Kendi kendimizi boşayabilir miyiz mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duvara vur bence nazar değmesin:))

Velvette ben de konunu okuyana kadar var mi boyleleri diyordum. Varmis demek ki. Konun benim gibi dusunenlere umut oldu:)

Mutluluğunuzu yaşayın. İnsan birçok kötülük yaşayınca,mutluluğun ne olduğunu ve nasıl korunacağı konusunda ikileme düşebiliyor. Ne güzel sizin sevdiğiniz ve en önemlisi sizi seven biri var hayatınızda.

Ben sizi hatırlıyorum sanırım,eski ilişkilerinizle de ilgili konularınız vardı.Hatta bir konunuzda tuhaf yorumlar görmüştüm sanki,o yüzden sizi anlamıyor değilim,kadınlar olarak bazen sevginin ne demek olduğunu anlamıyoruz sanırım,kırıp döken tipler ne yapsa ''seviyor'' oluyor gözümüzde.Bize gerçekten değer veren insanlara da inancımız kalmıyor.
Burada ''yapmayın'' desek de siz kafanızda yine bunları kuracaksınız sanırım,ama bu problemlerinizi hiç onunla paylaştınız mı ? Ben kafamdan geçenleri karşımdaki kişiyle paylaşınca sanki bir miktar daha iyi ve daha güvende hissediyorum,belki size de yardımı dokunabilir.

Umarım bu kez kötü bir şey olmaz sonunda artık olmasın ya gücüm kalmadı.

Tuhaf yorumlar derken?
Ben sevildiğimi hissediyorum yoksa bu kadar tutmazdım kendimi bir şey yansıtmıcam, bozmıcam diye.
Ne diyebilirim ki benim geçmişimde büyük ve kötü şeyler yaşadığımı biliyor ama demedim tabii ki ben böyle kafadan sıyırıyorum bunları düşünüp düşünüp diye.
Gerçi o biliyor "Çok düşünüyorsun her şey üzerinde" diyor
Belki seziyordur

Tuhaf yorumlar derken?

Klasik işte ''seni kıskanıyor öyleyse seviyor'' seviyesinde yorumlardı Sanırım kadınların genelinde var bu his,karşımızdaki bizi ezince mi rahat ediyoruz anlamıyorum ki Ben biraz da kültüre bağlıyorum aslında ya neyse.

Seziyor belki demişsiniz,olabilir.Ne kadar oldu peki bu ilişki ? Belki zamanla alışırsınız.

Alışmış popoda don durmazmis.ancak bu kadar kibar yazabildim kusura bakmayın.ama siz de hakediyorsunuz insan gibi muamele görmeyi simartilmayi sevilmeyi ..kendinize ve sevgilinize haksızlık etmeyin

3 ay oldu
Yani yavaş yavaş bazı şeyleri yadırgamamaya başladım ama arada işte kendimi güvensiz, tehlikede hissediyorum açıkçası

Lütfen,artık negatif enerji yaymayı bırakın. Çünkü mutluluğun tam ortasındasınız. Anın tadını çıkarın

Çok teşekkür ederim

Alışmış popoda don durmazmis.ancak bu kadar kibar yazabildim kusura bakmayın.ama siz de hakediyorsunuz insan gibi muamele görmeyi simartilmayi sevilmeyi ..kendinize ve sevgilinize haksızlık etmeyin

Ediyorum di mi...
Benim de başıma güzel şeyler gelebilir bu hayatta di mi

Ediyorum di mi...
Benim de başıma güzel şeyler gelebilir bu hayatta di mi
Kesinliklee başınıza güzel şeyler gelmeye başlamış bile:) çoğu kadın nerede git ara bul getir saçlarını yol getir tipli sorunlu erkek varsa daha zor vazgeçiyor onlardan.tum hatalarını yanlışlarını süper davranışlar gibi savunuyorlar.madem düzgün biri çıkmış karşınıza kacirmayin

Şey hissettim...
Kendinizi yeterince sevmiyorsunuz gibi
Yani iyi şeyleri hak etmediğinizi falan mı düşünüyorsunuz ondan mı bu septik halleriniz?

Çok teşekkür ederim

Şey hissettim...
Kendinizi yeterince sevmiyorsunuz gibi
Yani iyi şeyleri hak etmediğinizi falan mı düşünüyorsunuz ondan mı bu septik halleriniz?

Evet. Yani kendimi sevmeye 3 ay önce başladım.
5 gün sonra onunla tanıştık zaten.
Kendime karşı çok şefkatsiz, acımasızdım.
Öz-şefkat duygum üzerinde çalıştık hatta psikoloğumla.
Geçmişte olanlardan kendimi çok yargıladığım için.
O bana 100 kez de seviyorum dese ben gidip şey dicem
"Böyle bişey olabilir mi?"
Yok bana iyi şeyler olmaz
Ben itilip kakılırım bu hayatta yalnızca bana kötü davranan adamlar olur falan

Sen de mi kötü şeyler yaşadın?
Cogumuz gibi ben de yasadim. Terk edildim, aldatildim, bosandim.... bir suru sey... ve artik iyiler kalmamis gibi dusunurken konunu okuyunca bir umut dogdu icime. Ben artik gerci 40li yaslarin ortalarindayim. Benim icin biraz gec ama yine de iyiler varmis, ne guzel. Mutluluklar dilerim.

Benzer şeyler ben de yaşadım, hatta yaşıyorum. Hoşlandığım kişilerden hiçbir zaman karşılık alamamıştım, hatta bazıları kalbimi de kırmıştı. Hep aynı şeyleri yaşayınca bu gönül işlerinden umudu kesmiştim ve bazı anlaşamayan ama ilişkilerini zoraki sürdüren çiftleri görünce "iyi ki kimse yok hayatımda" diyordum ve karakter olarak kendime uygun birini bulacağıma dair umudum bitmişti. İşte tam da o zaman şu anki sevgilimle tanıştım. Bazen onunla ilk tanıştığımız günleri hatırlayıp " nereden nereye, vay be" diyorum kendi kendime. Beni hep destekliyor, ilgileniyor. Ben de bazen ilişkimiz hep böyle güzel olur mu diye düşünebiliyorum. Ama aslında o kadar yersiz ki... Görsem gerçekleşeğine inanamayacağım bir rüyadayım sanki. Umarım rüyadan uyanmam.
Bu konuda yalnız olmadığını gösternek için bu kadar detaylı yazdım. Kısacası insanın başına sürekli aynı şey gelince ömür boyu öyle olacak sanıyor ama hiç de bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…