- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Erkek arkadaşımla sinirli olması dısında bir sorunumuz yok çok şükür. Zaten az önce 1 ay daha evde durmam gerektiğini sonra çıkacağımı ama bu süre zarfında sevgilisini evde istemediğimi söyledim. Gelecek mecbur doğm gunüme de gelicek izinli olduğu günlerde de gelicek dedi..Ev arkadaşınızın değil sizin ev arkadaşınıza surat yapmanız lazımdı.
Adam size tecavüz bile edebilirdi , sarhoşmuş üstelik. Kesinlikle evinizi ayırın, sevgilinizle de aranızı düzeltin. Böyle olacağını bilmiyordum özür dilerim falan diyebilirsiniz.
Kendinizi sevgilinizin yerine koyun , onun ev arkadaşı evlerine iki kızla gelse kızın biriyle başbaşa kalsa sevgiliniz, ustune kız sevgilisine sarksa burda ayrılın size yalan söylüyor sevgiliniz bole diyenler olurdu. Yatmadıkları ne malum sevgilinizin derdik. Yani demek istediğim ev arkadaşınız sizi cok zor ve cirkin bir durumda bırakmış.
Bence evden ayrılacağınızı bile taşınacağınız evi falan ayarladıktan sonra son dakika söyleyin ki size bir pislik yapamasın. 37 yaşında hayatın afedersin kaşarladığı biri sizin gibi iyi niyetli birine pislik yapmadan yolunu ayırmaz .
Erkek arkadaşımla sinirli olması dısında bir sorunumuz yok çok şükür. Zaten az önce 1 ay daha evde durmam gerektiğini sonra çıkacağımı ama bu süre zarfında sevgilisini evde istemediğimi söyledim. Gelecek mecbur doğm gunüme de gelicek izinli olduğu günlerde de gelicek dedi..
Haýir anlamıyorum eve getirme dedim. Hala gelecek diye diretiyor bu kadar rezillikten sonra anlamış değilim yani ben olsam utancımdan yüzüne bakamazdımCanım bence yalandan aranı düzeltmiş gibi yap ev arkadaşın sana gardını indirsin. Ondan sonra bir anda çık yeni adresini de verme. Bak o kadın suan sırf sana pislik yapmak icin bile eve birini getirir sen uyurken odana sokar. Bunları seni korkutmak icin demiyorum inan başına bir sey gelse Allah korusun polisi falan gelene kadar olan olur. Ortalık pislik dolu. Odana da bir sürgülü kilit çak en azından. Kolayca satın alıp kendin takabilirsin. O bir aylık sure de de her an tetikte ol koru kendini.
Haýir anlamıyorum eve getirme dedim. Hala gelecek diye diretiyor bu kadar rezillikten sonra anlamış değilim yani ben olsam utancımdan yüzüne bakamazdım
Yani elbet bulurum kalacak bir yer. Ama onlar için ben neden keyfimi bozuyorum ki cidden çok bunaldım artık.Çünkü siz normal utanma duygusu olan bir insansınız. O kız kendince yaşı da büyük olduğu icin seni takmiyor gibi davranıp üzerinizde baskıyla istediklerini kabul ettirmeye çalışıyor. Eviniz dışında kalabileceğiniz bir yer var mi? Ben getirmeni istemiyorum ama illa gelecekse de bana o günleri soyle o gün evde olmam deyin. O kadının sevgilisi de sapık olabilir, arkadaşı gibiyse sizin icin de uzun boylu guzel kız falan demiş hic guven vermedi o adam da .
Çok rica minnet oturttular beni. Yani şu an çıkamam kiTecavuze ugrayabilirdin.
Hangi cesaret hala o insanla kaliyorsun?
Gecenin 2 sinde gelen adamlarla ne diye ayni yerde oturuyorsun?
Acilen cik o evden.
Konuştum kendisiyle. 1 ay zamana ihtiyacım var maalesef. O zaman zarfında o adam gelmesin eve dedim. Hala mecbur gelecek diyor izin günlerinde falan tabi ki bizde olacak diyor.. Ne yapacağımı sasırdım. Evden çıkmam çok saçmaymış çok büyütüyormuşum lafı evirip çeviriyormuşum sürekli öyle diyor.Erkek arkadaşın olduğunu bile bile seni bu duruma düşürmesi gerçekten çok ayıp ! Elin sarhoş adamı ne yapacağını da bilemezsin.Ayrıca siz oradayken odaya gitmeleride iğrenç gerçekten çocuk değiliz yani içeride evcilik oynamıyorlar heralde.Zaten senin 37 yaşında biriyle eve çıkman çok büyük hata çıkacaksan da kendi yaşıtın seninle aynı hayat görüşünde olan insanlarla çıkmalısın.Hemen ayrıl o evden konuşmazsa konuşmasın kendi bilir
Çok rica minnet oturttular beni. Yani şu an çıkamam ki
Zaten normalde elin gerizekali kadini icin keyfini bozma derim ama kadın hem yüzsuz hem de eve sapıkları dolduracak kadar kafadan kırık. Kendi güvenliğiniz için sevgilisi gelince evde durmayın dedim. Zaten bir ay kalmış idare edin arkadaşınızda kalarak.Yani elbet bulurum kalacak bir yer. Ama onlar için ben neden keyfimi bozuyorum ki cidden çok bunaldım artık.
Çıkacağım umarım. Annem tamam babanla konuşalım dedi ama bilmiyorumKapina kilit taktir, asma kilit bile olur.
Uyurken kesinlikle odani kilitle madem suan cikamiyorsun.
Ara tatilde de o evden cik
Yani aklım almıyor. Ben lafı evirip çevirip öyle şey yapıyormuşum. Cok büyütüyormuşum. Çok sacmaymış bu yaptığımZaten normalde elin gerizekali kadini icin keyfini bozma derim ama kadın hem yüzsuz hem de eve sapıkları dolduracak kadar kafadan kırık. Kendi güvenliğiniz için sevgilisi gelince evde durmayın dedim. Zaten bir ay kalmış idare edin arkadaşınızda kalarak.
Sarhoş adam öyle şeyler konuşurmuş şansını denermiş benim izin verio vermememle alakalıymıs öyle diyor ev arkadaşım. Delirdim gerçekten delirdim keşke konuşmasaydımSarhoş adam sana bişey yapmaya kalksa kim kurtaracaktı seni adamın elinden?
Bir an önce evden ayrıl
Çok gençsin belki tehlikenin farkında değilsin ama bu tipte bi insan hAyatının mahvolmasına sebep olabilir. Herkes sarhoş evde, başına bir şey gelse geri dönüşü yok. 1 ay muhatap olma içeriden kitle odanı, adam geleceği zaman bi arkadaşına vs git kesinlikle evde kalma derimSarhoş adam öyle şeyler konuşurmuş şansını denermiş benim izin verio vermememle alakalıymıs öyle diyor ev arkadaşım. Delirdim gerçekten delirdim keşke konuşmasaydım
Bilmiyorum elimden geleni yapacağım. Zaten hiç aa yok sen haklisın tama gelmez demiyor. Adam gelecek mecbur diyor başka bişey demiyor. Erkek arkadaşım desen o adami gördüğüm yerde ölduresiye döveceğim diyor vallahi anlamadımÇok gençsin belki tehlikenin farkında değilsin ama bu tipte bi insan hAyatının mahvolmasına sebep olabilir. Herkes sarhoş evde, başına bir şey gelse geri dönüşü yok. 1 ay muhatap olma içeriden kitle odanı, adam geleceği zaman bi arkadaşına vs git kesinlikle evde kalma derim
1 ayım var maalesef o dönemde kendimi olabildiğince korumaya çalışacağımAllahtan Başına kötü şeyler gelmemiş. Hepsi sarhoş ne yapacağı belli olmaz ve hayatın mahfolabilir. Kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?