- 13 Mayıs 2016
- 1.381
- 2.885
- 133
- 38
- Konu Sahibi muhendiseylul
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3.5 aylık bir bebeğim var. yaklaşık 2 ay sonra işe döneceğim. bebeğime teyzem bakacaktı çeşitli nedenlerle bakamayacagini söyledi.bakıcı olarak bi tanıdığın yakınını bulduk. güvenilir birini bulmak zor bilirsiniz. kadına da içimiz isindi. kadin kendi cocuklarini büyütmüş çalışmak gibi bi niyeti de yokmuş bizim tanıdık ya birini bul ya da sen bak bulamıyorlar diye ısrar edince kabul etmiş bakmayı. sorun şu kadın kendi evinde bakmak istiyor daha dogrusu eşi oyle istiyor. ben de bebegimin düzeni bozulmasın soğukta dışarı çıkmasın ve bende bakarsa çocuk dışında hiç bir şeyle (ev işi yemek vb) ilgilenmez diye benim evimde bakmasını istiyorum. şimdilik tanıştık sadece çok detay konuşmadık.eşi de işte çocuk uyurken evimizde işini gücünü yapar falan dio. ben de en azından benim süt izni bitene kadar bende baksın biraz daha büyür hem sonra sizin evde dedim. ama bu durum da içime sinmedi kadını nasıl ikna edebilirim ya da kendi evinde bakması sizce de çok mu sıkıntı? calismak gibi bi niyeti olmadığı için zorunlu tutsam bakmam der diye korkuyorum benim evimde bakacak birini de bulabilirim belki ama herkese de guvenilmiyor ne dersiniz?