evinizde yiyecek içecek bir şey yok ama bilgisayar var ..garip değil mi?
bu evlilik mi şimdi?
işte kadınların yaratıcı gücü. olmayan bir evlilikten evlilik yaratmaya çalışıyorsunuz, çoook kadının yaptığı gibi. ama bu evlilik değil. doğrusunu bilseydiniz yanlışıyla kaybettiğiniz zamana acırdınız. nasıl yardım edilir size bilemiyorum, çünkü kocanızın düzeleceğini falan sanmıyorum. benim babam 10 sene önce anneciğimden 1 hafta sonra ölene kadar babannemle dedemin evine baktı. kaşık-çatalından televizyonuna çayına-şekerine herr şeyini aldı. üstelik onlar köyde, bize 500 km uzaklıkta yaşamalarına rağmen her tatilde her aralıkta bizi oraya sürükledi. bir kere tatile götürmedi be ailesini. çoluk-çocuğuna hiçbir zaman almayı aklından bile geçirmedi ama babasına araba aldı (köy yerinde neye lazımsa?). amcamla bir oldu ev aldı kasabadan. babam bizim için hiçbir birikim yapmadı, kötüsü yapmayı aklından bile geçirmedi. dedem naaptı? babannem öldükten 3 ay sonra gençlik aşkıyla evlendi, şimdi babamı evlerinin kapısından sokmuyorlar. bizden giden gitti tabi ama öyle bir kapak oldu ki babama, ilahi adalet bu işte. tabi bizden de gitsin de asıl olan anneciğime oldu. köye gittiğimizde evin her işini yapan annemdi, babanne cadısına yaranamayan laflar işiten de annemdi, 40 yılda bir gelip 2 gün kalan ve hiççbir işin ucundan tutmayan amcamın karısı şu an halen genç kız gibi ve kayınvalidesinden tek bir seviyesizlik görmedi babanne yaşadığı sürece. benim annecim 48 yaşında bizleri bırakıp gitti. babama sorsan annem çok mutluymuş da şöyleymiş de böyleymiş de. ama neler çektiğini ben çocuk halimle çok çok iyi biliyordum.
bunu anlattım çünkü içinde senin için bir kıssadan hisse var. kocan hiçbir zaman gerçekleri görmeyecek güzelim, kendini kandırma, çocuğuna ada kendini, laftan anlamıyorsa o seviyesizler topluluğunu bırak git. demesi yapmasından daha kolay biliyorum ama ya hayatın bir hiçle geçerse?
valla canım harbi çok üzüldüm pehh ne bu be,,bende 3.5 yıl önce benim düğünüm olcaktıda bana 2yıl köyde bizimle yaşa öyle yaparız düğününü demişti kayınpederim tabikide kabul edilmedi işte ozaman bağlar kopmuştu iikide kopmuş tiksiniyorum onlardan,,bence eşin senin yanında olmalıydı kendine ayrı bi iş bulsa ordan taşınsanız yada bahaneyle başka şehre gittsenizde hiç gelemeseler bende olduğu gibi
evinizde yiyecek içecek bir şey yok ama bilgisayar var ..garip değil mi?
Vardır tabi ki yiyecek içecek, anlatmak istediği bunları onun alması için para vermiyor. İhtiyaçlarını karşılamıyor vs vs. Allah aşkına herkesin evinde bilgisayar var artık. Adam kirasını vermiyor pc alıyor
Nasıl yani ?
Gitmediğin zaman zile mi basıyor?
Nedir bu büyüklerin derdi anlamıyorum ya..Daha 3 aylık bir evliliğin var.
Ben evlendiğimde değil kapımı çalmak telefonda bile kimsecikler 3-5 ay ne aradı ne sordu...Yeni evli adam bu kadar mı rahatsız edilir bilemiyorum.....
Eşindeki umursamazlıkda içler acısı...
Bu daha bir başlangıç bunu biliyor musun?
Daha şimdiden böyleyse 3-5 yıl sonrasını düşünemiyoırum..
Adam akıllı kocanla konuş...Böyle sessiz olmaya devam edersen çookk binerler tepene...Baktın eşin adam olmuyor hala bu tavırlar içinde...kayınvalidenle konuş...Baktın o da anlamıyor..Bir işe falan giremez misin?? gir çalış....Evde oturup milletin hizmetçiliğini yapma...Ömrün çürür ömrün..
Çok üzüldüm yaşadıklarına..
Allah sabır versin arkadaşım...
canim inan okurken bi irkildim, sanki ben yazmisim.
Inan ben bunu 1 sene boyunca yasadim. Gece gündüz kaynanamlardaydik, istisnasis her hafta sonu da yatali. Evimiz ayri olmasina ragmen.
Allahtan onlara maddi bir baglantimiz yoktu. AMa yinede benim esim benden vazgecti annesinden vazgecmedi.
Seni cok iyi anliyorum.
Peki esin senin ailene geliyor mu? Gelince nasil davraniyor?
Tek bir soru soracağım " EŞİNİZ NEDEN EVLENMİŞ" ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?