş. Bugün kendi arabanla gitsen bile, sadece gaz parasıyla kurtulamıyosun. Tamiri var, bakımı var. o zaman da ayıplamıştım. Tamam ben 30 tl lik gaz kullansın ama arabama 60 tl lik gaz atsın demiyorum. Ama sen nasıl bir hesap yaptın da, neyle neyi çarptın da o kadarlık gaz almaya karar verdin
O yüzden gaz da doldursalar vermiycem artık. Arabanın bi sıkıntıs var, uzun yola veremem, ben bile çkamıyorum deyip geçmek en kolayı geliyo bana. Zaten uzun yol yapmıyorum ben, yapsam da haberleri olmaz.

Arabayı vermeyin ve bir an önce kötü olun,tecrübeyle sabittir. Biraz hakkınızda ileri geri konuşur 2016 ya kadar kendine başka bir araba sahibi bulur. Sizinle de arası düzelir.

Arabayı vermeyin ve bir an önce kötü olun,tecrübeyle sabittir. Biraz hakkınızda ileri geri konuşur 2016 ya kadar kendine başka bir araba sahibi bulur. Sizinle de arası düzelir.
zaten onlar başka birisinin arabayı vermesine alışmışlar. o adam ne zaman isterseniz alın diyomuş. ama son zamanlarda o adamın hep işi oluyo. belki adam da bahane buluyo artık kim bilir

zaten onlar başka birisinin arabayı vermesine alışmışlar. o adam ne zaman isterseniz alın diyomuş. ama son zamanlarda o adamın hep işi oluyo. belki adam da bahane buluyo artık kim bilir
benim eşim her zaman söyler arabayı senden başka biri kullanırsa arabanın ayarları değişir die arıza çıkarma olasılığı artar die araba şahsa özel olmalı der gaz parası da sizin sıkıntıda cabası olmuş..
onlar böyle sürekli istemeye çekinmiyorlarsa pek alınacak tipte insanlar değilmiş siz de lafınızı esirgemyin bence

bu arada profil fotonuza bayıldım

teşekkür ederim. bir ara tüm ilgim onların üzerindeydi de, ondan öle bişi yapmıştım
yani sonuçta kimse sizin arabanızı, sizin kadar dikkatli kullanmaz. eşiniz çok doğru yapıyo. Bu da bana ders olsun artık.

Komşum benden arabamı istemişti ,bende hayır diyemem aslında ama konu araba olunca değişiyor kusura bakma arabamı kimseye vermiyorum bu benim kendime disiplinim sonradan yaşanılcak sorunlara karşı önlemim dedim çok bozuldu reengi değişti ama 1 kere vermiş olsaydım huyunu biliyorum zaten hep isterdi o gün bugün benden istemedi . Düşündüğümü söyleyebildğim için kendimi çok iyi hisettim

Arabanın lazım olduğunu belirt
Bizimde bir komşumuz her seferinde arabamızı istiyordu ama her seferinde gezmeye,il dışına,pazara,AVM ye heryere ama biz birşey diyemiyorduk bir türlü çok moralimiz bozuluyordu çünkü biz bile kullanamıyorduk arabayı
Sonra Abim geldi il dışından durumu görünce çok kızdı bize.Tam o sırada kadın aradı beni'feraceli araba musaitse biz çocuğa suluk alcaz avmye gidicez'dedi Abim elimden aldı telefonu'YENGE KUSURA BAKMA ARABA MUSAİT DEGİL BİZ BU ARABAYI ÇOK EMEK SARFEDEREK ALDIK,SULUK ALMAK İSTİYORSANIZ ÇARŞIDADA VAR ARABA HER ZAMAN İSTENMEZ'dedi ohhhhh bir daha asla araba istenmedi.kırıldımı kırıldı ama umrumuzda olmadı

Yani abiniz ıyı yapmış sanki arabaya hasar yapsalar oralı olacaklar komşu neler dedi çokda kıymetlıymış araban yok bişey olsa karşılarım faln fln .....

kumrukusum .!.:
Yani abiniz ıyı yapmış sanki arabaya hasar yapsalar oralı olacaklar komşu neler dedi çokda kıymetlıymış araban yok bişey olsa karşılarım faln fln affedersinizde n..h marşılardı
Tamam peki dedi kapadı uzun süre bizle konuşmadılar ama Abim sağolsun kurtardı bizi :) aynen bencede asla karşılamazlardı
Bizi en çok deli eden bir gidiyorlardı bütün gün gelmiyorlardı bizim bütün işlerimiz kalıyordu

işte ben tek başıma yaşıyorum. Hani öyle "bize" diyebileceğim birisi yok. Teşekkürler, bişiler bulucam artık

Arabam arızalandı bakıma verdim vs. deyin. Ya da satacağım arabayı deyin. Ne olur ne olmaz veremem deyin. İstediği zamanlarda bakmaya gelecekler arabama dersiniz. Herhalde anlarlar bir süre sonra.

Zaten ne kadar iyi niyetli olursan ol kıymetin anlaşılmıyor yaranılmıyor insanlara kendi hakkını korudunuzmu senden kötüsü yok madem öyleyse işte böyle hiç bulaştırmayacaksınız hayatınıza eşyalarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…