Kendi Evinde Sözlü Taciz?

adam bunları derken oturdunuz mu orada

gider ev arkadaşımın odasının kapısına dayanırdım

alın bunu buradan diye

onlar zaten sızdı ise de kilitler odama giderdim

sabah da çıngar çıkarır herkesi ayıltırdım bir güzel

Ev bakmaya başladım. Ama oyle bir anda çiksam gidebileceğim bir yer yok şu an

Tabiki haklısın zil zurna sarhoşken başına çok daha kötü birşey de gelebilirdi.
Sende de hata var ama hic girmeyeyim , bir an once cik o evden.
Yani evet onlarla oturmamaliydım haklısınız. Olabildiğince çabuk bende çıkmak istiyorum ama şu anlık şartlar beklemem gerektiğini gösteriyor..

Adamı tersledim sesimi yükselttim o da bozulmuş gibi yapıp tuvalete gitti. Bende fırsattan istifade odama kaçayım diye kalktım ama hemen geri çıktı tuvalettten koridorda gördü beni sarıldı. Bu sefer bağırmaya başladım iyice ama kimse çıkıp bakmadı

Erkek arkadaşim zaten ortalıği ayağa kaldırdı. Normalde 1 ay beklemem gerekiyo ama şimdi bana sen bekle ben evide bulurum işleri de hallederim sen oluluna devam et ben alacağım seni o evden diyor.

Aslında ben susmadım gerçekten tepki gösterdim ama yaşım kücük diye beni dinlemiyor ki

geçmiş olsun bu olay cidden ileri boyuta gelmiş de

kimse çıkmadı ise nasıl durdurunuz orada

polisi bari arasaydınız

bakın tv de çıkan rezidansın bilmem kaçıncı katından atladı yok sevgilisinden kaçarken aşağı düştü vs haberleri bunlar işte

orada aşağı düşse idiniz örneğin sevgilisi idi diyeceklerdi o ev arkadaşın ve erkek arkadaşı

biz içerde yatıyorduk onlar da buradaydı görmedik diyeceklerdi

pisi pisine ölmüş gitmiş olacak 3. sayfada haber olacaktınız

ne olur canınızın kıymetini bilin

Zaten 1 ay bekleyeceğimi söyledim ama bu gidiş geliş erkek arkadaşım ev bulduğu gibi taşıyacak beni bu evden

Yani bilmiyorum insan olan bi dinler hani ben yanlış yaptım der diye bekledim açıkcası. Zaten kendisinden normal şartlarda da haz etmiyorum. Ama bu kadar hiç yerine koyulmaz insan. Tehlikenin elbette farkındayım ve bu boyutu için çıkmak istiyorum benden

Haklısınız. Yani başıma cidden ilk kez böyle bir şey geliyor ve inşallah son olur. Umarım tekrarlanmadan çıkabilirim bu evden

Neden dalga geçeyim ki? Ben ortada dalga geçilecek bir konu göremiyorum
öyle mi ? senin ailen yok mu arkadaşım o erkek arkadaşın neredeyse tecavüze uğrayacağın evde 1 ay daha kal diyor bu konu gerçek değil bence daha önceki konuyu da biliyorum yorum yapmamıştım diyelim anlattıkların gerçek o zaman sen cidden sorunlu birisinn hani aşırı saf

Şöyle ki 1 ay daha kalmam gerektiğini ben söylüyorum. Çünkü ben pilotaj öğrencisiyim ve gerçekten çok yoğun derslerim şu süre zarfında eşya bul, ev bul, yerlestir falan bunlara zamanım olmadığı için çıkamam diyorum. Yoksa burda kalmaya hevesim olduğu için değil. Elbette etrafımdakiler 1 ay daha dur orda demiyor erkek arkadaşım zaten ev arıyor bulduğu gibi beni taşıma taraftarı. Umarım anlatabilmişimdir

hayır anlatamadın az kalsın tecavüze uğrayacak olmak ve bunun devamının gelebileceğini bilmek mi dersler mi önemli yani sen hala olayı anlamamışsın aileni sormuştum niye aramıyorsun onları erkek aarkadaşın nerde kalıyor evinde ailesiyle birlikteyse seni geçici olarak yanına alabilir adamsa tabi ki bende senin sevgilide de iş yok ortalığı yıkmışmış pehh

Anlıyorum elbette sizin düşünceniz ama keşke aşağılamasanız insanları. Ben zaten çıkacağım buradan ev ve eşya bakmaya başladık yavaş yavaş. Ama 0dan ev açıyorum öyle hop diyince olmuyor. Zaten şu an bir arkadaşımda kalıyorum dün sadece denk geldik konuştuk o kadar

Gec bile kaldınız
Yarın öbür gün komsular sikayet etse evden atılırsınız zaten gece gece adamların gelme amacı belli
Kendinizi kötü kadın pozisyonuna daha fazla düşürmeden ayrılın

Seni değil sevgilini aşağılıyorum ben bağırıp çağıracağına icraat göstersin tecavüz bu şuan başına gelmediği için rahat rahat konuşuyorsun benim ailem var ya o evi yıkar sülalem yığılır o eve ayrıca bir süre daha idare et ben ev bakıcam diyen adam da gerekmez zaten sen bunu iyice bi düşün bence

yapılacak şey çok basit.ev arkadaşınız çok saygısız. ayırın evleri rahat edin. ayrıca size saygı göstermek zorunda ve erkek arkadaşını eve çağırdığında kabul etmeyin. sonuçta tek yaşamıyor kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…