Kendi kendimizi boşayabilir miyiz mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duyduğuma o kadar sevindim ki.
Bizim de tanışmamız işte öyle bir döneme denk geliyor.
Ben doğum günümde oturdum tek başıma ağladım, dedim ki doğru adam diye biri yok artık beklemiyorum bitti, umudum da yok.
Ve hakkaten ertesi gün tüm umutlarımı kaldırdım rafa.
5 gün sonra onunla tanıştık zaten.
Şaka gibi yani, görünce dedim ki hayat benimle dalga mı geçiyor acaba.
İstedim istedim vermedi, tamam istemiyorum be dedim karşıma çıktı.

Hak etmedigini düsündügün icin böylesin.
Halbuki sende hak ediyorsun mutlulugu ve seni el üstünde tutan birini. Bunu icsellestir gerisi gelir.

Hayat hep totosunu gösterdikten sonra sana kalbini gösterince orada bile bir toto şekli arıyorsun sanırsam.
İnsan kaç kere kırılırın cevabı yok kırılır tekrar toparlarsın, tekrar kırılır tekrar toparlarsın. Ölene kadar toz haline gelir,toprağa karışırsın.

Korkma atla mutluluğa da mutsuzluğa da....

Anın tadını çıkartın, kıymetini bilin bu zamanların, elinizden kayıp gitmesine izin vermeyin, yoksa arkasından bakakalırsınız. Değerini bilin, iyi erkekler ölmedi, hâlâ kalbimizde yaşıyorlar. :))

Bir arkadaşım bu konuda " hiç ummadığın anda, düşünmediğin anda olur" diyordu ve oldu. Aslında bunun çok örneği var hayatta. Bazı şeyleri akışına bırakıp anı yaşamak lazım.

Hak etmedigini düsündügün icin böylesin.
Halbuki sende hak ediyorsun mutlulugu ve seni el üstünde tutan birini. Bunu icsellestir gerisi gelir.

Bunu kendime söyledikçe içselleşir mi ya.

aşık mısınız peki bu adama ?

Baya.
10 senedir olmamış bi' histi.
İçi dışı tamamıyla beğendim yani karakterinde veya dış görünüşünde bana batan bir şey de yok.
Hani elle tutulur bi problem göster deseniz yok gerçekten.
Bunu benim "aşkoşum" mükemmel diye demiyorum, değil, ben de değilim çünkü ama her tarafı problem adamlarla olmuşken bir problem göremediğim adamda böyle korku dolu olmam acayip geliyor.
Belki hala bi problem çıksa diye bekliyorum içimden, "hah biliyordum ben zaten hak etmediğimi" dicem sanki çıksa bi sıkıntı

Aşığım diyebiliyorsanız bence korkacak birşey yok, zamanla alışacağınızı düşünüyorum bu huzurlu ilişkiye, zamanla size kendini kanıtlayacak beyefendi ve sizde emin olacaksınız dert edilecek bir durum olmadığına :) en iyisini hakediyorsunuz ikiniz de bence

Yaşadımız kötü olaylardan ötürü böyle hissedioruzTedavi olabilirsiniz.Bir kaç terapi.

Çok teşekkür ederim
Galiba olaylar sakin gidince ben diyorum "ulen kesin bi iş var bu işte"

Gittim bir süre terapiye de bu tip şeyleri konuşmak için

Aynen öyle kırılmışım ki geçmişte yani
Hepimizi kırdılar , üzdüler.Ama bi şekilde yaşıoruz.Allah siZe yeniden aşık olma fırsatı sunmuş.Bunu iyi değerlendirin.Gerekirse terapi alın.Ayıp değil günah değil.Hayat o kadarzorki bence düzenli gitmemiz gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…