- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Çok hevesli durmamak için birşey demedim ama yaptığı çok ayıpBüyük ihtimal bu sebepten geri durdu sonuçta bir giriş yapmış ve bu abinize sormuş.Sormadan evvel iyice düşünmüştür bu naber nasilsin muhabbeti değil ki,bikdigin hayirli iş muhabbeti.Abide o iş olmaza bagladiysa geri cekilmesi normal yani.Bence abiye siz sitem edinde bir daha en azindan karismasin sizin isinize.
Zaten beğenim geçmiş bir gönderisine idi yani çok açık dikkat çekmek amaçlı yaptımBir yorum falan at bakalım paylaşımına
Bir smile emoji
Gelsin gerisi
Bence bşr dene
Belki farketmedi beğenini
Senin çok geç farkettiğin gibi
Evet Ya bir de bana diyor olmaz dedim Vs
Yani sanane be adam
Ne yazayım :)O zaten ilk adımı atmış, bi adımda sen at ne kaybedersin ki belki de hayatının aşkıdır!!!?!! mesaj attt
E işte bende onu anlamadımAbi niye karari kendi vermis onu anlamadim
Bunu yapamam sanırım yao abiyi ara söyle sen olmaz dedin ama ben bi bktım beğendim bence bi konuşsak fena olmaz de
E işte bende onu anlamadım
Bunu yapamam sanırım ya
Muhakkak bende öyle diyorumTam bogmalik
Vardir hayır ya
Böyle konularda aracı yapan ben değilim ki , böyle muhabbetlerim yok onunlaneden ki? size böyle konularda aracı olacak kadar samimiyetiniz varsa bence söyleyebilirsiniz...valla böyle çekingen kalarak hayatınızın aşkını kaçırabilirsiniz de
Yok hayır evli barklı adam durum öyle değilBu aracının kendisinin sizde gözü mü var her kismetinize engel oluyor? Ya da ağzınızı mı arıyor böyle şeyler uydurup?
Madem zaten facede arkadaşsiniz direkt yazıp sorun, x abi şöyle birşeyler dedi, doğru mu diye.
Ben de sizi tanımak isterim diyeceksin.Yok hayır evli barklı adam durum öyle değil
Ama kendisi böyle eleştirel kolay kolay beğenmeyen bir tip
Doğru derse ne diyeceğim ki
Az önce messengerdan mesaj attım, grupta bir soru sormuş ona yanıt yazdım. Sadece teşekkürler yazmış. Bu bahsi kapatıyorum bende yorumlarınız için teşekkür ederimBen de sizi tanımak isterim diyeceksin.
Tez zamanda ondan çok daha hayırlısı çıksın karşına inşallah.Az önce messengerdan mesaj attım, grupta bir soru sormuş ona yanıt yazdım. Sadece teşekkürler yazmış. Bu bahsi kapatıyorum bende yorumlarınız için teşekkür ederim
Hayırlısı inşallah teşekkür ederimTez zamanda ondan çok daha hayırlısı çıksın karşına inşallah.
Merhaba,
Bir önceki konumda bahsettiğim bir mesele vardı buraya özet geçeceğim önce, muhabbetim olan tanıdığım bir abime biri beni sormuş hani kimdir nasıl kızdır Vs, bu abimde farklı şehirlerde olduğumuz için uzaktan uzağa olmazsınız türünden şeyler söylemiş. Başka birşey söyledi mi bilmiyorum. Kendisinin bana anlattığı böyle.
Neyse ben bunu duyunca sosyal medyadan biraz stalkladım. Bu tarz şeyler sürekli oluyor, kulagıma geliyor ama uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkilendim. Üstelik tanımadan. Belki de bunun adı elektrik almaktırher neyse bende son paylaştığı gönderisini beğendim. (bu arada Facebook’ta arkadaşmışız zaten meslektaş olduğumuz için kabul ettim heralde zamanında hatırlamıyorum) yani kendimce bir ışık yaktım ama hiç bir ses çıkmadı ondan sonra. 3 gün oldu.
Kendi kendime gelin güvey oldum heralde sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?