Kendi kendine evde mutlu olabilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunu da düşündüm evet yardım etmek.vs güzel şeyler. Lakin ben zaten fakir ailede büyüdüm çok şükür tabiki benden kötüler var .. insan biriktirmek elbet güzel zaten bir dert de insan bulamamak samimi insan gerçek arkadaşlar bulamamak güven sorunlari filan.. bu yüzden mutsuzuz

Ben, ben, ben.

Ben evi çokkk seviyorum.
Evden çıkmasam niye çıkmadım demem. Mesela eşim 10 gündür görevde, markete gitmek dışında hiç çıkmadım.
Temizlik yapmayı çok seviyorum o yüzden dolap düzeni,ütü falan derken zaman geçiyor.
Bu ara halat ip ile supla yapmaya başladım o da vakit alıyor.
Ders çalışıyorum, bilgi toplamış oluyorum o da hoşuma gidiyor.
Televizyonda Müge ve Esra’yı izliyorum ileri sar, geri al derken hem ev işlerimi hallediyorum yine zaman geçiyor.
Ama bunlardan zevk almasaydım zaman geçer miydi? Hiç sanmıyorum..

Bir calisma hayati olmussa insanin evde olmak insani bunaltiyor. Ha evi seven bir insanim ama calismayi da seviyorum. Benimde is yerimde kontratim agustos sonu gibi bitecek. Parttime olarak 2 iste calisiyorum. Yani calistigim gunler 2 gune dusecek. Simdiden ne yapacagimi dusunuyorum. Yeni is basvurulari yapiyorum fakat pek sonuc alamadim. Umarim agustosa kadar birseyler bulurum. Bazen arka arkaya iki hafta haftanin 7 gunu calistigim oluyor. Yorgun dusuyorum o da dogru ama evli degilim, coluk cocuk yok, sevgilim yok Simdi birikim yapamazsam daha ne zaman yapicam diye dusunuyorum :) Evde olsam vakit zor geciyor. Tv acmadim aylardir evimde. Evde olunca ben bol bol kitap okurum, ama iste tum gunde kitap okunmuyor hele tv hic bakilmiyor.

Herkes bana çok şaşırır ama bende evde deli gibi mutlu olan bi insanım, şu yaşıma kadar çalışmama rağmen. Genelde yalnız kalıyorum zaten eşim görevde oluyo, ama bi kahve yapıp bi film açmak, kendimle, evimle uğraşmak, temizlik yapmak, müzik dinlemek, dans etmek, spor yapmak, saatlerce banyo yapmak o kadar zevk veriyo ki, eşimi özlemek dışında zorlandığım yada sıkıldığım hiç olmuyo, canım kendim♥

Benim de pek arkadaşım yok evde olmaktan nefret ediyorum çok sıkıldım

Yaaa bennnn evde çok mutluyum hatta senelerce kimse gelmesin kimseye ihtiyaç duymam can sıkıntımı geçirmek için o derece...bol bol uyurum tv izlerim PC de vakit geçiririm yemek yaparım temizlik yaparım kitap okur müzik dinlerim balkonuma sandalyemi atar bir Türk kahvesi eşliğinde etrafı izlerim,kişisel temizlik vs derken zaten gün bitiyor tatlım :)

Bence hayatında sevdiğin bir eşin hzuurlu bir yuvan kafana taktiğin aile sorunların maddi sorunların yoktur iyi düşün

Eşini özlemek dışında ! Cnaim.zaten sevdiğin biri olunca boşluk doluyor bunları yapman.normal.

Beni sadece para biriktirmek mutlu etmiyor belkide olecegiz o parayı yiyemeden ne malum.. işini seviyor olmalısın bu durumda

Ben evde sıkılmıyorum ama benim yaptiklarim bana özel, siz belki yapmak istemezsiniz. Kendinize uygun aktiviteler bulunmaya calisin.

Ben duzenli olarak spor salonuna gidiyorum.
Cikinca bir iki tur atip magaza gezip, biseyler icerim bazen.
Arada iş olsun diye kuafore ugruyorum belki bir fön cektiriyorum.
Evde kedim var, kitaplarim var, netflix var bir de oyun konsolum var oyun oynuyorum zaten oyun olayina oturdugum zaman rahat 3-4 saati yiyor.
Manikür, maske, oje, saç baş durumlariyla ilgilenirim.
Yoga matı almistim bikac ay oldu yoga yapiyorum tekrar.
Bir ara okculuga da merak salmistim degisik kurslara gidip bir sansinizi deneyebilirsiniz.

Burada takiliyorum, instagramda takiliyorum.
Haftaiçi bazi aksamlar esimle kisacik bile olsa disari cikiyoruz yemek yemeye filan.

Haftasonlari da mutlaka bu plan yapariz. Boyle yani illa devamli aksiyon icinde degilim ama sıkılmıyorum.

Üzgünüm ama sizlerin ortak noktası evli olmanız . Sizi seven kalbimizi dolduran bir insanın olması yuvanizi kurmuş olmaniz. Tabiki hayat evlilikten ibaret değil lakin bu bir ihtiyaç diğer türlü boşluk dolmuyor anladım ben bunu artık . İçi hep bir boş insanın. Hayatımda biri olsa bende zaten sıkılmıyodm

Yoo, evlilikle alakası yok. En azından benim için.
Öğrencilik hayatımda okuldan kaçıp gezmeye hiç gitmedim neredeyse. 40 gün devamsızlığımın 35’i garanti evde olurdum. Üniversitede de öyleydi

Hatta çocukken annemle gezmeye gitmek istemez, ağlardım “evde duralım” diye.

Şöyle söyleyeyim,ben de önceden hep bunu düşünürdüm,yani evde sıkılan var mı,ben çok sıkılıyorum derdim. Ama şunu anladım,ben kafaya taktığım ben kaygılı olduğum için abartmışım içimde herşeyi. Benle aynı durumda olan arkdaşlarım normal hayatına güzel güzel devam ederken ben kendimi yiyip bitiriyordum. Heralde bireysel farklılıklar var. Ben sıkıcı bulurken,onlar güzel bir yanını bulup normal seyrinde yaşıyordu

ben mutluyum evde ama insanları inandıramıyorum.bir süre sonra sıkar büyük ihtimal ama eskiden çok gezmemin etkisi var bıktım.

Ben. Hatta vakit yetmiyor. Çok hızlı geçiyor günler. Gerçi ben resim tasarım falan da yapıyorum evde. Bebekten önce atölye gibi kullanıyordum evi. Şimdi çoğu vaktimi bebek ve ev işleri alıyor.

2 senelik evliyim. Annem alt sokakta oturuyor. 12 gündür orda kalıyorum. Çünkü orayı da seviyorum. Bekarken de hiç sıkılmadım. Bu biraz da hobi edinmek ile ilgili.

Benim en büyük avantajım hem annemin evi hem benim evim sahile çok yakın. Hiç-bir şey olmazda sahilde oturuyorum.

Siz konuyu evde sıkılmak ya da sıkılmamak ile ilgili açınca herkes o durumu anlattı. Ama sanırım meseleniz bekar olmakla ilgili .

Bekar olmak değil kalp boşluğu sorun iç boşluk..

Evet bunun da farkındayım . Düşünceler boğuyor . Belirsizlik var diyorum ne olacak iş bulacak.miyim.istedigim gibi. Karşıma ne zaman istediğim.gibi biri çıkacak... Niye hep yalnızım . Psikolojik sıkıntılardan kurtulma istegi vs hepsi bir araya gelince insanı daraltiyor olmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…