Kendi evimde rahat edemiyorum

insanın kendi evinde varya yarından itibaren ne alırsa alsın yemicem farkederse eger onlar senın falan dicem eşşek deilse anlarrr

valla benim eşimin bir sürü kötü huyu var sağolsun eli çok açıktır...meyve ,çerez,kuruyemiş ,pasta falan alır..yazık önüne koymasan yemez..hele ki hamilelik dönemimde getirdiklerini siliyordum süpürüyordum hani bana demiyordu garibim :9: eşini değiştirebilecğini sanmıyrom..böyle gelmiş böyle gider..

Ben misafirlerin önüne dolabı boşaltırım, o da yetmez dışardan takviye yaparım.
Onlar yedikçe ben mutlu olurum, şaşırdım şuan benim kardeşimin yediğine eşim ne hakla karışır?
Ki bunun gibi tipler kendi aileleri söz konusu olunca süt dökmüş kedi oluverirler gözünde büyüttüğü şeyleri kendi aileleri için hiç görmezler..

kızlar çok tuhaf seyler yasıyorum kendı evımde rahat edemıyorum eşim eve aldıklarını sayıyor kardesim falan geldiği zman yiyor işte abur cubur diyorki bizim evdede bişi kalmıyo aldığım bitiyor diyo ne yapcam ben ya

Ağzına sı.ç ..n sen onun eşisin o gelende senin kardeşin laf edicekse almasın ..

Eşin söylemeye çekinmiyorsa,sen de terslemeye çekinme bence.

Ne var,kardeşimin yediği mi battı,yediklerimizi mi sayıyorsun,cibilliyetsizlik yapma diyebilirsin.

İyice bir tersleyip yüzüne vurmadıkça kendinde hak görür gibime geliyor.

yuh artık ınsanlar bu kadar dusmemelı bence ya hu

kızlar çok tuhaf seyler yasıyorum kendı evımde rahat edemıyorum eşim eve aldıklarını sayıyor kardesim falan geldiği zman yiyor işte abur cubur diyorki bizim evdede bişi kalmıyo aldığım bitiyor diyo ne yapcam ben ya

Cok sinir bir durum. Bence bu topigin en can SIKICI konusu olmus. Allah yardimciniz olsun. Guzel bir konusma yapin/ kendisinden sogutucu bir tavir oldugunu belirtin.

2yıllık evliyiz evlenmeden önce hiç böle deıldı anneme hedıye falan alırdı ama adam evlendıkten sonra 90 derece dondu

Kız dua et 90 derece dönmüş 180 derece dönse hiç çekilmezdi :1::1:

şaka biryana canım sen çalışıyorsan hiç konuşturma ama çalışmıyorsan insanın gücüne gider tabi alma o zaman diye kavga ederdim bende yemek yerkende protesto ederdim mesela o gelmeden yemeğimi yerdim o gelince masada boşboş oturur sonra o nıye yemedın derse Allah korusun yediklerimi sayarsın yemiyorum diye sürekli laf sokardım.

Eğer böyle yapmaya devam ederse, kendi aldıklarınızın üzerine etiket yapıştıracağınızı, sizin de ona hesap soracağınızı dile getirin.
Hatta bir süre yiyeceğinizi ayırın, kendinize yemek yapın sadece.:52:
Ne demişler, dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Yaptığının farkına varır, utanır belki...

eğer güzellikle konuşup yaptığının kırıcılığını anlattınız da anlamadıysa en mantıklı çözüm bu bence de dinsizin hakkından imasız gelir, hatta anlamazsa abartın ev işlerini de bölün kirlettiği tabakları yıkamayın herkes kendi işini yapsın deyin tam ev arkadaşı gibi belki o zaman anlar sizin evli bir çift olduğunuzu bu hesapları yapmaması gerektiğini

çok ayıp...yeme içmenin lafı edilmez.

ama şöyle bişey de var mesela çok canımın çektiği sevdiğim bişeyi almışızdır ben yemeden eşim bitirse yada eve gelen kardeşine verse bende bozulabilirim.bu durum sık sık yaşanıyorsa da dile getirilebilir.

cok saolun canlarım derdıme az da olsa derman oldunuz bugun baslıyorum taktıklere soyledığınız gıbı inş duzelirr

Kız dua et 90 derece dönmüş 180 derece dönse hiç çekilmezdi :1::1:

şaka biryana canım sen çalışıyorsan hiç konuşturma ama çalışmıyorsan insanın gücüne gider tabi alma o zaman diye kavga ederdim bende yemek yerkende protesto ederdim mesela o gelmeden yemeğimi yerdim o gelince masada boşboş oturur sonra o nıye yemedın derse Allah korusun yediklerimi sayarsın yemiyorum diye sürekli laf sokardım.

çok güldüm yazdıkların ya. ama çok doğru demişsin iyiki 180 derece değil gerçekten.

konu sahibi eşin çok mu çok ayıp etmiş. hergünde gelse yese denmez bu laf. hele bide ailene. sende bir daha derse deki biz bunları süs diye mi alıyoruz, yenilsin diye mi de.
ama bu arkadaşın yazdığı taktik banada mantıklı geldi.birde mesela o yerken heeyyy çok yedin yeter diyip önünden alabilir yada tabağına azcık yemek koyabilirsin. yemek hemen bitmesin diye

ayy cok güldüm yaparım valla yada ben alısveris yapıp onlardan yemege basladığında hopp ne yapıyosun sayuılı onlar benım falan desemmmm

ayy cok güldüm yaparım valla yada ben alısveris yapıp onlardan yemege basladığında hopp ne yapıyosun sayuılı onlar benım falan desemmmm

işte böyle şaka yapar gibi yapıp bozcan. mesela alışverişden geldiniz pay et aldıklarınızı. bunlar benim bunlar senin de. sakın benim kini yeme haaaaa de... yemek tabağına az koy özellikle. napim yemek bitmesin de. anlasın hatasını. ne olursa olsun kim olursa olsun ayıp yaaaaa..
ben bir öküzden boşanmıştım, oda evde misafirin yanında ben alıyom hiç yemiyom demişti biliyo musun. o utanmadı ama ben utandıım. o arada misafire ikram yapmıştım. yani üzülme var böyle değişik tipler. yola getirmeye bak..

yuhh ki ne yuhh arkadaslar allak kımseye vermesın böle bi tip duzelicek inş adam böle alısmıs demekkı ailesınde böle görmuss

Back
X