Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

iyi bir baba mı.
annem diyebilmiş ama çocuğum dememiş biraz realist olun .
eşiniz kendisi gitmek istemese anlarım koca adam annem istemiyor diyerek gitmekten vazgeçiyor. gerçekten sorun. ilerde annesi nelerden vazgeçmesini isteyecek .
Konu sahibi hiç bir öneriyi kabul etmiyor o bu hayatı yasar gider alışmış aslında olan gençliğine oluyor kendine oluyor.

Çocuğumun babasıyla uyumak için çırpınışlarını, her gece onunla yatarken gözlernin içinin nasıl güldüğünü, birlikte yemek yaparlarken ve bisikletle babası arkasına onu atıp gezdirirkenki mutluluğunu, hem babasına hem bana aynı anda sarıldığında nasıl kahkahalar attığını, üçümüz oyun oynarken nasıl dünyanın en mutlu çocuğuna dönüştüğünü görmesem, bunlara bir kez şahit olmamış olsam inanın boşanırdım. Çok küçük. 3 yaşında. Çok mülayim ve naif, ağzı var dili yok uslu ve huzurlu bir çocuk. Hem de erkek çocuğu babayla çok mutlu. O etkilenir diye çok rahatsızım, yoksa boşanmak iyi bir çözüm. Bununla sürekli karşı karşıya getirlyoum zaten eşim tarafında

Ben ilişkilerine hc karşmyorm ki artk. Sadce benm de hayatım var ve ben de gençliğimde bir yurt dışı tecrübesi yaşamış olrsam akademik kariyermde çok artısı olacak bana. Zaten 1 yıl gideceğim, 1 yıl annesine göz kulak olmak için tr de kalacağım. Yani kendisi de çocuğunu 1 sene görmeyecek
benim kv yemeğimi yapar evimi temizler, yine de hayatta 1 sene beraber kalmazdım.

Ben de çocuk öncesi boşanmadığıma üzülüyorum. Bir aile olamadık biz hala. Ama çocuğumuz babası ve benmle öyöe mutlu huzurlu ki... Onsuz uyumaz, 3 yaşında erkek çocuğu. Kıyamıyorum çok çaresiz hissediyorum
boşandığınız zaman eşiniz babalık görevinden istifa etmiyor.

Valla durum ne zaman netleşecek belli değil ama şndi de bana diyor ki eğer annemle aran iyi olrsa en azından senin burda olduğun sürede ben de gidebilirm diyor. Ya şaka gibi ben kendime bir eğitm fırsatı buldum orada geçen yıl, adam kayıt yaptıracağımdan falan öyle korktu ki hayır sakın olmaz öyle şey aklından bile geçirme diye diye vazgeçirdi beni. Neden cnkü ben orda en cok 1 yıl kalabilirm ama bulduğum program 2 yıllıktı. Yani bu kadın yüzünden hayatımda karşıma cıkan en büyüj yurtdşı fırsatını değerlendirsem bile dil kursu haricinde birşey yapamayacağım...
Eğitim fırsatı bulduysanız eşiniz ne derse desin gitseydiniz.Neden sizin secimlerinizin sorumluluğu kv olsun ki?Kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.

Evi sizin tek lafınızla ayırdığına emin misiniz?
Belki kendisi rahat edemedi, rahat sevişemedi mesela?
Tek lafınızla her şey olsa bir laf söyleyip yurtdışına da giderdiniz. Ama o size sen anneme bak ben gideyim demiş. Bunu diyen, bekleyen, isteyen insanin beni sevdiğine, saydığına, değer verdiğine inanmazdım.
Değerinizi doğru yerlerde arayın derim.
Yok hala ben annemle yaşamak istiyodm senin yüzünden taşndk der

Düzelmemi yoksa sizin kabullenmeniz mi?
Bence bunun üzerine bir düşünün.

Annesinin lafına bu kadar bağlı adam sizin tek lafınızla evi ayırmazdı bence. Annesi sizden rahatsız olduğu için izin vermiş olabilir.
Annesi yalvardı gitmememiz için ama eşim eziyetlerini gördüğü için kararlıydu şuan öyle bir dueum olmadgı için duygusal davranıyor annesine larşı daha yumuşak

Bende
inanın anne oğul 2 gün aynı evde karsalar birbirlerine girerler. şimdi sizinle veli olduğu için anne oğul pek kıymetli birbirine. yazık o kadar kıymetli annesi varsa evlenmeyecekti. Çocuğunuzu bile gözü görmüyor. acaba yaşanan her olayda sizin alttan almanız ona her istediğini söyleme yada yapma hakkı nı mı vermiş. kimse vazgeçilmez değildir
Evlenmeden önce uzuunnnn yıllardır birlkte yalıyorlardı söylediğine göre cok mutlularmış

Benim durumumdan bir tik daha yukarda bir sorun yasiyorsunuz.Her zaman ayni seyi soyliycem.Benimki bosanirim senden benim paketimi kabul etmezsen sen bilirsin dedi.Ayni seninkinin dedigi gibi.Esiniz anasindan kurtulunca da aile olamazsiniz deneyin tabii denemekten zarar cikmaz.Hayatta oldugu surece o sizin kuyrugunuz unutmayin.Kurtulmaya calismayin uzulen siz olursunuz yine .Terapi ile ancak bozulan psikolojinizi toparlarsiniz.
Dunyanin obur ucuna gitseniz annemi napicaz diyen bir koca olacak yaninizda .
Ya bendeki kafa da bi gideyim gerisi iyi olur hep😂

Eğitim fırsatı bulduysanız eşiniz ne derse desin gitseydiniz.Neden sizin secimlerinizin sorumluluğu kv olsun ki?Kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Bu karardan çok maddi tarafı ilgilendiren bir konuydu o sebeple kendi gücüm yetmedği için rest çekip ben gidyorm sen kal diyemedim. Mümkn değil cnkü eşimin gideceğimz ülkenin para birmiyle kazandığı paranın desteği olmadan o eğitmi almam

Ya resti çekeceksiniz eşiniz sizin ortak kararlarınızla annesinin kararları arasında bir seçim yapacak ya da kaynananızın size uygun gördüğü hayatı yaşamaya devam edeceksiniz.

Bu karardan çok maddi tarafı ilgilendiren bir konuydu o sebeple kendi gücüm yetmedği için rest çekip ben gidyorm sen kal diyemedim. Mümkn değil cnkü eşimin gideceğimz ülkenin para birmiyle kazandığı paranın desteği olmadan o eğitmi almam
Anladım o zaman yapacak bir şey yokmuş

Back
X