- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Ev bakmaya başladım. Ama oyle bir anda çiksam gidebileceğim bir yer yok şu anVe sen hala bu kişiyle aynı evde yasıyosun ara dönemi beklıuosun bu da bi cesaret bnce yarın gece aynısı olmayacagını veya ev arkadasının kötü nıyetlı ıntıkam almayacagna emın mısın ( erkek arkadasnla atıstıkları ortalık karıstgı ıcın dıyorum) bence bıran once cık ordan derım o gece de o evde ıyı kalmıssın..
Yani evet onlarla oturmamaliydım haklısınız. Olabildiğince çabuk bende çıkmak istiyorum ama şu anlık şartlar beklemem gerektiğini gösteriyor..Tabiki haklısın zil zurna sarhoşken başına çok daha kötü birşey de gelebilirdi.
Sende de hata var ama hic girmeyeyim , bir an once cik o evden.
Adamı tersledim sesimi yükselttim o da bozulmuş gibi yapıp tuvalete gitti. Bende fırsattan istifade odama kaçayım diye kalktım ama hemen geri çıktı tuvalettten koridorda gördü beni sarıldı. Bu sefer bağırmaya başladım iyice ama kimse çıkıp bakmadıadam bunları derken oturdunuz mu orada
gider ev arkadaşımın odasının kapısına dayanırdım
alın bunu buradan diye
onlar zaten sızdı ise de kilitler odama giderdim
sabah da çıngar çıkarır herkesi ayıltırdım bir güzel
Erkek arkadaşim zaten ortalıği ayağa kaldırdı. Normalde 1 ay beklemem gerekiyo ama şimdi bana sen bekle ben evide bulurum işleri de hallederim sen oluluna devam et ben alacağım seni o evden diyor.ve bunların bir kısmını (eve erkek getirilme olayı vs) erkek arkadaşınız biliyor ve hala ayrılmadınız mı?
büyük olay çıkarmadı mı erkek arkadaşınız nasıl oturursun odana gitmezsin vs diye
ben olsam olay çıkarırım erkek arkadaşım böyle bişey yapılıp sessiz kalsa
Aslında ben susmadım gerçekten tepki gösterdim ama yaşım kücük diye beni dinlemiyor kiValla bende tam oyle anladim.Hep susmussunuz tepki yok arada mesafe yok cizgi yok.Elin adamini eve getirmesinden belli senin icin.Daha ne duruyorsun??? İlla basina bisey mi gelsin.Erkek arkadasina anlat bi cozum bulun.Yapmacagin seyler ve o evde kalmaya devam edersen bizden yorum bekleme kardes.Basina geleni cekersin.Kirk yasindaki kadinla ne isin varsa.Allah kolaylik versin.
Adamı tersledim sesimi yükselttim o da bozulmuş gibi yapıp tuvalete gitti. Bende fırsattan istifade odama kaçayım diye kalktım ama hemen geri çıktı tuvalettten koridorda gördü beni sarıldı. Bu sefer bağırmaya başladım iyice ama kimse çıkıp bakmadı
Zaten 1 ay bekleyeceğimi söyledim ama bu gidiş geliş erkek arkadaşım ev bulduğu gibi taşıyacak beni bu evden"Aramızdaki fark benim edepli ve ahlaklı olmam anlamaman normal" deseydin ya..
Ya gitsin istediğiyle yatsın kalksın da evdeki gencecik kızın ırzına geçilmesine teşvik etmek, p.venlik yapmak nasıl bir karakter bozukluğudur?
Neden söyledin evden ayrılacağını? Sana ciddi manada kötülük yapan birine karşı sorumluluğun yok. Burada bir sürü insan yazıyor bir bildiğimiz var dimi?
Kirasını vermekte zorlanmaz merak ediyorsan. Sevgilisi halleder. Bir geceye bakar böyle kadınlar için..
Dalgamı geçiyorsun sen bizimle ?Benimle konuşmuyor ki. Allah korudu resmen o gece. Benim kapımın kilidi bile yok adam gelse karşilık veremezdim belki de gerçekten çok korkunç.
Yani bilmiyorum insan olan bi dinler hani ben yanlış yaptım der diye bekledim açıkcası. Zaten kendisinden normal şartlarda da haz etmiyorum. Ama bu kadar hiç yerine koyulmaz insan. Tehlikenin elbette farkındayım ve bu boyutu için çıkmak istiyorum bendenişin tehlike boyutunda değilsinde
ısrarla ben gelmeyecek diyorum o hala mecbur gelecek diyor kısmına takıldığının farkında mısın?
neden anlatmaya uğraşıyorsun ki bunu anlamadım
zaten anlayacak olsa bu şekilde umursamaz davranmazdı
erkek arkadaşının arkadaşını resmen seninle zaman geçirebilsin diye getirmişler
ama sen hala beni dinlemiyor diye saç baş yoluyorsun
Neden dalga geçeyim ki? Ben ortada dalga geçilecek bir konu göremiyorumDalgamı geçiyorsun sen bizimle ?
Haklısınız. Yani başıma cidden ilk kez böyle bir şey geliyor ve inşallah son olur. Umarım tekrarlanmadan çıkabilirim bu evdengeçmiş olsun bu olay cidden ileri boyuta gelmiş de
kimse çıkmadı ise nasıl durdurunuz orada
polisi bari arasaydınız
bakın tv de çıkan rezidansın bilmem kaçıncı katından atladı yok sevgilisinden kaçarken aşağı düştü vs haberleri bunlar işte
orada aşağı düşse idiniz örneğin sevgilisi idi diyeceklerdi o ev arkadaşın ve erkek arkadaşı
biz içerde yatıyorduk onlar da buradaydı görmedik diyeceklerdi
pisi pisine ölmüş gitmiş olacak 3. sayfada haber olacaktınız
ne olur canınızın kıymetini bilin
öyle mi ? senin ailen yok mu arkadaşım o erkek arkadaşın neredeyse tecavüze uğrayacağın evde 1 ay daha kal diyor bu konu gerçek değil bence daha önceki konuyu da biliyorum yorum yapmamıştım diyelim anlattıkların gerçek o zaman sen cidden sorunlu birisinn hani aşırı safNeden dalga geçeyim ki? Ben ortada dalga geçilecek bir konu göremiyorum
Şöyle ki 1 ay daha kalmam gerektiğini ben söylüyorum. Çünkü ben pilotaj öğrencisiyim ve gerçekten çok yoğun derslerim şu süre zarfında eşya bul, ev bul, yerlestir falan bunlara zamanım olmadığı için çıkamam diyorum. Yoksa burda kalmaya hevesim olduğu için değil. Elbette etrafımdakiler 1 ay daha dur orda demiyor erkek arkadaşım zaten ev arıyor bulduğu gibi beni taşıma taraftarı. Umarım anlatabilmişimdiröyle mi ? senin ailen yok mu arkadaşım o erkek arkadaşın neredeyse tecavüze uğrayacağın evde 1 ay daha kal diyor bu konu gerçek değil bence daha önceki konuyu da biliyorum yorum yapmamıştım diyelim anlattıkların gerçek o zaman sen cidden sorunlu birisinn hani aşırı saf
hayır anlatamadın az kalsın tecavüze uğrayacak olmak ve bunun devamının gelebileceğini bilmek mi dersler mi önemli yani sen hala olayı anlamamışsın aileni sormuştum niye aramıyorsun onları erkek aarkadaşın nerde kalıyor evinde ailesiyle birlikteyse seni geçici olarak yanına alabilir adamsa tabi ki bende senin sevgilide de iş yok ortalığı yıkmışmış pehhŞöyle ki 1 ay daha kalmam gerektiğini ben söylüyorum. Çünkü ben pilotaj öğrencisiyim ve gerçekten çok yoğun derslerim şu süre zarfında eşya bul, ev bul, yerlestir falan bunlara zamanım olmadığı için çıkamam diyorum. Yoksa burda kalmaya hevesim olduğu için değil. Elbette etrafımdakiler 1 ay daha dur orda demiyor erkek arkadaşım zaten ev arıyor bulduğu gibi beni taşıma taraftarı. Umarım anlatabilmişimdir
Anlıyorum elbette sizin düşünceniz ama keşke aşağılamasanız insanları. Ben zaten çıkacağım buradan ev ve eşya bakmaya başladık yavaş yavaş. Ama 0dan ev açıyorum öyle hop diyince olmuyor. Zaten şu an bir arkadaşımda kalıyorum dün sadece denk geldik konuştuk o kadarhayır anlatamadın az kalsın tecavüze uğrayacak olmak ve bunun devamının gelebileceğini bilmek mi dersler mi önemli yani sen hala olayı anlamamışsın aileni sormuştum niye aramıyorsun onları erkek aarkadaşın nerde kalıyor evinde ailesiyle birlikteyse seni geçici olarak yanına alabilir adamsa tabi ki bende senin sevgilide de iş yok ortalığı yıkmışmış pehh
Ayrılacağım ev bakmaya başladım umarım halledebilirizGec bile kaldınız
Yarın öbür gün komsular sikayet etse evden atılırsınız zaten gece gece adamların gelme amacı belli
Kendinizi kötü kadın pozisyonuna daha fazla düşürmeden ayrılın
Seni değil sevgilini aşağılıyorum ben bağırıp çağıracağına icraat göstersin tecavüz bu şuan başına gelmediği için rahat rahat konuşuyorsun benim ailem var ya o evi yıkar sülalem yığılır o eve ayrıca bir süre daha idare et ben ev bakıcam diyen adam da gerekmez zaten sen bunu iyice bi düşün benceAnlıyorum elbette sizin düşünceniz ama keşke aşağılamasanız insanları. Ben zaten çıkacağım buradan ev ve eşya bakmaya başladık yavaş yavaş. Ama 0dan ev açıyorum öyle hop diyince olmuyor. Zaten şu an bir arkadaşımda kalıyorum dün sadece denk geldik konuştuk o kadar
yapılacak şey çok basit.ev arkadaşınız çok saygısız. ayırın evleri rahat edin. ayrıca size saygı göstermek zorunda ve erkek arkadaşını eve çağırdığında kabul etmeyin. sonuçta tek yaşamıyor kendisi.Merhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?