Çünkü mutlu olmaktan korkuyorsun. O mutluluk bozulacak diye kendini bırakmıyorsun mutlu olmaya. Bir tarafın hep bir arıza hep bir sorun arıyor ki kendini kaptırıp gitme.
Ya adam daha napacak sana. Cidden umursuyor, ilgileniyor, biliyorsun "katlanıyor"... Ben bu konuda kesinlikle eniştemin tarafındayım.
Sen devamlı bir sonraki aşamayı düşünüp o olmayınca veya beklediğin hızda olmayınca huysuzlaşıyorsun. Halbuki hep diyoruz ya elimizdekinin kıymetini bilmeliyiz. Ne sen tek bir sıkıntı nedeniyle adamın tüm yaptıklarından tereddüte düşmelisin, ne ben tek bir cümle yüzünden bütün günü silmeliyim.
Öğreneceğiz kuzucum. Birlikte öğreneceğiz. Sonra gelsin nikah şahitlikleri.
Toto değildi o sankiBu yüzden kayıp "sister" sın sen işte anlıyorsun.
Sanki mutlu olsam biri elimden çalacakmış gibi... Totomun üstüne düşecekmişim gibi
Toto değildi o sanki
Mutlu olabiliyorken ol. Elinde mutlu olmak için her sebebin varken mutluluğu geciktirme. Bu günleriniz geri gelmeyecek, aylar sonra dönüp baktığında en heyecanlı zamanlarınızı boş yere kendi kendine yaptığın streslerle heba ettiğini göreceksin.
Bazı insanlar kaosu sever ve insanca davranilinca simarirlar kendilerini vazgeçilmez biri sanarlar. Siz tam olarak öylesiniz. Sevgiliniz sıkılıp kendini geri çekse bu sefer peşinde koşarsiniz, çünkü siz busunuz, bunu seviyorsunuz. :)
Herşeye tamam diyorsa ona takılmış olabilir misin?
Yani herşey dozunda güzel şayet eşim her dedigime tamam dese sıkılırdm belli süre sonra.Kendi fikirleri olsun isterim ara ara o program yapsın istemesem de nazlansam da zorlasin isterim bı fikrimde sırf mutlu olayım diye herşeye tamam desin istemem mesela anlatabildim mi bilmiyorum ama (pekte ifade edemedim)özellikle dominant kadınlar herşeye tamam olur dan sıkılıyor lar bence sen nasılsın bilmiyorum ama okuyunca öyle hissettim yazdıklarındanKötü bir şey mi ki?
Aslında kaosu sevmem ya hep dedim şöyle sakin, sessiz, uysal biri olsa hayatımda dedim
Ben dominantım benim dediklerimi yapacak bi' adam olsa dedim, oldu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?