İstanbul senHangi şehirde yaşıyorsun peki?
Param olduğu sürece çok mutluyum ,işe gitmiyorsam her gün spora gidiyorum haftada 1 kuaföre, geziye ayrıca kursa gidiyorum ,arkadaşlarımı görüyorum,evimin işini yapıyorum ,hagtanın bikaç günü çocuk esirgemede gönüllü çalışıyorum , bunlar için hiç kasmıyorum hayat gayet güzel bence siz meşgale edinin ...
Hiç yojtan etrafınızda huzur evi ,çocuk esirgeme varsa gidin gönüllü çalışın
Eskiden ne izlerdim hımym dizisiniBöyle zamanlar herkesin başından geçmiştir. Ben de üniversiteden mezun olduğumda iş bulamamış evde oturmuştum. Arkadaşlarım ve sevgilim(şuan eşim) vardı. Ama annemlerin evi çok uzaktaydı arkadaşlarıma. Sevgilim de vardiyalı çalışıyor. Sabahçı olduğu hafta görüşebiliyorduk sadece. Evde kendi kendime videolar izleyerek örgü yapmayı öğrendim. Çok eğlenceliydi. Sonra baklava açmak çok zor derler ya baklava falan açtım bakalım ne kadar zormuş görmek için. Çok da güzel olmuştu.Aslında psikolojim bozuluyor gibiydi ama kitap okudum internette 101 oynadım komik yabancı diziler izledim falan derken aslında düşünüyorum da ne güzelmiş... İşten ayrılsam mı acaba Bu günlerin keyfini çıkar derim ben. Şuan sana imrendim. HOW I MET YOUR MOTHER dizisini izle
Projelerimi tamamlamalıyım diye içten içe kendine baskı uygulamamaya çalış. Baskı hissettikçe içinden gelmeyebilir. O dünyaca ünlü kahve dükkanında çalışma masaları var al kahveni eline al bilgisayarını otur orda yap projelerini
Bebek bakıyorum,biberonla mamalarını yediyorum ,ilkokul çağındakilere matematik vs ders çalıştırıyorum ,bende çok duygusal biriyim inan ki çok ihtiyaçları var birinin ilgisine ve tabi ki personel sayısı yetersiz.Neler yapıyorsunuz orada ? Ya ben çok duygusalim ağlarım filan diye düşünüyorum yani etkilenirim diye korkuyorum açıkçası çocuklar için çok üzülmekten
Keşke bnde İstanbul’da yaşasam herhalde hiç sıkılmazdım.. Trabzon benİstanbul sen
Ben de :) ama hiç canim sıkılmaz. Yazdim zateb yukarda okursunuz :)Keşke bnde İstanbul’da yaşasam herhalde hiç sıkılmazdım.. Trabzon ben
Bekarlık hayatımı gördüm okurken bende depresyondaydım belki hala depresyondayım bilmiyorum ben evde temizlik yapardım iş olmayınca en yakın parka gider spor yapardım markete giderdim hiç bir işim yoksa en yakın mağaza gider bütün katlarını gezerdim tek basıma çarşı pazar dolaşırdım üstelik en yakın arkadaşım uzakta olduğu için depresyondan dolayı arkadaşta edinemedim canım hiçbirşeyi istemediği halde bunları yapardım cevresizlik arkadaşsızlık hep aynı kişiler anne baba kardeş üçgeninde kalırdım asıl çare evlenmek çoluk çocuğa karışmak işede girebilirsin tabi ama asıl sorunun yalnızlık işyerindeki arkadaşlarda aynı Ortamda bulunduğun için zoraki arkadaşlıklardır içlerinden samimi olanları da vardır ama oda zaman alır tavsiyem evde durma hiç birşey yapmak istemiyorsan bir parka git otur açık hava iyi geliyor
Ben 5 senedir işsizim ama.. evde hiç sıkılmıyorum. Ve evde sikilanlara şok oluyorum. Gün bana kısa geliyor. .. size neler yaptığımi anlatayım:
Evliyim ve annemin evi alt sokakta. O yüzden aynı evde gibiyiz. Sık sık anneme inerim. Annem bir kadının çocuğuna bakıyor. Çocuğu alip sahile iniyorum. 2 saat... 3 saat dışarılarda oluyoruz onunla . Kamyonuna kum yüklüyor
Kitap okuyorum bolca. Ama sürükleyici romanlar. O kadar kaptırıyorum ki... bir elimle çocuğu salincakta sallarken öteki ile kitabi okuyorum.
Kanaviçe işliyorum. Şu an anneme civcivli havlu yapıyorum :)
Mutlaka yürüyüş yapıyorum. Bazen hiçbir alacağım olmasa da marketleri geziyorum.
Yengem de yakın oturuyor. Bazen annemi de alıp yengeme gidiyorum. Arabam var. Annem köye gitmek isterse alıp götürüyorum.
Yakında bi arkadaşım çalışıyor. Öğlen arasi onu çağırıyorum bazen. Çay yapıyorum. Geliyor. Birlikte yiyoruz içiyoruz. O da seviyor bana gelmeyi.
Üst sokakta evli bir arkadaşım var mesela. Annem de sever onu. Şimdi annemden geldik yarın da anneme kahvaltıya gideceğiz.
Hint filmi izlerim.
Ama genelde geceleri tek basimayken tercih ederim.
Cuma günü bir arkadasın köyüne gidip marul nane filan toplayacağım evime.
Değişik yemek ve pastalar denerim. Esim istahlidir zaten. Güzel olursa annemle babama söylerim.
Böyle işte ...
Nasıl sıkılıyorsunuz..
Mesela yürüyüş yapmadan,kitap okumadan, kanaviçe işlemeden bütün gün çıldırır insan...
Emin ol eve alısanda isin hergunki saatli kosturmasına stresine gelemiyo işte bunalıyo bi sure sonra tabi basta hos geliyo o ayrı ama bir sure gecince işte eve alışan insan evdeki o rahatlığı ozluyoÇalışma hayatona alışan indanlar uzun süre evde yapamıyorlar :/
Bu devirde işten ayrılmak biraz .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?