Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok tuhaf seyler yasıyorum kendı evımde rahat edemıyorum eşim eve aldıklarını sayıyor kardesim falan geldiği zman yiyor işte abur cubur diyorki bizim evdede bişi kalmıyo aldığım bitiyor diyo ne yapcam ben ya
kızlar çok tuhaf seyler yasıyorum kendı evımde rahat edemıyorum eşim eve aldıklarını sayıyor kardesim falan geldiği zman yiyor işte abur cubur diyorki bizim evdede bişi kalmıyo aldığım bitiyor diyo ne yapcam ben ya
2yıllık evliyiz evlenmeden önce hiç böle deıldı anneme hedıye falan alırdı ama adam evlendıkten sonra 90 derece dondu
Eğer böyle yapmaya devam ederse, kendi aldıklarınızın üzerine etiket yapıştıracağınızı, sizin de ona hesap soracağınızı dile getirin.
Hatta bir süre yiyeceğinizi ayırın, kendinize yemek yapın sadece.
Ne demişler, dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Yaptığının farkına varır, utanır belki...
kızlar haftada bir gelir verirsen yer tabi bende evime gelmiş cocuk var olan seylerden veririm bırak onu benım yedıklerimde batmaya basladı
Kız dua et 90 derece dönmüş 180 derece dönse hiç çekilmezdi
şaka biryana canım sen çalışıyorsan hiç konuşturma ama çalışmıyorsan insanın gücüne gider tabi alma o zaman diye kavga ederdim bende yemek yerkende protesto ederdim mesela o gelmeden yemeğimi yerdim o gelince masada boşboş oturur sonra o nıye yemedın derse Allah korusun yediklerimi sayarsın yemiyorum diye sürekli laf sokardım.
ayy cok güldüm yaparım valla yada ben alısveris yapıp onlardan yemege basladığında hopp ne yapıyosun sayuılı onlar benım falan desemmmm