Gebeliğe Hazırlık Kendi isteğinizle gebelik düşünmediğiniz için hiç bu tür sorulara maruz kaldınız mı? (Acil cevap)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Konunuza yorum yapan üyeler , sizin stres topunuz mu ?

Sorununuzu konunun muhatabı olan arkadaşınızla çözün o zaman; üyelere alttan alttan imalı yorumlar yapmayın.

Son düzenleme:
Forumda konu açıp , konunuza yorum yapan üyeyi tersleyene kadar , arkadaşınıza söyleseydiniz o zaman.
Daha sonra onun yüzüne söylemediğimi nerden biliyorsunuz ya? Size soruyorum böyle hadsiz sorular size normal mi geliyor? Ben mi suçluyum? Daha önce çocukları olmayan insanlara ne sorular soran insanlar gördüm. Allah aşkına bu soruları soranlar size mantıklı mı geliyor bana onu söyleyin burda beni yargılamayın. Nasıl bi toplum olmuşuz ya gerçekten üzülüyorum yazık

Bu tür dengesiz insan çok canım aynı sorunları bende yaşadım ağızlarına ne geliyorsa onu söylüyorlar bilip bilmeden cahilce konuşup duruyorlar. Hiç bilmiyorlar ki soracaklari yersiz sorular karşıdakinin canını ne kadar yakacak benimde canımı çok sıkan bir konuydu bu önceden çok üzülüyordum en yakınlarım bile çok üzdü beni artık umursamıyorum kimseyi ilgilendirmez senin hayatın yaşantın takma moralini bozmana bile değmez inanki

Kimse sizi suçlamadı. Gerginliğinizi konuya yazan insanlardan çıkarmaya hakkınız yok.

Arkadaşınızla samimiyetinizi veya sohbetlerinizi bilme imkanımız yok. Söylediği söz karşısında , kendisine cevap verip vermemek veya bundan sonra arkadaşlık edip etmemek sizin tercihiniz.

Ben 7 aydır evliyim evliliğimin 2.haftasında soran oldu sanki ısmarlama bebek yapıyoruz biz, takmayın rabbim sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin

İlk zırvalığı olup olmadığını nerden biliyorsunuz? İlk defa böyle bişey sordu. Defalarca bu soruya maruz kalsaydım çoktan kesmiş olurdum arkadaşlığımı
Bu kadar net ve çata çat cevap verecek bir insansanız arkadaşınıza bildirseydiniz ya haddini

Bu kadar net ve çata çat cevap verecek bir insansanız arkadaşınıza bildirseydiniz ya haddini
Hemcinsinizi anlamayacak kadar körsünüz. Tek sorun benim o an cevap verip verememiş olmam değil mi.. Problem böyle bi sorunun sorulmuş olması değilde benim cevap verip verememiş olmam. Kadın kadının halinden anlamıyor ne hale gelmişiz

Ya kızlar kusura bakmayın ama artık çoğunuz saçmalamaya başladınız.Bu soruyu biri size sorsa sinirlenir,hadsiz dersiniz ki coook da haklı olursunuz.Uye gelip sorunca normal karşılamasını bekliosunuz.Ya bı buçuk sene çok uzun hemen olmaz zaten çocuk diyen bile çıktı ya.Pessss.Onu diyen üyeyle konu sahibine bu hadsiz soruyu soran üye arasında hicbi fark yok.Sevgili konu sahibi ben olsam o arkadaşımla arama ciddi bı mesafe koyardım.Bu ne hadsiz bı soru ya.Kimene ne zaman çocuk yapacağınızdan.Bu insanlarla arana mesafe koyacaksın ki hadsizler haddini bilmeyi öğrensin.Bi de arkadan dedikodu yapmakla suçlamış bazıları konu sahibini yahu bu forumdaki herkes de İsveçli zatenkonu komşu,arkadaş,gelin,gorumceden bı haber yasiolar,asla dedikodu yapmiolarkar yağdığında kahvelerini kitaplarını alıp pencerede takiliolar

Allah razı olsun ya gerçekten anlayan biri daha çıktı. O kadar üzülmüştüm ki bu soruyu duyunca gözyaşlarına boğulmuştum. Çok doğru şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim

İnanın okurken bile sinir oldum. Ben de 1 yıllık evliyim. Bayramda büyüklerimi bayramlaşmak için aradığıma dahi pişman oldum. Her aradığım çocuk muhabbetine giriyo direk. Ben de olsun istiyorum çocuğum ama soranlara henüz düşünmüyoruz dememe rağmen doktora git tedavi ol diyen bile oldu. Can sıkıcı evet ama yalnız değilsiniz. Hepimiz malesefki maruz kalıyoruz bu saçmalıklara.

Sizin sinir sisteminizle benim ki bir değil ben gayet relax biriyim 2 seneyi geçti evliyim akrabalarım soruyor sürekli hani yok mu yeter artık diye niye kızayım niye sinirleneyim büyük sorumluluk henüz düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum. İncilerim de dökülmüyor. 6 aydır deniyoruz olmuyor mesela, gocunmuyorum da hiç. Ne yapayım takdiri ilahi deniyoruz ama bakalım da diyebiliyorum. İnsanız olmayadabilir. Ayıp değil günah değil. Söylemesi de sorması da ayıp değil bana göre. Birini arkadaşım olarak seçtiysem o kişi bana hani ya bebek düşünmüyor musunuz? Bir problem mi var diye sorabilir sonuçta bi samimiyetimiz varsa öğrenmek isteyebilir. Sizin sinirleriniz çok laçka olmuş.

Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder Cehalet çok kötü bişey ama ne yazık ki ülkemizde böyle

Katılıyorum

Nasıl bir çevreniz var ki. Çok mu uzun bu süre yani anlamadım. Ben de korunuyordum, evlendikten 1,5 sene sonra hamile kaldım. Sadece eşimin babaannesi bir yıl sonra artık torun görsek muhabbeti yapmıştı. Ona da daha erken demiştim. Siz diyemediniz mi bir şey, neden?

Sana uymayan hoşuna gitmeyen cevapların hepsine beğenmedim atman çok komik. Konu seninmiş gibi sahiplenmeler falan. Hiç te saçmalamamışlar. Bir dahakine düşünmüyoruz demek zor değil demişler ne var bunda. Nesin sen avukat falan mı isteyen istediğini düşünür.
Konu sahibi madem çok doldu sinirlendi bizi carladığı gibi arkadaşını carlasaydı.
Sizler gibi aşırı takıntılı, pireyi deve yapan insanlar için hayat gerçekten zor olmalı.

Arkadaşınız hadsizlik etmiş ama bazı insanlar böyle. İnsanların yatak odası hakkında konuşmaya bile cesaret edebiliyorlar. İyilik için söylediysede patavatsız üslupsuz konuşmuş. Siz umarım ağzının payını kibar bir şekilde vermişsinizdir. Aranızda ki bağ nekadar kuvvetli bilmiyorum ama bu soru için küsüp kocaman mesafeler koymaya gerek görmüyorum ben. Siz bu konudaki tavrınızı net bildirirseniz oda kendiliksiz biri değilse bidaha bu konuyu açmaz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…