İnşallah yapabilirm artık korkmadanEşinizden ayrılın demiyorum zaten seviyorsunuz ama keskin ve etkili hamleler yapın yoksa kayınvalide hayatıni cehenneme çevirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yapabilirm artık korkmadanEşinizden ayrılın demiyorum zaten seviyorsunuz ama keskin ve etkili hamleler yapın yoksa kayınvalide hayatıni cehenneme çevirir.
Annesini seçeceği besbelli maalesefYa resti çekeceksiniz eşiniz sizin ortak kararlarınızla annesinin kararları arasında bir seçim yapacak ya da kaynananızın size uygun gördüğü hayatı yaşamaya devam edeceksiniz.
O zaman siz de onu seçmeyin.Annesini seçeceği besbelli maalesef
Evwt hem bu konuda hem tüm hayatımızda en büyük sorun bu maalesefkendini terk edip giden kocasinin yerine koymus oglunu.. koymus kafaya gondermeyecek sizi. gitseniz orada esiniz huzur bulmayacak. tek careniz o kadini da götürmek gibi duruyor ama sizin nefes almaya ayri kalmaya ihtiyaciniz var anliyorum. bence sorun burada esinizin de annesine bagimli olmasi.
Annesi inanın kendisinden başka hiç kimseyi düşünmyor. Sanırsınz ki dğnya onun yüzü suyu hğrmetine dönüyor ve benm ailem dahil herkes ona hizmet etmekle yükümlüAnnesi eşinizi etkilemiş gitme kararında aslında iş konusunda onun yararına olacak bir durumu elinin tersiyle itmiş oluyor.
Annesi düşünceli bir insan olsa oğlunun mutlu olmasını yükselmesini başarılı olmasını ister ah bu kayinvalideler...
Valla boşanmayı kafamda güzelce kurguluyorum ve kendimi ikna etmeye çalışıyorum, sonra bir bakıyorum ki gelmiş bana kahve yapmış sarılmış sohbet ediyoruz kıyamıyorum hemen bir ümit yeşeryor içimdeÇok bencil bir insan anlaşılan inanın çok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsunuz Allah yardımcımız olsun inşallah
Anlıyor gidesiniz geldiğini, dayıyor bir parmak balı, o sizi 1 ay daha götürür zaten.Valla boşanmayı kafamda güzelce kurguluyorum ve kendimi ikna etmeye çalışıyorum, sonra bir bakıyorum ki gelmiş bana kahve yapmış sarılmış sohbet ediyoruz kıyamıyorum hemen bir ümit yeşeryor içimdebenim işimin iki ucu da çıkmaz maalesef
O zaman çok ciddi şekilde eşinizi alıp karşınıza konuşacaksınız. Kahve yapın elini tutun.. Bak canım seni çok seviyorum. Seninke mutluyum ama bu hayat tarzını kaldıramıyorum. Eğer gitmiyorsak yurtdışına ben ciddi şekilde ayrılmayı düşünüyorum diyeceksiniz. Annesini seçip ayrılan erkek de çok bu durumda ama en azından düzelmeyeceğini anlar kendinizi bu tahakkümden kurtarırsınız. Çekilecek dert değil. Annesinin psikolojisinin normal olmadığına eşinizi ikna etmelisiniz.Valla boşanmayı kafamda güzelce kurguluyorum ve kendimi ikna etmeye çalışıyorum, sonra bir bakıyorum ki gelmiş bana kahve yapmış sarılmış sohbet ediyoruz kıyamıyorum hemen bir ümit yeşeryor içimdebenim işimin iki ucu da çıkmaz maalesef
Ailesi aradığında açmayarak gelmek istediklerinde evde yokum uygun değilim diyerek. Onları gerçekten sevmediğimi vr istemediğimi sonuna kadar hissettiren davranışlar yaparak sonunda anladılar ki harbiden sevmiyorum istemiyorum çektiler ellerinş ayaklarınıYaaaaa nasıl yaptınızz taşınarak mı ayrılarak mı?
Valla bilmiyorum ki zamana bıraktım artık bekleyip görücemEşinizi seviyorsunuz o yüzden zaten bu zamana kadar katlanmissiniz kayinvalidenize çok zor bı karar bı yuvayı dağıtmak çocuğunuz da varmış eşinizle geleceğiniz için güzel bir konuşma yapsanız yine de fikri sabit mı kalır
Ay yok o gitmeme bişey demez ondan değil gerçekten beni sevdiği icn yapıyo olabilir aralarda hatrlyo demekki sevgisiniAnlıyor gidesiniz geldiğini, dayıyor bir parmak balı, o sizi 1 ay daha götürür zaten.![]()
Bunu kaç kere yaptım Allah bilirO zaman çok ciddi şekilde eşinizi alıp karşınıza konuşacaksınız. Kahve yapın elini tutun.. Bak canım seni çok seviyorum. Seninke mutluyum ama bu hayat tarzını kaldıramıyorum. Eğer gitmiyorsak yurtdışına ben ciddi şekilde ayrılmayı düşünüyorum diyeceksiniz. Annesini seçip ayrılan erkek de çok bu durumda ama en azından düzelmeyeceğini anlar kendinizi bu tahakkümden kurtarırsınız. Çekilecek dert değil. Annesinin psikolojisinin normal olmadığına eşinizi ikna etmelisiniz.
Eşiniz iyi idare etmiş durumu o haldeAilesi aradığında açmayarak gelmek istediklerinde evde yokum uygun değilim diyerek. Onları gerçekten sevmediğimi vr istemediğimi sonuna kadar hissettiren davranışlar yaparak sonunda anladılar ki harbiden sevmiyorum istemiyorum çektiler ellerinş ayaklarını